Prima pagină » Actualitate » Complexul Copou Garden Residence a donat 2 tunuri de dezinfecție pentru Spitalele Sf. Spiridon și Căi Ferate din Iași – Foto
Complexul Copou Garden Residence a donat 2 tunuri de dezinfecție pentru Spitalele Sf. Spiridon și Căi Ferate din Iași - Foto

Complexul Copou Garden Residence a donat 2 tunuri de dezinfecție pentru Spitalele Sf. Spiridon și Căi Ferate din Iași – Foto

15 mai 2020, 18:23,
în Actualitate

Complexul Copou Garden Residence, condusă de omul de afaceri Daniel Niculiță a decis să vină în sprijinul medicilor din Iași și să doneze două tunuri de dezinfecție spitalelor care luptă cu virusul COVID-19. Este vorba despre Spitalul Sf. Spiridon și Spitalul CF, din Iași. „Acest tun crește tonusul și psihicul angajaților, oferindu-le mai multă protecție. Mulțumesc firmei Copou Garden Residence pentru această donație”, a specificat dr. Mihai Glod, managerul Spitalului CF din Iași.

În vremuri de pandemie, se observă caracterele puternice și ies la iveală oamenii de afaceri care susțin proiectele comunității în care își desfășoară activitatea zi de zi. Firma Copou Garden Residence, condusă de omul de afaceri Daniel Niculiță a decis să vină în sprijinul medicilor din Iași și să doneze două tunuri de dezinfecție spitalelor care luptă cu virusul COVID-19.

 

Unul dintre tunurile de dezinfecție a ajuns la Spitalul Sf. Spiridon, una dintre unitățile medicale care luptă în prima linie în combaterea coronavirusului. La această unitate medicală s-au adresat aproape toate urgențele din Regiunea Moldovei. „Mulțumim tuturor celor care, de la începutul pandemiei s-au gândit la pacienții internați la Spitalul Sf. Spiridon, dar și la cadrele medicale. Mulți au donat măști, mănuși, combinezoane, dezinfectante. De această dată am primit un tun de dezinfecție care este extrem de folositor pentru unitatea medicală. Având în vedere faptul că Spitalul Sf. Spiridon consultă, tratează sau internează o multitudine de patologii și adresabilitatea este crescută. Ca urmare, tunul de dezinfecție oferit de Copou Garden Residence ne va ajuta să oferim o siguranță, o protecție mai mare atât cadrelor medicale cât și pacienților”, a specificat ec. Ioan Bârliba, managerul Spitalului Sf. Spiridon.

Firma Copou Garden Residence a donat un tun de dezinfecție și spitalului CF din Iași

Un alt tun de dezinfecție a ajuns la Spitalul CF din Iași, spital suport COVID. Aparatul va fi amplasat într-o încăpere specială și va dezinfecta cadrele medicale imediat după dezechiparea de costumele de protecție. „Mai avem un tun de dezinfecție primit tot prin donare. Acela l-am amplasat înainte de dezechiparea cadrelor medicale. Cel de-al doilea este amplasat în așa fel încât cadrele medicale se pot dezinfecta după ce au făcut dezechipare, înainte să intre în duș. Acest tun crește tonusul și psihicul angajaților, oferindu-le mai multă protecție. Mulțumesc firmei Copou Garden Residence pentru această donație”, a specificat dr. Mihai Glod, managerul unității medicale.
Omul de afaceri Daniel Niculiță, fondatorul Copou Garden Residence a anunțat că a făcut aceste donații din respect pentru eforturile depuse de cadrele medicale în lupta cu pandemia.
„Mi s-a părut un gest de normalitate în aceste vremuri tulburi, ca firma noastră să susțină cadrele medicale în lupta cu virusul COVID-19. Din respect pentru tot ce au făcut acești oameni pentru bolnavi, am donat două tunuri de dezinfecție spitalului Sf. Spiridon din Iași și Spitalului CF. Prin aceste donații dorim să oferim o siguranță, o protecție mai mare atât cadrelor medicale cât și pacienților”, a declarat Daniel Niculiță, dezvoltatorul Copou Garden Residence.

Complexul Copou Garden Residence, din Iași, va fi alcătuit din șapte corpuri de clădire

Construit pe un teren în suprafață de 35.000 mp, complexul Copou Garden Residence va fi alcătuit din șapte corpuri de clădire cu regim de înălțime subsol, demisol, parter și 10 etaje, în care se vor regăsi 1.120 de apartamente, 1.250 locuri de parcare, spații comerciale, terenuri de sport, săli de fitness, piscina și SPA, zonă de servicii și o grădină interioară imensă, toate împreună însumând 125.000 mp construiți.
Copou Garden Residence va include o zonă comercială ce va reuni o selecție de magazine de top, restaurante elegante care invită clienții într-o incursiune culinară de neuitat, cafenele de inspirație internațională și alte atracții definitorii pentru atmosfera cosmopolită. Zona comercială va fi completată de una de servicii unde atât locatarii complexului cât și toți cei care locuiesc în zona Copou se vor putea bucura de facilitățile puse la dispoziție de dezvoltator: grădiniță și scoală primară, sală de fitness, salon de înfrumusețare, barber shop, clinică medicală, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *