Prima pagină » Local » Filmul accidentului de pe Europeană! O tânără de 18 ani a fost izbită de TIR. Motocicleta pe care se afla a ajuns pe contrasens, unde a mai fost o dată acroșată de un alt camion. Cum a scăpat femeia cu viață?

Filmul accidentului de pe Europeană! O tânără de 18 ani a fost izbită de TIR. Motocicleta pe care se afla a ajuns pe contrasens, unde a mai fost o dată acroșată de un alt camion. Cum a scăpat femeia cu viață?

19 aug. 2024, 02:00,
Dragos Savin în Local

O tânără de 18 ani a fost izbită de TIR la Războieni. Totul pare desprins din filmele de acțiune. Ca printr-o minune, femeia a scăpat fără leziuni grave, deși se putea produce o adevărată tragedie

Sâmbătă, la Iași, se putea produce încă o tragedie pe șosele. O tânără de 18 ani, din Suceava, a trecut milimetric pe lângă moarte după ce motocicleta pe care se afla a fost acroșată de un TIR la Războieni. Șoferul mastodontului a observat-o pe motociclistă și a efectuat o manevră de depășire. Odată ce motocicleta a fost agățată, tânăra a fost aruncată de pe ea. Ulterior, motocicleta a ajuns pe contrasens, fiind izbită de un alt camion.

O tânără de 18 ani a fost izbită de TIR la Războieni. Ca prin minune, a scăpat cu viață

Martorii au sunat imediat la numărul de urgențe 112. Mai multe echipaje de prim ajutor s-au deplasat spre locul accidentului. Tânăra de 18 ani a fost găsită conștientă, fără leziuni grave. Totuși, a fost transportată la spital pentru investigații de specialitate.

După producerea accidentului, polițiștii ieșeni au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile. Circulația în zonă s-a desfășurat, o vreme, cu dificultate. În acest caz, nu a fost însă deschis un dosar penal, pentru că tânăra nu a fost rănită în urma impactului.

Polițiștii au aplicat sancțiuni în urma accidentului rutier

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași au făcut câteva precizări:

„În data de 17.08.2024, orele 12:48, poliția a fost sesizată prin apel 112 pentru faptul că pe DE 583, în afara localității Războieni, comuna Ion Neculce, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule. La fața locului, polițiștii au stabilit că un șofer de 45 de ani, din Iași, în timp ce conducea un autocamion pe DE 583, a schimbat banda de mers fără să se asigure și a acroșat o motocicletă condusă de o tânără de 18 ani din județul Suceava care se deplasa regulamentar. În urma coliziunii, aceasta s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil, pe sensul său de mers, iar motocicleta a ajuns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un alt autovehicul. Echipajul medical sosit la locul accidentului a constatat că tănăra motociclistă nu a suferit leziuni. Cei trei conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative. Evenimentul rutier nu se încadrează în cadrul accidentelor rutier cu victime. Polițiștii au luat măsura sancționării șoferului care se face vinovat de producerea accidentului cu suma de 660 de lei, conform OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice”, au transmis reprezentanții IPJ Iași. Iată că încă o tragedie se putea petrece la Iași după ce o tânără de 18 ani a fost lovită de TIR la Războieni.

Comentarii
  • Eveniment fără victime? Doar pentru că fata a avut noroc să nu fie pulverizată sub tir? Păi fata asta nu va mai fi om normal o perioadă lungă.
    Vai de capul nostru.
    Fugiți cât mai sunteți în viață.

  • Cred ca multă lume știe în ce stil merg tirurile,cisternele și camioanele pe drumurile patriei.Sunt niște inconștienți indiferenți, niște scârbe care nici nu semnalizează și se baga ca animalele .Ți e și frica sa mai mergi cu orice în țară asta ca e tren, masina sau motocicleta personala…uneori nici pe trecerile de pietoni nu ești în siguranță că opresc 2 și vine al treilea și te ia pe sus.A înnebunit lumea de tot,suntem pe locul 1in Europa la numarul de accidente și morți pe sosele.Bine ca a scăpat fata! As sfătui o sa se lase de motocicleta ca asta nu este țară de oameni civilizați și dacă acum a avut noroc..nu se știe data viitoare.

  • Ne menținem pe locul I în Europa la accidente rutiere. Suntem campioni de ani buni.

  • tot romanasul are o firma de 1 tir sau 2 tiruri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
22 august 2024
22 august 2024