Prima pagină » Titlurile zilei » Filmul complet al accidentului mortal din comuna Alexandru Ioan Cuza! Din cauza vitezei, Paul Ionașcu și iubita sa au fost aruncați în aer: „Fata a dat cu capul de capra podului, i-au rămas creierii acolo” – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Filmul complet al accidentului mortal din comuna Alexandru Ioan Cuza! Din cauza vitezei, Paul Ionașcu și iubita sa au fost aruncați în aer: „Fata a dat cu capul de capra podului, i-au rămas creierii acolo” – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

18 iun. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ, în Titlurile zilei

Paul Ionașcu (44 de ani), Mihaela Bocan (33 de ani) și Victor Ioja (59 de ani) și-au pierdut viața în dimineața de luni, 17 iunie 2024, într-un grav accident de motocicletă, petrecut în localitatea Șcheia, comuna Alexandru Ioan Cuza. Niciunul dintre cei trei nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Paul Ionașcu iubea să circule cu viteză: „M-am gândit că așa o să sfârșească”

Din spusele localnicilor, Paul Ionașcu circula cu o vitează foarte mare când l-a acroșat pe Victor Ioja, care se pregătea să traverseze strada printr-un loc nesemnalizat. După ce l-a lovit pe pieton, motocicleta a intrat într-un cap de pod. Impactul a fost atât de puternic încât pietonul și cuplul de pe motor n-au avut nicio șansă de supraviețuire.

„Victor Ioja se afla chiar în fața porții când a fost lovit, voia să traverseze. Din câte am înțeles eu, stătea de vorbă cu cineva. A dat un pas înapoi, să plece, iar atunci a trecut ăsta cu motocicleta și l-a luat înainte. L-a aruncat în sus, a căzut în cap și și-a rupt gâtul, iar motorul a intrat în capra podului, iar Paul și fata au fost aruncați peste pod. Fata cred că a dat cu capul de capra podului, că i-au rămas creierii acolo. Purta cască, dar a fost fărmată. Avea viteză, cam 150 de kilometri la oră, el mergea cu viteză”, a explicat o persoană prezentă la locul accidentului.

Vecinii îl descriu pe Paul Ionașcu drept un om liniștit, dar care avea patima vitezei.

„El mereu mergea cu viteză, m-am gândit că așa o să sfârșească. Se lăuda că face 15 minute de aici până la Roman, că merge cu viteză. Odată, l-am văzut și avea o viteză atât de mare încât nu a putut să vireze ca să ajungă acasă, a fost nevoit să meargă tot înainte. Au mai avut, acum câțiva ani, un accident, Mihaela avea mâna bandajată și mi-a povestit că a căzut de pe motor și era să fie lovită de o mașină care venea din spate”, a declarat o vecină a motociclistului.

Trei vieți curmate din cauza vitezei: „Ăștia tineri circulă ca niște nebuni”

Paul Ionașcu avea un service auto și era și solist la nunți, unde cânta la clape. Era cunoscut drept Paul de la Iași. Bărbatul a fost candidat AUR la Primăria Alexandru Ioan Cuza. Era într-o relație de concubinaj, de mai mulți ani, cu Mihaela Bocan. Ambii avea copii din relații anterioare. Paul Ionașcu avea un băiat în vârstă de 19 ani, care locuiește în Iași. Luni, 17 iunie, în timp ce tatăl său și-a găsit sfârșitul, fiul susținea proba orală la Limba și literatura română a examenului de Bacalaureat. De altfel, mama lui Paul Ionașcu era plecată la Iași, pentru a-și susține nepotul.

Mihaela Bocan era originară din județul Botoșani și s-a mutat în Alexandru Ioan Cuza în urmă cu mai mulți ani, unde locuia alături de concubinul său și mama acestuia. Femeia avea un băiat, însă acestuia nu locuia cu ea, ci a rămas în grija mamei sale.

Victor Ioja, pietonul în vârstă de 59 de ani, acroșat de motocicletă, era tatăl a trei copii. Bărbatul își câștiga existența din activități agricole.

„Viteza, asta e problema. Ăștia tineri circulă ca niște nebuni, nu le mai pasă cine le iese în cale, dacă omoară pe cineva. El era să mai ia pe unul înainte tot azi. Ar trebui ca ăstora pe care îi prinde cu viteză să le ia permisul pe viață, ca să nu mai moară oameni nevinovați”, a declarat sora lui Victor Ioja.

Polițiștii ieșeni anchetează cauzele producerii accidentului mortal din Alexandru Ioan Cuza

Polițiștii din Iași au deschis un dosar penal în acest caz, pentru a afla cum s-a produs tragedia.

„La data de 17 iunie a.c., poliția a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că în localitatea Șcheia a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenești. La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 58 de ani s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii printr-un loc nesemnalizat, moment în care a fost acroșat de o motocicletă condusă de un bărbat de 44 de ani, având ca pasager o femeie de 32 de ani, motocicletă care ulterior a intrat într-un cap de pod și a fost proiectată în afara părții carosabile. În urma evenimentului, cele trei persoane sus-menționate au decedat. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a transmis IPJ Iași ieri.

Cele trei persoane implicate în accidentul din Alexandru Ioan Cuza nu au avut nicio șansă de supraviețuire.

„Accident rutier, cu trei victime la Șcheia de Tg. Frumos. Un motor cu două persoane a intrat într-un pieton. Toate cele trei victime fiind decedate. Cei doi de pe motocicletă sunt din Alexandru Ioan Cuza”, a transmis, ieri, prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Comentarii
  • Fara indoiala ca viteza excesiva este principala cauza a accidentelor mortale in care sunt implicate motocicletele. Totusi, exista un element care face ca cei implicati in accidente sa aibe sanse zero de supravietuire. Santurile adanci, betonate si descoperite sunt adevarate cavouri pentru victimile accidentelor rutiere, alaturi de capetele de pod din beton masiv. Aceste elemente constructive dau lovitura de gratie unei persoane implicate intr-un accident rutier. Ele pot fi periculoase si pentru copiii care se joaca cu placa, trotinetele sau bicicletele, fiind total descoperite.

  • Oare cum se simte familia victimei când „ziariștii” de doi lei folosesc un titlu să atragă clickuri, călcând peste cadavre, peste orice limita a bunului simt.

  • De ce era bunica cu nepotul in iasi , femeia aia are peste 65 de ani . De ce nu era tatăl cu fiul lui ?
    De cand bunicii cresc nepotii până la 20 de ani iar părinții mai ” copilăresc” un pic ?!
    Dumnezeu sa i ierte ..

  • SI doamna , concubina și a lansat copilul tot in grija mamei ..
    Ce generație e asta , se apropie de 40 , au copii care dau bacul da ei se trag cu trotineta ..

  • Donatorii la putere!!!
    Anul carasului,la cât mai mulți!

  • Adica boarfa avea un copil si i-l crestea mă-sa? Vă dați seama ce beregate facea blondina… lingea pola cu tot cu coa3 si se oprea din lins la cwr….tureaza aștia motoarele de zici că-s la Formula One!!!!🤣

  • Nu mai bine ramanea la boston intelectuala mama eroina ? Sa isi fi pus creierii la contributie acolo.
    Nea Clapa i-a tras clapa fetei. Nici o pierdere, numai pacat de pieton.

  • aia de pe motoreta aveau card de donator de organe?

  • Tiki răhătiki

    Se redeschide Tiki! Cum naiba?!? 😑

    Iar o să plătească 10 euro pe luna chirie 🥲

  • Ca Va Sachi motorz

    Bunul nostru neprimar !
    Cum a lipsit el de la meci !
    Iar lui Simion o sa ii lipseasca una din limbile in cur, asta pana ce un alt patriot va lua locul la lins bietului nostru neprimar.
    Iar fata ! Ce pacat ! In loc sa devina Prima Doamna a onor comunitatii, saraca a pictat cu proprii ei creieri sarmana capra a capului de pod. (Se observa ca nu i-au ajuns pentru o suprafata cat de cat generoasa). Un exemplu de mama, de femeie iubitoare care e capabila sa lase totul in urma pentru a urma berbantul iubit.
    Bust ei, statuie lui, capul de pod redenumit podul indragostitilor. Ca la Verona sau Venetia (tot aia) pe unde se afla votanti hauristi.

  • aur=haur=fer

  • Un prostan și o bostoniancă ! , nui nici o pierdere

  • Până nu vor fi camere fixe nu se va încetini numărul de accidente cu victime. Cocalarismul este la putere în Romania. Dacă vreți să vă sinucideți nu omorâți nevinovați !

  • Copilul l a lăsat lui masa ,și ea umbla după banane .

  • 1. Mor pe capete…sunt mediatizate f.mult toate accidentele grave si nici o schimbare in comportamentul acestor hateri ale șoselelor!
    2. Oameni in plina maturitate, cu copii mari…comportament teribilist necaracteristic vârstei!
    3. Sunt niște specimene si aici, in zona C.A Rosetti/Vînători ..vrum vrum…zi/ noapte, la fel nici o schimbare desi acum 2 săptămâni a sucombat un coleg de al lor tot din cauza vitezei …pe o roată !!!
    4.Ce -ar mai fi de spus?!?!?!

  • Un singur motor a rezolvat 3 tarani dintr-un foc. Toti trei traiau in lumea lor: unul in secolul trecut iar ceilalti doi in Fast and Furious, versiunea pe 2 roti. E bine ca s-au intalnit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *