Prima pagină » Titlurile zilei » Filmul crimei care a îngrozit o comunitate întreagă. Iată cum a ajuns Elena să își ucidă soțul cu sânge rece: „A spus că vrea să moară” – FOTO

Filmul crimei care a îngrozit o comunitate întreagă. Iată cum a ajuns Elena să își ucidă soțul cu sânge rece: „A spus că vrea să moară” – FOTO

04 dec. 2023, 02:00, 5 ,
Petronel Ștefan în Titlurile zilei

Crima din satul Cârlig, comuna Popricani, a îngrozit o comunitate întreagă. După un gest necugetat, o femeie și-a ucis soțul chiar în ziua de 1 decembrie. Descoperirea șocantă a fost făcută de fiul lor care tocmai se întorsese acasă

Oamenii din sat au rămas îngroziți când au auzit ce s-a întâmplat. Cei doi soți, Dănuț și Elena Clim, erau cunoscuți pentru faptul că se certau des și consumau alcool, uneori fiind nevoie de intervenția forțelor de ordine. În casă locuiau cei doi și fiul lor, de 25 de ani, Daniel Clim.

Crima care a îngrozit o comunitate întreagă

În ziua de 1 decembrie, în jurul orei 16:00, atmosfera era tensionată în locuința familiei Clim, din satul Cârlig, comuna Popricani, însă acest lucru nu era o excepție. Daniel Clim a fost trimis de mama sa până la magazin ca să cumpere câteva alimente, astfel că a rămas în casă cu soțul ei, amândoi fiind sub influența alcoolului. Când băiatul s-a întors de la magazin, l-a găsit pe tatăl său pe jos, iar mama era extrem de speriată. Cei doi soți aveau împreună 4 copii, Daniel care locuia cu ei, o fată de 25 de ani, care este plecată în străinătate, un băiat de 19 ani, ce a fost crescut de altă familie, precum și o fetiță de 9 ani, care este în grija statului.

„Pe mine m-a trimis mama la magazin în ziua aceea, se certa într-una cu tata. El fusese la spital săptămâna trecută, pentru că are o boală la plămâni. Doctorul i-a dat medicamente ca să se trateze, însă el, când a ajuns acasă, a spus că vrea să moară și s-a apucat din nou de băut. Mereu o bătea pe mama și se certau, amândoi consumau alcool și de asta. Noi suntem 4 frați, însă doar eu mai stăteam cu ei. Când m-am întors de la magazin, am găsit-o pe mama, era speriată și toată galbenă la față și am întrebat-o ce s-a întâmplat. Când am intrat în bucătărie, l-am văzut pe tata, era întins pe jos, era tăiat cu cuțitul în zona pieptului și, din câte am înțeles, căzuse și cu capul de butelie, nu mai era conștient. Atunci am sunat repede la ambulanță, să , să îl ajute”, povestește Daniel Clim.

Femeia va fi examinată de specialiști

Anunțarea ambulanței i-a alertat și pe polițiști, care au venit să cerceteze locul în care s-a produs evenimentul. Criminaliștii au luat probe, iar Elena Clim a fost internată la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași, pentru a fi expertizată medico-legal. Anchetatorii trebuie să afle dacă aceasta avea discernământ când a comis fapta. După ce va fi examinată, cel mai probabil va fi reținută, iar mai apoi arestată preventiv.

Crima din familia Clim a îngrozit o comunitate întreagă, iar oamenii stau cu sufletul la gură să vadă ce se va întâmpla. Povestea dintre cei doi s-a sfârșit tragic, însă evenimentele premergătoare trebuiau să fie un semnal de alarmă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *