Prima pagină » Titlurile zilei » Filmul tragediei din Nicolina. Iată cine este bărbatul care a murit sub roțile trenului. Martorii lansează o ipoteză halucinantă – FOTO/VIDEO

Filmul tragediei din Nicolina. Iată cine este bărbatul care a murit sub roțile trenului. Martorii lansează o ipoteză halucinantă – FOTO/VIDEO

19 iun. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Bărbatul care a murit sub roțile trenului a fost identificat. Se pare că tragedia s-a petrecut din cauza neatenției. Cu toate acestea, polițiștii ieșeni nu exclud nicio variantă și fac verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat de fapt

Tragedie în Nicolina. Duminică dimineață, un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că un bărbat a fost lovit de tren. Imediat, la fața locului a ajuns un echipaj medical, însă, din nefericire, nu a putut decât să declare decesul acestuia. Cazul a rămas în atenția polițiștilor care au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

„La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, despre faptul că trenul Vaslui-Iași ar fi acroșat mortal un bărbat pe raza mun. Iași. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă. A fost dispusă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale, în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Bărbatul care a murit sub roțile trenului nu ar fi vrut să se sinucidă

Inițial, s-a crezut că este vorba despre o sinucidere. Zona este frecventată de oamenii străzii, iar anchetatorii au crezut că persoana care a sărit sub roțile trenului face parte din această categorie. Nu a fost însă așa. Bărbatul care a decedat a fost identificat. El se numea Eronim Tamaș și avea 64 de ani.

Martorii spun că nu a fost vorba despre o sinucidere, ci că totul a fost un accident nefericit. Bărbatul în vârstă de 64 de ani ar fi avut în mână un pahar cu cafea și ar fi vrut să traverseze calea ferată. Nu a observat trenul și a fost acroșat. Nu a mai putut face nimic pentru a-și salva viața. Trupul neînsuflețit a fost preluat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior, medicii legiști vor stabili care au fost cauzele decesului, cu toate că lucrurile sunt destul de clare. Trebuie precizat că oamenii legii au găsit asupra lui și o sumă de bani. Ancheta este în desfășurare, însă deocamdată nu este exclusă nicio variantă în acest caz.

Bărbatul care a murit sub roțile trenului nu ar fi fost suficient de atent când s-a apropiat de calea ferată.

Comentarii
  • nu e corect sa traversezi prin locuri nepermise dar nici cei de la cfr nu curata liziera de padure care este dea lungul linei ferate nu se vede absolut nimic chiar si la locurile special amenajate de trecere( bariere)

  • De vina, repet singura vina o are mecanicul de tren ! Ce facea in acel moment?!? Nu te uiti cand un om vrea sa traverseze linia?!? Opresti garnitura, lasi omul sa treaca si dupa aia pornesti! Unii mecanici de tren circula cu mare viteza, fac drifturi, intorc pe linie continua ! Politia locala trebuie sa controleze legitimatia !

  • Pt Ionel.Te rog frumos sa lasi paranghelia pentru alte ocazii,nu acuma.Stii unde se gandea acel om cand a travesat calea ferata si mai avea si un pahar de cafea in mana?Cine stie ce ganduri si suparari avea cand a trecut calea ferata fara a se mai asigura?Si eu era sa-l lovesc astazi cu masina pe alt participant la trafic care circula regulamentar gandindu-ma cum sa rezolv cateva probleme la servici.Doar cei care freaca menta si sunt pe sociale sau pe banii lui mama si tata nu au griji.Mi lasa cu mistocareala,sau poate tu faci parte din acea categorie si inca nu am aflat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *