Prima pagină » Titlurile zilei » Filmul tragediei care a îndoliat două familii. Ei sunt tinerii ce se aflau pe motocicleta care a spulberat o femeie lângă Mircești. Trei morți și multe întrebări fără răspuns – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Filmul tragediei care a îndoliat două familii. Ei sunt tinerii ce se aflau pe motocicleta care a spulberat o femeie lângă Mircești. Trei morți și multe întrebări fără răspuns – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

24 iul. 2023, 02:00, 16 ,
Lucian SAVA/Cosmina PUIU în Titlurile zilei

Avem filmul tragediei care a îndoliat două familii. În weekend, o femeie din Mircești a traversat strada printr-un loc nepermis și a fost izbită în plin de o motocicletă pe care se aflau doi soți. Soarele și viteza excesivă se pare că au avut o contribuție puternică în producerea tragediei

Încă o tragedie în trafic, la limita județului Iași. Sâmbătă, trei persoane au murit după un cumplit accident rutier produs la hotarul dintre Gherăești și Mircești. Lucica Stan, o femeie de 58 de ani, din comuna ieșeană Mircești, se deplasa pe bicicletă spre locuința unor bătrâni de care avea grijă, în satul Iugani. Făcea asta zilnic și nimeni nu credea că sâmbătă va fi ultima dată. Ce s-a întâmplat de s-a ajuns la o asemenea tragedie?

Din câte se pare, Lucica s-ar fi angajat în traversarea străzii. Nu este clar dacă era pe bicicletă sau pe lângă ea. Cert este că femeia nu a fost observată de Silviu Buruiană, un bărbat de 38 de ani, care se afla pe o motocicletă alături de soția sa, Monica. Motociclistul a intrat în plin în femeie și în bicicletă.

Filmul tragediei care a îndoliat două familii: cine este de vină?

Impactul a fost extrem de puternic, iar în urma acestuia cele trei persoane implicate au intrat în stop cardio-respirator. Imediat, localnicii au cerut ajutor, apelând numărul unic de urgențe 112. A început o cursă de salvare contracronometru. Mai multe echipaje medicale, inclusiv cu elicopterul SMURD, și-au făcut apariția în zonă. Din păcate, victimele s-au stins pe rând. Leziunile pe care le-au suferit după impact au fost incompatibile cu viața.

Reporterii BZI au aflat că Silviu și Monica Buruiană abia se întorseseră din Germania. Acolo locuiau împreună cu fiul lor. Atât Silviu, cât și Monica erau îndrăgostiți de motoarele pe două roți, iar când ajungeau în țară nu ezitau să plece în plimbări, între localități.

Dosar penal, întocmit după producerea tragediei

Cine este vinovat? Rămâne să se stabilească. Cert este că, în momentul producerii accidentului, soarele bătea chiar în ochii motociclistului. Totuși, dacă femeia nu s-ar fi angajați în traversarea străzii, impactul nu ar fi avut loc.

„La data de 22 iulie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN2-E85, în afara localității Gherăeștii Noi. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că între o motocicletă pe care se aflau 2 persoane și o bicicletă ar fi avut loc o coliziune, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei. Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul celor trei persoane. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a transmis insp. Ciofu Ramona, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț.

Acesta a fost filmul tragediei care a îndoliat două familii la Iași. Urmează ca oamenii legii să stabilească cine este vinovat.

Comentarii
  • Dosar penal pentru cine dacă au murit toți?!?

  • Viteza excesiva, dauneaza grav sanatatii.

  • asa se face…asta e procedura

  • „Cine este vinovat? Rămâne să se stabilească. Cert este că, în momentul producerii accidentului, soarele bătea chiar în ochii motociclistului. Totuși, dacă femeia nu s-ar fi angajați în traversarea străzii, impactul nu ar fi avut loc.”

    Cu alte cuvinte biata femeie trebuia sa astepte pe marginea drumului pana apunea soarele?
    Inconstienta si prostia motociclistului a ucis 3 persoane!

  • Viteza ucide

  • Vruuuum, vruuum! Selectie naturala! Femeia cu bicicleta pe unde sa traverseze ? Au venit aia cu moto si sigur nu aveau 90 km/ ora cat e legal acolo…nici n ai timp sa clipesti vruum vrum! Au venit din germania sa se dea rotunzi aici! Au autostrazi acolo unde pot merge cu 300 ora! Inconștientă! Pacat de toți!

  • Bikerul pulii… s-a dus dracului si ramura asta cu de alde din astia si cu de alde aia de a crapat acu un an la bucale… Generatia mea de bikeri, inclusiv subsemnatul inca suntem aici pentru ca am tratat cu respect calutul mecanic…

  • Titlul corect era „” acesta este criminalul ….”, cam ce viteză avea donatorul în localitate de a reușit să facă pilaf 3 vieți omenești ? se încearcă disculparea lui ? Ba că femeia tranversa , ba că femeia se deplasa pe bicicletă ba că era în strada ….. ce dracu tot bolmojiți , cum tranversa ea acolo ? Era casa ei acolo ? Eu cred că ea se deplasa linștit pe bicicletă posibil nu chiar pe marginea drumului și a fost pur și simplu spulberată de idiot

  • Pieton fără cască

    Și aici, în Anglia văd căști de motocicliști agățate de garduri, cu flori împrejur și poza motociclistului. Multe chiar. Deci, nu suntem campioni nici la asta.

  • Păcat de biciclistă ! , nu sa gîndit la un idiot pe motocicletă că o va spulbera cu 120 km la oră

  • Preafericitul Mobra

    Selecția naturală. Fără creier, fără nimic bun. Multă minte nu se cere ! Viteză.

  • Sa vedeti cum merg pe Copou. Tureaza motoarele inutil, accelereaza pe 50 de metri pana la 100 km/h. Acum vreo 15 ani, pe Copou, in dreptul statiei de tramvai de la Universitate, un bou pe 2 roti venit din strainezia a intrat cu scafarlia direct in spoilerul unui microbuz. Bostanul ii intrase in burta iar un ochi era pe linia de tramvai. Noroc ca buhaiul nu a intrat pe trotuar. Aviz amatorilor de senzatii tari pe motocicleta.

  • Vb de Gordon ? Ala care facea cu ochiul ?

  • Biciclist normal

    Deci în concluzie noi ăștia muritorii normali ne pișăm pe toți motocicliștii morți de proști ce sunt șii așteptăm în sala de prelevări de organe pe cît mai mulți !

  • Mai spunea cineva mai sus de infernul de pe iasi sculeni! Eu locuuesc in zona vulturi vanatori! Nu va imaginati ce zgomot produc dementii cu motociclete! De dimineata pana tarziu in noapte! Si moldoveni si romanasii nostri! Poliția, nu aveti ac de cojocul lor! …..am fost in vizita la Iasi in dacia la o ruda, era duminica…liniste , trafic…cate o masina cand si cand ! Apar 2 bikeri , el si ea cu tobe gaurite….a iesit lumea la geam ! El coboara merge la un chiosc sa cumpere ceva ..ea ; tura la maxim motorul in gol, pana i au aruncat oamenii cu oua apa etc in ea! …is bonlavi, au in sange placerea asta sadica de ai deranja pe ceilalti si a atrage atentia! Vb cuiva! Oricum nu i vede nimenu ca s ascunsi dupa căști, dar ei is irecuperabili ..pana intr o zi!

  • @Baicar Da era Gorduza… avea acasa copil de 3 luni și el se dădea rotund cu motorul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *