Filmul complet al unui flagrant fulgerător! „Mascații” l-au pus pe burtă pe un ieşean acuzat de proxenetism! Victima, o tânără de 26 de ani, dusă „la produs” în Germania, a murit la întoarcerea în ţară, după ce s-a infectat cu HIV! (EXCLUSIV)

21 iun. 2022, 03:00
Ciprian Nedelcu, în Local

În urma unui flagrant, „mascaţii” l-au pus pe burtă pe un ieşean suspectat că ar fi dus fete „la produs”. În urma acţiunii-fulger, luni, 20 iunie 2022, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de anchetatori pe numele lui Florin Bogdan Bounegru. Oamenii legii au afirmat că individul este cercetat pentru proxenetism şi că acesta a intrat recent în vizorul lor. Asta, după ce victima a revenit în România întrucât s-a infectat cu virusul HIV, iar, în cursul lunii aprilie 2022, a survenit moartea tinerei care fusese dusă în Germania de către „peştele” ieşean.

După un flagrant fulgerător, „mascaţii” l-au încătuşat pe un tânăr ieşean bănuit că ar fi dus fete „la produs”. În urma acţiunii, luni, 20 iunie 2022, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis cererea de arestare făcută de oamenii legii pe numele lui Florin Bogdan Bounegru.

„Instanţa admite propunerea procurorului formulată în dosarul de urmărire penală al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Florin Bogdan Bounegru, urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au afirmat luni, 20 iunie 2022, judecătorii ieşeni. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Filmul complet al unui flagrant fulgerător: „mascații” l-au pus pe burtă pe un ieşean!

Demn de remarcat este faptul că decizia Judecătoriei Iaşi nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. În eventualitatea în care tânărul Florin Bogdan Bounegru va face acest lucru, urmează ca judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu individul suspectat de proxenetism. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.
Conform anchetatorilor ieşeni, individul a intrat în atenţia lor în urmă cu câteva zile. Astfel, acesta a fost săltat de oamenii legii şi dus la audieri după ce aceştia din urmă au fost sesizaţi.

Tânărul ieşean Florin Bogdan Bounegru, cercetat pentru proxenetism

După ce a fost audiat, ieşeanul Florin Bogdan Bounegru a fost reţinut duminică, 19 iunie 2022, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de proxenetism. Mai apoi, luni, 20 iunie 2022, individul a fost dus la sediul Judecătoriei Iaşi, cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. De altfel, instanţa a admis cererea făcută de oamenii legii pe numele tânărului.

„În perioada ianuarie – decembrie 2021, inculpatul a determinat-o pe persoana vătămată în vârstă de 26 de ani să practice prostituţia, înlesnindu-i activitatea prin închirierea unor imobile în localitati de pe teritoriul Germaniei, prin asigurarea pazei şi protecţiei şi prin transportarea acesteia în mai multe localităţi din ţara amintită, obţinând astfel foloase de natură patrimonială”, a declarat luni, 20 iunie 2022, Dragoş Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Conform anchetatorilor, victima a revenit în România întrucât s-a infectat cu virusul HIV, iar, în cursul lunii aprilie 2022, a survenit moartea acesteia. Acum, ieşeanul care a fost prins în flagrant de „mascaţi” a ajuns în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *