Prima pagină » Titlurile zilei » Filmul complet al accidentului rutier din cel mai mare cartier al Iașului! Ies la iveală detalii înfiorătoare despre femeia strivită de autoturism: „A trecut peste ea de două ori. Nu au avut ce să-i mai facă, pentru că avea capul zdrobit”

Filmul complet al accidentului rutier din cel mai mare cartier al Iașului! Ies la iveală detalii înfiorătoare despre femeia strivită de autoturism: „A trecut peste ea de două ori. Nu au avut ce să-i mai facă, pentru că avea capul zdrobit”

30 iul. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Acesta este filmul complet al accidentului rutier din cel mai mare cartier al Iașului. Elena Popovici, o bătrână în vârstă de 81 de ani, a fost ucisă în dimineața zilei de 28 iulie 2024, în timp ce se deplasa neregulamentar pe Aleea Basarabi, cartierul Alexandru cel Bun. Femeia a fost strivită de un autoturism care încerca să dea cu spatele.

Filmul complet al accidentului rutier din cel mai mare cartier al Iașului! Bătrâna nu a avut nicio șansă de supraviețuire

Reporterii BZI s-au deplasat luni, 29 iulie 2024, la locul accidentului în care și-a pierdut viața femeia în vârstă de 81 de ani. Detaliile despre moartea acesteia sunt absolut înfiorătoare. Se pare că șoferul nu a sesizat deloc faptul că a lovit-o pe femeia care se deplasa prin spatele mașini.

„Șoferul a dat cu spatele și a lovit-o pe bătrână. Nu și-a dat seama deloc ce se întâmplă, nu a simțit impactul, a trecut peste ea de două ori. Degeaba au ajuns cei de la ambulanță, nu au avut ce să-i mai facă, pentru că avea capul zdrobit. Vecinul de la parter a văzut tot accidentul, pentru că el a dat apa să se spele strada, deoarece era plin de sânge. Când am ajuns, deja venise mașina de firma de pompe funebre să preia cadavrul”, a declarat un bărbat ce locuiește în zona în care s-a produs accidentul rutier.

În cazul accidentului de pe Aleea Basarabi, cartierul Alexandru cel Bun, a intervenit un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Iași. Din păcate, pentru bătrână nu s-a mai putut face nimic, leziunile suferite fiind incompatibile cu viața.

„Am ajuns la fața locului, am găsit o victimă de sex feminin, în jur de 80 de ani. Era inconștientă, căzută pe jos, cu leziuni incompatibile cu viața. Avea o fractură de os temporal și mandibulă, cu extravazarea de sânge. Prezenta leziuni incompatibile cu viața pentru care nu a mai necesitat manevre de resuscitare din partea echipajului de pe ambulanță. Avea traumatism cranio-cerebral, cu pierdere de conștiință, după care a urmat hemoragia masivă”, a declarat dr. Andrei Tanasa, medic SAJ Iași.

IPJ Iași efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă

Trebuie precizat că Aleea Basarabi este foarte îngustă și nu există trotuare, astfel că femeia nu avut încotro și a trebuit să se deplaseze pe partea carosabilă. Conducătorul autoturismului care a strivit-o pe femeia în vârstă de 81 de ani a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ.

„La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 09:00, polițiștii  rutieri au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe Aleea Basarabi din municipiul Iași s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani, din jud. Iași, în timp ce se deplasa pe Aleea Basarabi din mun. Iași, ar fi surprins și accidentat o femeie de 81 ani, care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă, prin spatele autoturismului. În urma impactului rutier, din nefericire, femeia a decedat. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

La locul accidentului rutier mortal, petrecut duminică, 28 iulie 2024, în cel mai mare cartier din Iași, au fost aprinse mai multe lumânări, iar locuitorii din zonă au făcut tot posibilul să spele urmele de sânge prezente pe carosabil.

Comentarii
  • Era o informatie de titlu faptul ca Alexandru e cel mai mare cartier din oras. Fara asta, cititorii nu ar fi inteles nimic din articol. Ati omis sa spuneti ca este si cel mai murdar, mai ales dupa accident 🙂

  • Foarte multi marlani circula cu viteza pe aleile cartierelor unde pietonul nu are cum sa mearga pe trotuar din cauza masinilor parcate ! Desi este vizibil pt acesti soferi – scursuri umane, considera ca e dreptul lor !

    • Prin definitie, o alee nu are trotuar. Si e destinata exclusiv traficului pedestru. Tu vorbesti despre strazi. Care da, exista si intre blocuri.

  • Si politia locala lasa masinile sa fie parcate linga zebra….nu fac nimic pentru asta….

  • Domnule Manajer Anton va rugam noi angajații de pe moșia Fabricii de copii Elena Doamna sa ne dați tichetele de vacanta sa mergem și noi în concediu ! Noi cei de rand avem salarii mici de 3-4000 de lei nu ca matale care ai 20.000 de euro lunar plus angajările,plus contracte la medicamente ,contracte la aparate medicale . Asta este valabil și pt ceilalți doctori plini de bani și de atenții gen Bradeanu, Socolov , cercetătorul si academicianul Ancuța ,aia piloasa Iacob Noi suntem cei de jos pe care voi doctorii nu dati 2 bani pe noi . Va rugam sa ne dati tichetele de vacanta sa ne ducem și noi copiii la mare sa se bucure și ei ,Domnule Manajer Anton de la fabrica Elena Domna !!!!

  • pentru Costica

    Nu sunt trotuare libere, nu sunr parcari, dar tu Costica votezi tot pe Chirica, si cam asa face tot cartierul. Insa va da circ, sa fie.

  • Delia Matache

    Toti gibonii si-au luat SUVuri, ca sa fie ei in siguranta, sa priveasca lumea de sus. Iaca asa ajung sa-i ucida pe cei de jos, bietii pietoni.

  • Ieșean oripilat

    Cum adică persoana se deplasa neregulamentar pe alee ? Sunt niște tâmpiți cei care afirmă asta ! Acele alei nu sunt prevăzute cu acostamente sau trotuare, circulația autoturismelor este neregulamentară. Aceste alei nu sunt prevăzute cu marcaje și / sau indicatoare rutiere pt că nu au fost gândite și proiectate pt circulația autovehiculelor sau parcarea lor.
    Cum adică șoferul nu a simțit că a trecut peste babă ? Asta este o poveste pt prostit proștii, adică nu a auzit când s-a produs „bum” impactul dar a continuat să ruleze și nu și-a dat sema că mașina se ridică aproximativ 30 cm de la sol ? Victima nu are nicio vină, conducătorul auto nu avea ce căuta pe alee și era obligat să se asigure când dădea cu spatele, unde mai pui că mașina este prevăzută cu senzori și cu cameră pt mersul înapoi.

  • Batrana se deplasa neregulametar mai Codruta ?:))Si mai pui si poze cu masini parcate pe tentativa aia de trotuar , ia du-te pe acolo si arata cum poti sa traversezi cartierul ala , levitand sau cum plm…?Nu stiu ce jurnalism ai facut dar sfatul meu este sa iti gasesti altceva de facut ca nu este pentru tine!

  • Iaca se deplasa regulamentar!
    Si?
    La ce i-a folosit?
    La ce va foloseste sa muriti deplasanfu-va regulamentar!?

    Invatati sa traversati si sa va deplasati pe carosabil!

    Traversarea strazii se face asigurandu-te temeinic si trecand in pas vioi!
    In parcari NU TRECI prin spatele masinilor care efectueaza manevre pentru ca sunt ubghiuri moarte, bate soarele, sau poate soferul s a certat cu fimei-sa!

    Altfel, bazandu-va doar pe faptul ca cel de la volan are obligatii, veti muri ca o matza strivita…chiar si pe trecere!

    • Dac[ baba se deplasa regulamentar e clar că gibonul cu mașina a efectuat manevre fără să se asigure , logica ta ce copchil de 12 ani care nu cunoaște nici legislația și nici bunul simț este similară cu a unui cimpanzeu cu tastatură, du-te pe afară și bate mingea, poate sealege ceva de capul tău, cine știe , ca să fii fotbalist nu trebuie carte, doar antrenament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *