Prima pagină » Titlurile zilei » Filmul tragediei care a șocat o comunitate întreagă! Viorel, șeful unei ferme viticole din Iași, a pus la cale, pas cu pas, asasinarea soției? Rude: „Pe ea a bătut-o mult și ea a fost o fată cuminte”- FOTO/VIDEO

Filmul tragediei care a șocat o comunitate întreagă! Viorel, șeful unei ferme viticole din Iași, a pus la cale, pas cu pas, asasinarea soției? Rude: „Pe ea a bătut-o mult și ea a fost o fată cuminte”- FOTO/VIDEO

31 aug. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

O familie bună din Iași a fost lovită de o adevărată tragedie. Unul dintre cei mai vechi angajați de la Cotnari și-ar fi omorât soția la Gura Portiței, iar mai apoi s-ar fi sinucis

O comunitate întreagă din Iași este șocată, după ce Viorel și Violeta Burduhosu au fost găsiți morți la Gura Portiței, județul Tulcea. Ei ar fi plecat într-o vacanță vineri, iar duminică dimineață (27.08.2023) ar fi trebuit să predea cheia camerei pe care au închiriat-o. Asta nu s-a întâmplat, iar cei de la pensiune și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău.

Personalul a plecat spre plajă. Acolo a găsit corpul bărbatului, având urme de violență. A fost dată alarma, iar autoritățile au găsit, la aproximativ 2 kilometri, și trupul soției bărbatului, care, de asemenea, avea urme de violență (plăgi tăiate). A fost deschis un dosar penal, iar prima variantă luată în calcul a fost cea a unei crime urmate de sinucidere.

Ieri, reporterii BZI au mers în comuna Todirești, județul Iași, acolo unde locuiau cei doi soți. Trupurile neînsuflețite ale acestora au fost depuse acasă, ambele fiind în sicrie acoperite. Reporterii BZI au încercat să discute cu persoanele care erau la priveghi, însă acestea au refuzat orice fel de dialog. Totuși, la câteva case distanță de gospodăria celor doi soți găsiți decedați locuiește cumătrul acestora. Vasile Pădurariu a botezat-o pe una dintre cele trei fete ale soților Burduhosu. Acesta a povestit că Violeta a trăit o viață de coșmar lângă Viorel.

„Femeia asta a fost tare chinuită. A trecut prin multe din cauza lui. Odată a fugit în pădure de frica lui, iar la un moment dat a venit una dintre fete acasă și a chemat-o pentru că el adormise. Pe ea a bătut-o mult și ea a fost o fată cuminte. Eu le-am botezat una dintre fete. Mama lui a fost așa rea. Chiar în seara de cumătrie l-a bătut pe soțul ei de a ajuns în spital. Violeta a fost tare chinuită”, a declarat bărbatul.

Filmul tragediei care a șocat o comunitate întreagă

Puțini sunt cei care cred că Viorel și Violeta ar fi fost atacați.

„El a fost internat la «Socola». La sfârșitul săptămânii trecute a fugit sau ceva și a venit acasă. A luat-o pe Violeta și i-a spus uneia dintre fete că merg la mănăstiri. Nu s-au dus la mănăstiri, s-au dus la Tulcea. A venit și poliția acasă, să întrebe de el. Fata care era acasă le-a spus polițiștilor că el e bine și a plecat la mănăstiri. Eu cred că el a plănuit demult să o omoare. Ce s-a gândit, că, dacă îi face felul aici, îl prinde și îl leagă. Așa, acolo a putut să facă liniștit ce avea de făcut. De-ai lui au spus pe la priveghi că ei s-au dus acolo, la Tulcea, cu bani mulți la ei, cu aur și că au fost atacați, omorâți. Nu e adevărat nimic. El a făcut tot”, a mai spus Vasile Pădurariu.

Viorel a fost înhumat ieri după-amiază, iar Violeta va fi condusă pe ultimul drum astăzi. În orice caz, ancheta este în desfășurare. Cert este că acesta este filmul tragediei care a șocat o comunitate întreagă.

Comentarii
  • Nu ti mai place sotia ,divort,dar nu crima !

  • gura poritiei?
    pai daca dai bani acolo esti dus cu capu deci se intlege

  • Este ciudata povestea. O omoara si apoi se sinucide? Asta a pus el metodic la cale?

  • Concluzia: daca nu era „fata cuminte”, merita bătută. Sau mai rău. Nu eu o spun, o spun cunoscuții lor.

  • Iarăși un titlu beton.
    Bre, un film se vizionează, nu se citește. Așadar, unde e filmul? Doar in capul jurnalistului? Că am citit doar o narațiune.
    Cărui fel de cititori va adresați?

  • Stirile de ieri aveau mai multe amanunte. Si amanuntele astea nu se leaga deloc cu ce spune procuratura. Deci:
    – sotii pleaca de la pensiune
    – sotia a fost omorata cu un cutit care nu a fost gasit
    – barbatul este gasit la 2 km, cu sosetele in picioare, mort prin inecare

    Varianta procuraturii : barbatul isi omoara sotia cu premeditare, intra voluntar in mare ca sa ajunga la pensiune, si se ineaca.
    Mie mi se pare ca nu vor sa-si bata capul si ca vor sa inchida dosarul si atat. Nu-i intereseaza adevarul. Daca barbatul voia sa ajunga la pensiune, de ce sa intre in apa incaltat cu sosete? Asta-i premeditarea?

  • Ca apa era rece, de aia a intrat cu sosetele.

  • avea si fular?

  • Tu ala care „fata cuminte” nu ai idee prin ce a trecut fiinta aia toată viata ei,abtine te

  • Ca de obicei la orice știre apar autistii conspirationisti ,aia lipsiți de viață care și-au petrecut ani de zile uitandu-se la OTV la pisaturile alea de emisiuni pentru prosti ale lui Dan Diaconescu …ați rămas cu sechele ba !

  • Mie nu mi se pare nicio teorie a conspiratiei. Poate ca exista tipi precum Caligula, care face baie in mare incaltat cu sosetele si inoata spre pensiune, desi drumu’ pe uscat este mai scurt, da’ grasu din poza nu pare genu’.

  • Bai cap de pluta mai ieși la aer și mai traieste-ti viața lasă naibii rahaturile astea de conspirații că ți-ai beșit creierii de tot:)) Asta te freacă pe tine la neuronul ăla oxidat că ăla s-a aruncat în apă în șosete sa se SINUCIDA?Da ai regula când te sinucizi ,o vestimentație ceva,trebuie să își pună casca de înot ,aripioare de delfin ?Ce dracu de conspirație vezi și aici bolnavule ,ăla și-a omorat femeia ,zic și cunoștințele lui că mereu o bătea , după aia s-a aruncat în apă sa se și ucidă !Asta te f*te pe tine că avea șosete in picioare ,ba omule deveniți pe zi ce trece mai prosti nu știu ce se întâmplă sincer !

  • Băăăi, m-ati terminat psihic cu ,, familie bună”!!!! Pana la urma s-a dovedit a fi familie rea ! Am mai intrebat, dupa ce criterii catalogati voi familiile in bune si rele! Eu mătur strada, nevasta mea mătură la școală, copilul cară gunoiul din oraș la vărsatoare! Cum e familia mea ????🤔

  • familia ta e salubră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *