Prima pagină » Titlurile zilei » Filmul tragediei de la Iași! Andrei a gonit spre moarte pe un motor ce poate depăși 300 de kilometri pe oră. O fetiță a rămas fără tată – FOTO/VIDEO

Filmul tragediei de la Iași! Andrei a gonit spre moarte pe un motor ce poate depăși 300 de kilometri pe oră. O fetiță a rămas fără tată – FOTO/VIDEO

30 mart. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Andrei Asandei, tânărul care a gonit spre moarte pe motor, nu a avut nicio șansă în urma impactului. Acesta era pasionat de motoarele pe două roți și nimeni nu înțelege cum s-a putut produce această nenorocire

Iași, 29 martie 2024. Andrei se urcă pe motorul său fără să se gândească vreo clipă că pleacă pe două roți în ultima sa cursă. Timpul avea să se oprească pentru totdeauna la Tomești. Motocicleta pe care o conducea s-a izbit de un cap de pod. Impactul a fost atât de puternic încât Andrei a fost decapitat. Circula cu viteză, dar ce motociclist nu o face? Andrei spunea într-o postare pe Facebook că „fiecare își trăiește viața așa cum crede de cuviință”. Asta a făcut, și-a trăit viața la maximum, pe două roți. Andrei a plecat să tureze motoare printre nori, însă în urma sa au rămas o soție și o fetiță de câțiva anișori, care niciodată nu va mai avea pe cine striga „tata”.

S-a prăbușit de durere

Ieri, soția lui Andrei a ajuns la locul tragediei. Lacrimile sale se izbeau de asfaltul pe care era întins trupul motociclistului. Nicoleta vedea o scenă la care nu s-a gândit niciodată. Nu putea decât să privească, să plângă. A fost înconjurată de o mână de oameni și a sorbit câteva guri de apă, înghițindu-și, parcă, durerea. A înțeles că nimeni nu l-a putut ajuta pe tatăl copilului ei. Motocicleta pe care o conducea, un BMW S1000RR, era una extrem de puternică. Aceasta avea 210 cai putere și putea fi condusă cu peste 300 de kilometri pe oră. Motocicliștii au estimat că Andrei a avut o viteză de peste 150 de kilometri pe oră în momentul coliziunii.

Chiar dacă avea echipament, impactul frontal l-a ucis într-o clipă. A murit pe loc. Cei care împart aceeași pasiune spun că accidentul este oarecum inexplicabil. Andrei avea experiență, era obișnuit cu motoarele puternice, dar ceva s-a întâmplat. Cel mai probabil, din cauza vitezei, a pierdut controlul motorului în curbă.

Polițiștii anchetează moartea lui Andrei, tânărul care a gonit pe motor

Polițiștii din Iași au deschis un dosar penal în acest caz, pentru a afla cum s-a produs tragedia.

„La data de 29 martie a.c., ora 12:10, pe raza localității Chicerea, județul Iași, a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un motociclist. Din primele cercetări, a reieșit faptul că un bărbat de 38 de ani, în timp ce conducea o motocicletă, ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul bărbatului. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost preluat și transportat pentru necropsie la Institutul de Medicină Legală Iași.

A rămas doar în fotografii

Andrei Asandei administra o clinică veterinară alături de soția sa. Cea din urmă este medic veterinar. Împreună au o fetiță. Cei care îi cunosc spun că erau o familie perfectă. Andrei o iubea extrem de mult pe fiica sa, despre care spunea că e o minune de copil și „floarea lui tata”. Din păcate, micuța își va mai vedea tatăl doar în fotografii. Zilele viitoare, tânărul care a gonit spre moarte pe motor va fi condus pe ultimul drum. Dumnezeu să îl ierte!

Comentarii
  • Dumnezeu să-l ierte!
    Condoleanțe familiei!
    Nu se intelege ca infrastructura din România nu permite desfasurarea in siguranta a acestui „hobby”
    Se moare pe 4 roti…dar pe 2

    Aviz amatorilor!

  • Zmeii șoselelor ….
    Donatorii

  • Adaptezi viteza la conditiile de drum si la infrastructura. Nu mai zic ca era si in localitate. A murit degeaba, de prost. Pacat de fetita lui. Nici macar la ea nu s-a gandit. Ma-sa gaseste repede alt handralau tot pe 2 roti.

  • Deces de scurta durata. O sa invie de Pasti la inceputul lunii mai si o sa-l vedeti iar pe strazi dar pe strazile cantate de AC / DC.

  • Zmeii cu viteza mare ar trebui sa-si puna fermoar in jurul gatului pentru a putea atasa capatana inapoi.

  • Capul de pod care nu i-a acordat prioritate avea R.C.A. si I.T.P. la zi? Capul de pod a fost testat cu aparatul Drager?

  • 150-200 km/h in localitate? Mulțumim, Doamne că ai mai ridicat un zmeu la cer… fără să mai tragă și alți nevinovați după el.

  • Este un link cu videoklip postat de mort pe tiktok cam cum circula el pe drumuri si cu ce viteza! Omul traia in lumea lui ca si acum! Păcat si de el dar mai ales de cei rămași in urma lui !

  • Un tembel mai putin face bine natiei… La cat mai multi…

  • Vita incaltata vroia senzatii tari,a gasit capul de pod,super tare,i a zburat capusorul,sa speram ca restul e ok poate doneaza cv…teribilistii plii

    • Cum îți permiți să spui așa ceva ? Om retardat
      Nu ai curaj să îți treci numele real te ascunzi sub o mască și îți exprimi opinia necerută de nimeni.

  • Uffff, si abia a inceput primavara. Ingrozitor accident. N-am putut adormi aseara decat tarziu, tarziu, din cauza agitatiei. Desi era cer perfect senin, cineva tura motoarele printre nori. Deh, pasiune !
    Azi e mai frumos afara. Soare, pomi infloriti, e plin de viata. Nici un nor.
    Cica diseara da film, Calaretul fara cap.
    Zau ca ma uit, din curiozitate. Vreau sa vad care cal atinge 150 km/h in localitate.

  • Sfântu Țepterie

    nimeni nu înțelege cum s-a putut produce această nenorocire? E și greu de înțeles…

  • Un roman furios

    Daca era doar ranit dadea in judecata CNDR pentru despagubiri de vreo jumate de milion eu ca a pus capete de pod inafara carosabilului!

  • Isi cauta consoarta alt zmeu si o sa aibe pe cine striga tată fetița….

  • Multi i-ati luat locul lui Dumnezeu la judecata pe aici prin comentarii..

  • ****salut cenzorule.

    Fratilor, nu mai comentati negativ ca dezamagiti pe vreun cutarica referitor la natia romana. Ieri, saracul, olimpian neaos, ne voia invadati de alte popoare numai pentru ca s-au scris comentarii negative la adresa eroului. Ziceti si voi ca lacrimile izbesc asfaltul, ca poate il inmoaie. Doar nu-i cap de pod.
    Acu, pe bune, accidentul e de neinteles. Eroul era tatuat corespunzator, tuns corespunzator, echipat corespunzator, fb tiktok insta etc, motorul era beamveu nu cezet sau ij, cum naiba selectia naturala nu a tinut cont de toate aceste atuuri fundamentale ?

  • Asta e articol de ziar sau compunere cu expresii frumoase?

  • – – – Universul sa te odihneasca in pacea Lui tinere ! P.S. Prea multe comentarii malitioase. Pacat sa vad atatea inimi lipsite de empatie , inimi impietrite si blocate parca intr-o ura viscerala fata de viata … Pare ca acesti „oameni” sunt morti demult dar n-au aflat inca … Universul sa va daruie empatia si dragostea ce va lipseste caci din prea-plinul inimii vorbiti !

  • Băi ăștia ce tot cometati aici fără rost . Care spune ca e prost , care ca nu stiu ce ce naiba aveti voi treaba cu omul . Voi sunteti niste genii presupun. Nația asta de oameni din România greu o sa își mai revină. Ne facem de ras noi înșine prin atitudinea și vorbele pe care le spunem. Omul a murit și atât , nu trebuie să vă treziți voi și să comentați toate rahaturile

  • Soția abia născuse al doilea copil… din postările lui reiese că nu se prea înțelegeau.

  • Cel mai bun lucru este că puliția a ,,dăschiș” dosar penal.

  • Altul care n-avea cap la figurat, acum a ramas fara el si la propriu.

  • Așa-i. Multe comentarii. Multe negative. De ce ? Nimeni nu zice că era om bun, nimeni nu spune că era cel mai bun motociclist. Eu sper ca mâine (mâine, nu ? că toate finalele se joacă duminica) să vină cât mai mulți pretenari cu motoare și să le tureze la maxim în semn de omagiu. Care nu stă barem 5 minute la 10.000 e fraier. Trebuie alai, fără claxoane, că nu facem (***cenzurat), numai sunetul pur și curat de motor. Să știe bietul de el că nu a fost degeaba.
    A, să mai zic ceva. Eu n-am motor, doar un scuter cu roți de 10. Doar 3 cai putere. Ce nu înțeleg eu la ăștia, adevărații, e de ce dau atâta bănet pe un motor mare care poate să meargă cu 300 km/h dar ei merg numai cu 150. Zău, flăcăi, păcat de bani. Poate mâine se găsește careva care să ridice, pardon, ștacheta. Capul de pod e tot acolo.

  • Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

  • Avlasiei Marius Georgian - Iasi

    Sa speram ca acei postaci ce comenteaza denigreaza incita la ura si jignesc profund O SA FIE IDENTIFICATI CU AJUTORUL AUTORITATILOR si trasi la răspundere sau in judecata… Nu e ok sa lasati astfel de comments

  • Agiorgianei Marin Vlase - Iași

    Susțin idem și la fel. Poastacii amatori – TRAȘI PE ROATA DIN FAȚĂ. Postacii profesioniști – DESCĂPĂȚÂNAȚI. Se știe că decapitatul e doar pentru gentlemen. Autoritățile să identifice și capul de POD. Dacă e minor, SĂ FIE TRAS la răspundere dimpreună cu PĂRINȚII sau TUTORII.
    Prea mare golăneala cu incitarea asta LA URĂ. Dacă o ia cineva în serios ?

  • Mai prostane ce ura avem noi care comentam ?
    Donatorii au ura pe noi și ne sfidează in trafic apoi ajung autocolante pe asfalt ….

  • Era un prost sigur. Am avut si eu motor, tot puternic. Dupa un an si ceva l-am vandut ca eram aproape sigur ca o sa mor daca mai merg cu el. Nici nu mi-am mai luat altul. Am scapat. Eu propun sa le face-ti un test IQ la astia cu motoare. O sa fiti surprinsi cat de prosti sunt majoritatea.

  • Un prost mai puțin, și așa avea cap doar ca să nu-i plouă în gât și să aibă pe ce așeza casca. Cică să-l petreacă pretenarii cu motoare sa se vada ca n-a murit degeaba, a murit cu folos pt societate, a redus cu 1 nr de proști iresponsabili de pe șosele.

  • din poza vad ca face parte din asociatia loserilor care pierd vremea pe la rond Copou si polueaza fonic. baieti, nu va pune putin pe ganduri faptul ca atata amar de lume va uraste cu pasiune?

  • Cei ce vor senzatii tari…mai bine mergeti voluntari la razboi! Acolo…sigur nu mori de geaba, ci ca un erou…

  • Spatarul Ulea

    Nu inteleg nici eu, asa cum n-au inteles unii cum s-a produs accidentul, de ce acest accident rutier trebuia sa apara la ziar ! O fi o lectie si ptr altii? Oricum, mortul e vinovat intotdeauna! n-o fi in cazul asta?Nu judec pe nimeni, ca i-as da alta pedeapsa celui vinovat!

  • Aștia cu motoare aroganți inconștienți, dar ăștia care comentează sadici al dracului de răi.

  • Cititor siderat

    De ce incercati sa romantizati toata treaba asta? Ce e cu articolul asta de 2 lei??

    “Circula cu viteza, dar cine nu o face?” Băăă imbecililor de jurnalisti, dar ce faceti? Incurajati pe altii sa mearga tot asa??

    Viata e un sir intreg de alegeri! Da? El a ales sa mearga cu viteza, cu toate ca avea copil. Va dati seama cu ce viteza mergea daca a fost decapitat??

    Cei mai multi oameni pot fi descrisi in 3 cuvinte: eu, eu, eu. Nu mai exista nimic altceva in univers decat propria persoana meschina 🙄

  • Era livrator de mancare in timpul serviciului?

  • Prin comuna aia se crapă sigur și în mașină. N-am mai văzut stradă cu prăpastii laterale .

  • Voi care postati sunteti sub ceva influente?Nu va este rusine grobianilor?Ati stat la masa cu el si nu v-a platit conumatia?Are datorii la voi si a plecat fara sa isi inchida creantele?Fiecare cu pasiunile lui,unul cu bicicleta,altul cu motorul,altul cu auto si altele.Fiecare pasiune are pericolele ei.Desi nu l-ati cunoscut,mancati material turcesc ca altceva nu aveti in casa.Eu l-am cunoscut si era o persoana de treaba,dar poate aceasta pasiune cand te urci pe un asemenea motor te imbie la extrem.Acolo in comuna sunt portiuni din sosea chiar si cand ploua la viteza cu 50km/h poti derapa,nemaivorbind de santurile de langa acostament care au o adancime considerabila.Acest lucru este stiut de localnici si autoritati dar nu au facut nimic.Doar constructorii de „autostrazi”care au executat acea portiune stiu compozitia asfaltului extrem de bine facut.Si apropo,stiu ca vor curge injective din partea voastra ca altceva nu stiti,eu nu sunt posesor de motor ca sa puteti spune ca sunt de-ai lor.Trist!!!

  • Bn ca nu a intrat pe contrasens…

  • Jack dickless

    Jackshit… trage apa melteanule!

  • merg pe motor din 1990 si nu am avut nici o problema. Stiti de ce ? Merg tare doar acolo unde se poate. Poate pt ca sunt sofer profi si cunosc aproape toate traseele din Romania .

  • totul pleaca de la femei
    era sigur suparat pe nevasta altfel de ce sa mergi asa tare?

  • Sfantul Adevar

    A murit ca un tont. Adrenalina iubea, nu pe fiica-sa sau nevasta. Auzi, cica tureaza motoare in cer…ce poetic, de culoare maro. Frate, avem drumuri cum avem, adaptam viteza. Chiar daca facem mai mult timp, asta e. Important e sa ajungi la destinatie, nu in „alta parte”.

  • 👊👊👊

    Astia pe doua roti sigur acum se intreaba care va fi urmatorul decapitat? Nasoala grija pt ei! Sa stai cu asa o presiune, nu stiu zau? Vedem in scurt timp care cedeaza primul! Macar sa moara singur, ca figurantul asta, sa nu omoare si vreun nevinovat sau mai multi! Niste prostalani toti, cum vine caldura nu stiu decat motor, motor si iar motor!

  • Sinucidere.

  • Nu-i paguba ca sa dus ca idiotul in groapa! , nevasta va fi călărita de alți zmei mai inteligenți in nici 5 ani iar fetița va spune tati la toți

  • Dumnezeu sa-l ierte si sa-L odihneasca in pace. Condoleante sincere celor pe care i-a iubit si parasit atat de timpuriu. Stiu ca nu a vrut asta, stiu ca-si iubea sotia si fetita si ma doare foarte tare ca un copilas nu va avea langa el un tatic. Domnilor care sunteti motociclisti pasionati, eu nu sunt biker, sunt doar, conducator de autoturism. Nu am curajul, pe patru roti fiind si protejat de caroserie, pe care-l aveti majoritatea dintre dumneavoastra, de a “mana” cu “cat se poate”, prin localitati si chiar in afara.Nu vreau sa jignesc pe careva, dar asta nu e curaj e PROSTIE, INCONSTIENTA. Cred ca poate fi asimilat un drog, e dorinta de a iesi in evidenta, prost canalizata. Va plangeti, deseori, ca nu sunteti respectati ca parteneri in trafic, dar, daca eu cu autoturismul rulez cu peste 100 la ora si tu cu “motorul” ma depasesti de nu ma vad, nu crezi ca ar trebui sa te respecte Dumnezeu mai mult decat eu? Dragilor, ma amaraste cand vad vesti de felul asta, constientizati si voi, bikerii, ca de murit puteti muri, cum spunea si colegul vostru defunct,”fiecare-si traieste viata cum vrea”, dar mai aveti o multime de oameni dupa voi, parinti, sotii, copii, faceti-le naibii viata frumoasa, nu-i bagati in mormant pe toti.

  • Sa ma pis pe tine lindinoaso

  • Nu suntem răutăcioși și nici inumani dar de proști nu trebuie să îți fie milă !, mai ales de cei care încalcă in mod criminal toate regulile și legile și moare din cauza acestora și a prostiei lui !, sa dus pe plua lui de fraer

  • Cristos a Înviat !

    Rușine să vă fie ! Azi e cea mai mare sărbătoare a omenirii iar voi comentați cu ură și invidie la dresa motocicliștilor !
    🥰🥰Azi e Sfintele Paști ! 🥰🥰🥰

    😇Fără comentarii răutăcioase !

  • Băi înapoiatule! Au trecut 2000 de la marea minciună, cine a propagat-o și câte victime s-au făcut se știe, trezițivă!

  • Cristos a înviat!

    Învierea Domnului nostru Isus Cristos este minunea înscrisă în istoria umanităţii, prin care Dumnezeu învinge păcatul, moartea şi întunericul, manifestându-şi în lume şi în întreaga creaţie puterea, măreţia şi gloria. Cu acest act de iubire al Mântuitorului, moartea noastră este intrarea în starea de aşteptare a învierii celei de apoi pentru viaţa veşnic fericită.

    Sărbătoarea Paştelui este forţa spirituală pe care o purtăm cu noi zi de zi, mai ales în acest timp de încercare şi suferinţă, în speranţa neţărmurită că răul va fi nimicit, iar întunericul va fi înlocuit de lumina Celui înviat. Dumnezeu este aproape de noi, ne însoţeşte pe drumurile existenţei noastre şi ne oferă salvarea şi iubirea sa.

    Vă dorim o sărbătoarea a Paştelui în comuniune cu cei dragi, în caritate fraternă, simţind solidaritate cu cei suferinzi şi singuri, împărtăşind bucuria sfântă a Învierii!

    Lumina lui Isus Cristos, mort şi înviat, să străpungă orice întuneric din sufletele voastre şi să le îmbrace în pace cerească!

    Pacea lui Cristos cel Înviat să vă însoţească mereu în trăirea şi în mărturia pentru Cristos, cu dăruirea şi curajul primilor apostoli, având certitudinea că Învierea este mereu ultimul cuvânt pe drumul crucii noastre şi al slujirii fraţilor noştri.

    Cristos a înviat! Aleluia!

  • Mai este in idiot in Dacia….raliu non stop zi si noapte…fara tobe…nici un tanc nu face asemenea zgomot! Opreste l doamne …sa nu moară dar sa i se strice pârâitoarea!!!!

  • Adevărat a înviat !

  • Azi , fiind frumos afară,priveam natura si traficul din zona rond Vânători, de undeva de pe culmea unui deal. Spre Sculeni, coloana de mașini, din spate veneau tare doi kamikaze cu motoare turate la maxim …..au depășit tot , intr-o singura miscare , toata oloana cu o viteza mult peste 100km /h obligandu-i pe cei din sens opus sa incetineasca si sa le faca loc! Ehhhh, ma intreb …ce merită idiotii ăia!!????

  • KingOfMotorBike

    Un idiot în minus. A murit păcătosul ca nu ii pasă de regnurile de circulație. A primit ceea ce a meritat. Orice pasiune de motor și roti se cere responsabilitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024