Prima pagină » Economic Local » Finanțele ieșene amână agonia datornicilor! Licitațiile de vânzare a bunurilor au fost anulate
Finanțele ieșene amână agonia datornicilor! Licitațiile de vânzare a bunurilor au fost anulate

Finanțele ieșene amână agonia datornicilor! Licitațiile de vânzare a bunurilor au fost anulate

18 mart. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

În cursul zilei de ieri, Administrația județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Iași a anunțat că licitațiile de valorificare a bunurilor ce aparțin societăților debitoare au fost anulate. Este vorba despre procedurile programate pentru data de 19 martie. Măsura a fost luată în contextul epidemiei de coronavirus. Astfel, accesul celor interesați va fi limitat pe o perioadă nedeterminată. Licitațiile vor fi reluate la o dată ulterioară ce va fi anunțată de către reprezentanții AJFP.

Pe data de 19 martie era programată vânzarea bunurilor ce aparțin societății Tavas Grup SRL, unde unic acționar este Dumitrina Croitoriu, avocat în Baroul Iași. Erau scoase la vânzare un autotractor marca Volvo și un excavator cu șenile. La rând se afla și societatea Real Driver SRL, condusă de Răducu Școban. Firma administra o școală de șoferi. Din cauza datoriilor, Finanțele au scos la vânzare tot parcul auto al școlii, evaluat la aproximativ 40.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`