Prima pagină » Local » Filip Hăvârneanu ar trebui să-și dea demisia după prestația de la Camera Deputaților – VIDEO

Filip Hăvârneanu ar trebui să-și dea demisia după prestația de la Camera Deputaților – VIDEO

19 apr. 2022, 10:40, 3 ,
în Local

Deputatul Filip Hăvârneanu trebuie să îşi prezinte demisia din Parlamentul României pentru prestația pe care a avut-o în ultima ședință de la Camera Deputaților. Parlamentarul USR a făcut județul Iași de râs. În aceste condiţii, dacă ar avea onoare ar trebui să-și prezinte demisia. Ba mai mult, unii colegi parlamentari i-au solicitat lui Cătălin Drulă, președintele USR, să se delimiteze politic de colegul de la Iași. Președintele USR nu a răspuns incă solicitării.

Solicitarea este una normală în contextul în care acesta a fost incoerent în intervenția pe care a avut-o în Parlament. Nu este normal ca un ales al poporului să se prezinte în această stare. Cu toate că acesta susţine că acel comportament a fost ca urmare a unor tratamente medicamentoase, mai mulţi colegi din USR susţin că l-au sfătuit pe tânărul politician să nu urce la tribună pentru că era vizibil sub influența băuturilor alcoolice.

Reamintim că Filip Hăvârneanu s-a filmat îmbrăcat cu o vestă antiglonţ de tip militar şi o caschetă, în timp ce spunea că „zonele în care mergem sunt periculoase”, deși era destul de evident că se afla în România. De altfel, pe live-ul făcut de către deputat se poate vedea faptul că toate persoanele din jurul său sunt îmbrăcate lejer.

Așadar, vă aducem aminte faptul că BZI.RO a prezentat pe larg acest subiect și a comentat intervenția prezentată mai jos

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`