Prima pagină » Titlurile zilei » Filmul tragediei! Cătălin, motociclistul mort la Popricani, mergea pe o roată înainte de impact. Ar fi avut mult peste 100 de kilometri pe oră – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Filmul tragediei! Cătălin, motociclistul mort la Popricani, mergea pe o roată înainte de impact. Ar fi avut mult peste 100 de kilometri pe oră – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

07 iun. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Cătălin Dumitrache, tânărul care a murit în accidentul rutier de la Popricani, ar fi mers pe o roată înainte de impact. Acesta circula cu mult peste 100 de kilometri pe oră și nu a avut nicio șansă în urma impactului. Polițiștii au deschis un dosar penal și trebuie să stabilească modul în care s-a produs accidentul

Cătălin Dumitrache, tânărul care a murit în cumplitul accident de la Popricani, ar fi circulat cu viteză excesivă. Mai mult decât atât, bărbatul ar fi mers pe o singură roată înainte de impact. Cătălin Ezu, așa cum era cunoscut printre prieteni, avea experiență și știa cum să controleze motoarele pe două roți. Totuși, într-o fracțiune de secundă, avea să piardă controlul. Miercuri seară, mai multe apeluri la numărul unic de urgențe 112 aveau să anunțe tragedia.

La Vulturi, au ajuns mai multe echipaje medicale. Medicii l-au găsit pe motociclist în stop cardio-respirator. Au început imediat manevrele de resuscitare, dar, din păcate, după aproximativ 50 de minute, au fost nevoiți să declare decesul.

Cătălin, motociclistul mort la Popricani, mergea pe o roată înainte de impact

Polițiștii prezenți la fața locului au deschis un dosar penal pentru a stabili cum s-a petrecut totul.

„În seara zilei de 05 iunie a.c., în jurul orei 20:35, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe DE 583, în afara localității Vulturi, spre Sculeni, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că un bărbat de 33 de ani, în timp ce conducea o motocicletă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu o bornă kilometrică, ulterior ricoșând într-un copac. Cadrele medicale sosite la fața locului au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, ulterior fiind constatat decesul bărbatului. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

S-a filmat la câteva sute de metri de locul tragediei

Pe rețelele de socializare, Cătălin Ezu era urmărit de sute de persoane. Acesta posta periodic filmulețe în timp ce se afla pe motocicletă. Chiar pe drumul unde și-a pierdut viața, a realizat mai multe videoclipuri. În unele dintre acestea mergea pe o roată. Corpul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Iași pentru efectuarea necropsiei. Ieri, rudele lui Cătălin i-au luat trupul și l-au dus la Brăila, acolo unde va fi înmormântat.

Trebuie precizat faptul că, indiferent de experiența pe care unii motocicliști o au, orice manevră greșită le poate aduce sfârșitului. Din primăvară și până acum, mai mulți motocicliști și-au pierdut viața în cumplite accidente. Cătălin, motociclistul mort la Popricani, va fi înmormântat sâmbătă, probabil.

Comentarii
  • Filmul e facut cu cateva zile inaintea accidentului. In momentul accidentului nu mergea pe o roata.

  • nu e clar ca era un cretin care o caută cu lumânarea?
    când mergi ca descreieratul îți asumi ca se poate sa pierzi controlul.

  • Acum merge pe o roata de dric.

  • Nu este zi fara donatori ….
    Sunt in top anul asta

  • Important e sa nu va descompuneți ….
    Sa mai rămână ceva din voi
    Alții au nevoie de voi

  • Viața lui ar fi fost bine înțeleasă daca ar fi spus povestea lui înainte să moară. A văzut, dar știa că dacă se prostește poate sa sfârșească prostesc. Acum poate este printre îngeri, dar aia nu cred că vorbesc română. Și eu acum poate că nu vorbesc frumos, dar viața este cam urâtă daca nu mai ești atent. Dumnezeu să -l ierte.

  • Delicios. Savuros. Ce poate fi mai placut decat sa mergi pe o roata ? Nota bene, nu a zis wheelie ci pe o roata. Sper sa fi fost aia din față, pentru diversitate, ca tot ii placea sa se aplece.
    In rest numai de bine, putem dormi linistiti: nu a ucis si nu a schilodit pe nimeni. Nu i-au sarit ochii si nici capul nu si l-a pierdut. Nici foc nu a luat. Iar Selectia Naturala functioneaza.
    La Braila ? Deci o vinitura mai putin. Bun.
    Urmatorul !

  • Multumim bornelor,copacilor,capetelor de pod,camioanelor!Respect!!!
    In ritmul asta,unul pe zi,scapam de rahatii astia teribilisti,max 2-3 ani!!!
    Doamne ajuta,la cat mai multi!!!

  • De la piulițele alea din urechi i se trage, au început să fluture la 100 km/h.

  • Aseara, pe Sadoveanu, circula un motociclist cu lumini rosii pe fata, chiar daca era intuneric..IS 90 EAN. Va dati seama, il vezi in oglinzi si te intrebi ce dracu se intampla…
    Totodata, facea intrecere si alte giumbuslucuri (ambii conduceau sinuos) cu un altul, care era pe ceva de moto cross. Ăsta depasea masinile prin dreapta, sarind borduri si mergand si pe trotuar si pe strada, dupa necesitati. Nu vreau sa-mi imaginez ce s-ar fi intamplat daca pe trotuare aparea vreun copil, care nu stie sa se fereasca de idioti.
    Din zona Royal Town si pana la Granit m-am uitat dupa un echipaj de politie, sa le spun ce se intampla in Copou. Ghici, am gasit vreunul? Exact. La 112 suni degeaba, ca nu e o urgenta. Dar va deveni, probabil. Ramane sa speram ca nu vor omori si oameni nevinovati..

  • oooo, dar b-o-m-b-a-r-d-i-e-r-u-l h o moto s e x u a l se vedea ca artist al soselelor 🙂
    si-a pus la motoreta piulite fluture ca sa zboare mai usor, mai cu viteza, mai sus! 🙂

  • Mergeti la vot dar nu va irositi votul ! Dati votul cui are sanse reale sa-l invinga pe Chirica !

    Bugetar o viață întreagă, Mihai Chirica a acumulat o avere impresionantă, imposibil de justificat din veniturile de director tehnic, viceprimar și primar al Iașului. Mare parte din proprietățile imobiliare au fost trecute pe numele rudelor, tocmai pentru a disimula bogăția. Domeniul de vacanță de la Frasin (Suceava) este pe numele firmei fratelui, terenul și casa de lângă Bolta Rece a încercat să le mascheze pe fiul său, mezinul. O a treia vilă le-a lăsat-o celor două fiice din cea de-a doua sa căsătorie.Nici vila de lux în care stă acum nu e pe numele lui Chirica, ci pe al soacrei sale, domiciliată în Târgu Neamț.
    Sursa banilor e a doua parte a discuției: fratele nu avea niciun control în firmă, Chirica și soția au avut drept de semnătură, partenerii de afaceri au fost firme din siajul Primăriei. Mama septuagenară a lui Chirica a dat un tun imobiliar în Copou, iar primarul a primit o donație bănească de la un unchi generos, tocmai pentru a justifica o casă.
    AVEREA COMPLETĂ si ascunsa a primarului Chirica.
    Și-a luat apartament cu 3 camere pe Independenței la preț de 2 camere în Dancu.
    Și-a luat o vilă de 240 mp în Tudor Neculai cu doar 39.000 de euro! Banii i-ar fi împrumutat de la unchiul său, un umil pensionar.
    Și-a luat o altă vilă în Galata, unde firma soacrei plătea chiria.
    N-a trecut mult timp și s-a mutat în altă vilă din același complex, tot soacra fiind, oficial, cea care plătește ratele.
    Și-a făcut în mare secret un domeniu de 1 milion de euro la Frasin (Suceava) pe numele fratelui său, care e simplu muncitor cu salariu de 600 de euro/lună.
    Pe numele copilului care avea doar 11 luni, Mihai Chirica a cumpărat, în 2018, o vilă și un teren în Sărărie, mai sus de Bolta Rece.
    A mascat tranzacția dar l-a prins REPORTER DE IAȘI. Acolo, primarul a făcut proiectul unui conac de 860 mp! Milioane de euro care nu pot fi justificate.
    Mihai Chirica este candidat deși e de două ori trimis în judecată pentru corupție. Unul din dosare se judecă deja pe fond și s-ar putea încheia în 2025.
    Toată averea lui Chirica e ascunsă pe rude care nu pot justifica acești bani. ANAF și Justiția nu l-au deranjat……

  • Ce legature are comentariul cu aticolul???

  • un pericol public atras de mirajul Iasului. lumea e acum un loc mai sigur.

  • Selectia naturala…nu se poate sa-ti fie mila de cei ca el decat ca sunt fara minte si teribilisti. Daca isi punea creierul la contributie, azi era inca cu noi.

  • Iar zmeii pe motor au făcut o lata

  • Stimati parteneri de drum. Ma refer la motociclisti sau la pasionati de “motor’. Nu va condamna nimeni pentru pasiunea voastra, ba chiar, spre surprinderea unora, nici nu va invidiaza. Aveti argumente viabile pentru coabitarea cu ea. Va vorbesc de rau, doar oamenii care traiesc in case langa drumurile pe care voi le-ati transformat in piste de raliuri. Va vorbesc de vrau, deasemeni, colegii din trafic pe care nu ca-i sfidati, dar ini obligati sa va fereasca in orice conditii, pentru ca voi sunteti nonconformistii Bikeri. In rest, dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca pe copilul asta si INVATATI CEVA, VA ROG

  • Da ce a patit la urechi? E de la accident?

  • Condoleante familiei. Zero empatie pentru victima, nu vad nici o diferenta intre un alcoolic care moare de ciroza si un motociclist care-si ia un motor de circuit si se da in stamba.

  • Omul a plătit greșeala. Orice mai aveți de completat nu mai contează. Pentru nevoia de organe … cred ca știți bine ca va donam vouă și familiilor voastre un singur organ… with love V

  • VVV, pastreaza-ti organul, baiete. E, poate singurul care merita. In rest, Dumnezeu te-a folosit ca depozit pentru urgentele altora. All with love..

  • ori avea pana pe fata de mergea pe o roata
    ori nu avea altceva mai bun de facut

  • Pe militieni ii doare,n popou…sunt bine platiti, manaca mult ( nu tocmai bine, dar asta e modelul lor ), stau ciotca in locuri ferite, parca ar fi fete mari care se feresc de derbedei,..si asteapta sa-i trimita cate undeva, v,un poponar de tablagiu de la telefon din centrala. Caind te duci la bulabgiu si-i spui ca in parc ti-a smuls un golan poseta, e foarte profi si-ti spune ca da prin statie si,..gata.O gasca de prosti, impotenti si pilosi clar.

  • Un tâmpit cu aere … un țărănoi care din coplex de inferioritate se dădea și el mare,. Omenirea numără un tâmpit mai puțin iar fabrica de motociclete va vinde încă un motor .

  • Din nostalgie pentru locurile natale, mai citesc si eu presa de acasa.
    Dar zoaiele si scursurile acestei natii ma fac sa imi amintesc subit de ce am plecat de acasa de fapt.
    Nu generalizez cand spun ca tara asta a devenit o cloaca plina de creaturi fara un dram de inteligenta si suflet.
    Va meritati soarta. Ceea ce doriti altora o sa va vi se intample chiar voua.

  • Doamne, câtă ura și prostie la un loc. Drama acestui copil a lăsat multa durere și suferință in urma sa. Este o tragedie pentru familia lui și pentru cunoscuți. Neatenția sa a rupt inima părinților săi.Fiecare dintre noi avem o pasiune pentru care uneori plătim un preț. Cătălin a plătit pentru pasiunea sa cu viața. Însă faptul acesta nu va da dreptul să judecați și mai ales în felul acesta.Fiecare dintre noi suntem supuși greșelilor, nimeni nu este curat fara de greșeală. Cătăline, D-zeu sa te odihnească de-a dreapta sa și sper că acolo sus sa te poți bucura de tot ce ai iubit pe acest pământ!

  • Dragoș Alin

    Doamne, câtă ura și prostie la un loc. Drama acestui copil a lăsat multa durere și suferință in urma sa. Este o tragedie pentru familia lui și pentru cunoscuți. Neatenția sa a rupt inima părinților săi.Fiecare dintre noi avem o pasiune pentru care uneori plătim un preț. Cătălin a plătit pentru pasiunea sa cu viața. Însă faptul acesta nu va da dreptul să judecați și mai ales în felul acesta.Fiecare dintre noi suntem supuși greșelilor, nimeni nu este curat fara de greșeală. Cătăline, D-zeu sa te odihnească de-a dreapta sa și sper că acolo sus sa te poți bucura de tot ce ai iubit pe acest pământ!

  • Incredibil ce comentarii sunt pe-aici. Il cunosc pe Ezu, nu am fost prieteni ci doar colegi de munca. Insa nu era vreun cocalar, cum vad ca este facut pe-aici, nici vreun intretinut sau nu mai stiu eu ce. Era un baiat normal care a platit scump pentru placerea lui. Lasati familia si prietenii sa il planga in pace iar voi, astia „fara greseala”, incercati sa fiti oameni! fiecare plateste pentru greseala lui, Catalin a platit mult prea scump, daca a gresit intradevar. Dumnezeu sa il ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *