Prima pagină » Economic Local » Firma de salubritate a Primăriei Iași cumpără consumabile pentru Depozitul Ecologic de la Țuțora! Valoarea contractului este de 500.000 de euro
Firma de salubritate a Primăriei Iași cumpără consumabile pentru Depozitul Ecologic de la Țuțora! Valoarea contractului este de 500.000 de euro

Firma de salubritate a Primăriei Iași cumpără consumabile pentru Depozitul Ecologic de la Țuțora! Valoarea contractului este de 500.000 de euro

09 mart. 2021, 02:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Furnizorii de echipamente pot primi un contract de aproape 500.000 de euro. Salubris SA organizează o licitație pentru achiziția necesarului la începutul lunii aprilie 2021. Componentele vor fi folosite la Depozitul Ecologic Țuțora. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic

Salubris SA, firma de salubritate a Primăriei Iași, continuă programul anual de achiziții. Pe data de 01.04.2021 este programată licitația pentru achiziția mai multor loturi și piese componente pentru stația de tratare de la Depozitul Ecologic Țuțora. Procedura are o prevedere bugetară de 2.699.200 lei, fără TVA, aproximativ 500.000 de euro. Licitația a fost împărțită în 6 loturi: soluții pentru corectare PH, soluții spălare, piese monitorizare, componente electrice, componente instalație și componente pentru monitorizarea presiunii.

„Autoritatea contractantă dorește achiziționarea de soluții pentru tratarea legivatului (amestecuri de materiale- n.r.), pentru spălarea instalației de tratare și a altor piese și componente lectrice și/sau consumabile necesare echipamentelor din cadrul stației de Tratare a levigatului de la Depozitul Ecologic Țuțora. Obiectivul specific îl reprezintă desfășurarea în bune condiții a activității în cadrul Serviciului Exploatare Depozite Deșeuri și Compartiment Exploatare Echipament Levigat”, se arată în caietul de sarcini.

Și în anii trecuți au fost organizate achiziții similare.

Echipamentele trebuie să aibă o garanție de minimum 12 luni

Furnizorii trebuie să asigure prin ofertă o garanție de minimum 1 an.

„Contractantul va ambala și eticheta produsele furnizate astfel încât să prevină orice daună sau deteriorare în timpul transportului acestora către destinația stabilită. Dacă este cazul, ambalajul trebuie prevăzut astfel încât să reziste, fără limitare, manipulării accidentale, expunerii la temperaturi extreme, precipitațiilor din timpul transportului și depozitării în locuri deschise.

În stabilirea mărimii și greutății ambalajului, contractantul va lua în considerare, acolo unde este cazul, distanța față de destinația finală a produselor furnizate și eventuala absență a facilităților de manipulare la punctele de tranzitare. Transportul și toate costurile asociate sunt în sarcina exclusivă a contractantului. Produsele vor fi asigurate împotriva pierderii sau deteriorării intervenite pe parcursul transportului și cauzate de orice factor extern”, se mai arată în documentația procedurii.

Salubris SA cumpără aspiratoare stradale cu 35.000 de euro

Totodată, pe data de 16.03.2021, Salubris SA organizează altă licitație, pentru achiziția unui lot de două aspiratoare urbane electrice. Valoarea estimată a contractului este de 165.000 de lei, fără TVA, aproape 35.000 de euro. Un singur aspirator va fi achiziționat cu cel mult 17.500 de euro.

„Având în vedere necesitatea creșterii suprafețelor de aspirat/măturat mecanizat, este necesară achiziționarea de aspiratoare urbane electrice. Produsele asigură buna desfășurare a activității în cadrul Secției Măturat Căi Publice, asigurându-se curățarea străzilor/pietonalelor cu utilaje de ultimă generație care nu poluează mediul. Până la data prezentei proceduri, autoritatea contractantă mai are în dotare un număr de 12 bucăți de astfel de aspiratoare”, se arată în obiectul achiziției.

Autoritatea contractantă a lansat o licitație și pentru achiziția unui autoturism electric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024