Prima pagină » Titlurile zilei » Filmul complet al răpirii! Taximetristul de la Gară a fost înnebunit de frumusețea fetei care a urcat în mașina lui și a vrut cu orice preț să o aibă. Tânăra a scăpat cu viață pentru că a mai fost violată în trecut: s-a oferit să-i facă sex oral, în schimbul libertății! (EXCLUSIV)

Filmul complet al răpirii! Taximetristul de la Gară a fost înnebunit de frumusețea fetei care a urcat în mașina lui și a vrut cu orice preț să o aibă. Tânăra a scăpat cu viață pentru că a mai fost violată în trecut: s-a oferit să-i facă sex oral, în schimbul libertății! (EXCLUSIV)

16 nov. 2021, 02:00,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Răpirea urmată de viol de zilele trecute, de la Iași, pare desprinsă din filme. Tânăra care a fost obligată să întrețină relații sexuale orale cu un taximetrist a ajuns din greșeală la Iași. Ea a urcat în mașina echipată taxi vrând să meargă la o pensiune, unde să rămână peste noapte. Nici prin cap nu i-a trecut că, în loc să meargă la o pensiune, va ajunge în casa taximetristului ieșean Constantin Meiu

O tânără de 29 de ani a fost răpită și violată de un taximetrist din Iași, conform anchetatorilor. Povestea, ce pare un scenariu de film, este cât se poate de reală. Tânăra a ajuns la Iași vinerea trecută, dar dintr-o greșeală. Ea a vrut să meargă la Suceava, însă nu a coborât la timp în gara din Pașcani, unde urma să schimbe trenul.

Odată ajunsă la Iași, în jurul orei 24:00, ea s-a „trezit” într-un oraș străin, fără să cunoască pe nimeni. A ieșit din Gară și a mers la primul taxi pe care l-a observat. A urcat în mașină și l-a rugat pe taximetrist să o ducă la o pensiune, unde ar fi urmat să rămână peste noapte. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii „BZI” că taximetristul i-a dat de înțeles tinerei că o va duce la o pensiune de la marginea orașului, însă „pensiunea” era, de fapt, casa individului, aflată în zona Hlincea, din comuna Ciurea. Din acel moment, lucrurile aveau să scape de sub control.

Sex oral, în schimbul libertății

Taximetristul, un individ de 65 de ani pe nume Constantin Meiu, a devenit agresiv odată ce a ajuns pe proprietatea sa. Surse din anchetă au precizat că ieșeanul ar fi bruscat-o pe tânăra ucraineană și i-ar fi spus că vrea să întrețină relații sexuale cu ea.

Speriată și gândindu-se, probabil, la ce este mai rău, tânăra a decis să-și facă ordine în gânduri și să gestioneze întreaga situație cum poate mai bine. În urmă cu ceva timp, tânăra a mai fost victima unui viol. Ca să nu fie bătută, violată și, poate, chiar ucisă, femeia i-a propus taximetristului să îi facă sex oral pentru a o lăsa în pace. Asta s-a și întâmplat. Tânăra i-a făcut sex oral lui Constantin Meiu, în teroare, în casa bărbatului. În Hlincea, femeia a stat aproximativ două ore, conform surselor din anchetă.

Taximetristul ieșean a dus-o la gară ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat

După ce actul sexual a fost consumat, Constantin Meiu a luat-o pe tânără și a dus-o înapoi la gară. Gândindu-se că tânăra a acceptat să-i facă sex oral, probabil că taximetristul a trecut peste incident ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Nu la fel de ușor au depășit momentul polițiștii care au aflat de caz.

„Agenții din cadrul Secției II de Poliție Rurală Ciurea au identificat și reținut un bărbat în vârstă de 65 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal. Pe 11 noiembrie 2021, bărbatul, în calitate de taximetrist, ar fi luat din Gara de Nord din municipiul Iași o femeie și nu ar fi dus-o la adresa solicitată, ci la domiciliul lui, unde ar fi violat-o și ar fi lipsit-o de libertate. Ulterior, femeia ar fi fost adusă cu un autoturism echipat taxi în Gara de Nord din municipiul Iași.

Pe baza probatoriului administrat în cauză, pe 12 noiembrie 2021, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Pe 13 noiembrie 2021, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, aceasta din urmă dispunând plasarea sa în arest la domiciliu pentru 30 de zile”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Ciudat este faptul că deși taximetristul este cunoscut ca un om agresiv, având în vedere că în urmă cu ceva timp a primit un ordin de protecție față de fosta soție, judecătorii au decis că este suficient să-l plaseze în arest la domiciliu. Totuși, procurorii au contestat decizia primei instanțe.

„Noi am contestat hotărârea Judecătoriei Iași în acest caz. Urmează ca instanța superioară să decidă ce se va întâmpla în continuare”, a declarat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Un ordin de protecție, emis pe numele lui Constantin Meiu

În urmă cu câteva luni, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis în parte cererea de emitere a unui ordin de protecție, formulată de Adriana Meiu, împotriva soțului.

„Instanța admite în parte cererea de emitere a unui ordin de protecție formulată de reclamanta Adriana Meiu în contradictoriu cu pârâtul Constantin Meiu. Emite un ordin de protecție, pe o durată de 4 luni, timp în care vor fi dispuse următoarele măsuri: obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe minime de 20 de metri față de reclamantă și față de locuința acesteia, interzicerea oricărui contact al pârâtului cu reclamanta. Executoriu fără somație și fără trecerea vreunui termen”, au afirmat judecătorii ieșeni.

Prin cererea înregistrată pe rolul Judecătoriei Iași pe data de 29 aprilie 2021, femeia a solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva taximetristului, prin care să fie dispuse următoarele măsuri: obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe minime față de reclamantă, față de locuința acesteia, interdicția pentru ieșean de a se deplasa în anumite locații, identificate în cerere și interzicerea oricărui contact. În motivarea cererii, ieșeanca a arătat că, din cauza abuzurilor la care este supusă de soțul ei, a fost nevoită să părăsească domiciliul conjugal și să se refugieze la sora ei.

„Pârâtul mă amenință că îmi rupe mâinile, coastele, din acest motiv fiindu-mi teamă de soțul meu. De frică, nu îmi pot lua lucrurile din casă și nici nu îmi pot îngriji tatăl muribund”, a spus femeia.

Taximetristul nu a formulat întâmpinare și nici nu a fost prezent la termenul de judecată. Judecătorii au constatat că cei doi sunt căsătoriți de aproximativ 40 de ani, dar și că bărbatul a fost violent cu femeia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *