Prima pagină » Radio » Actualitate » Fiicele lui Mihai Morar au luat note mari la Evaluarea Națională. Prezentatorul este foarte mândru de ele

Fiicele lui Mihai Morar au luat note mari la Evaluarea Națională. Prezentatorul este foarte mândru de ele

29 iun. 2023, 10:53,
BZI.ro, în Radio

Mara și Cezara, fiicele lui Mihai Morar, au toate motivele să se bucure după ce au luat note mari la Evaluarea Națională 2023. În urmă cu două săptămâni, cunoscutul om de radio și TV posta pe rețelele de socializare imagini de la absolvirea gimnaziului de către gemenele sale. Acum, cu rezultatele obținute, fiicele lui Mihai Morar vor putea urma, cu siguranță, liceul dorit.

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați oameni de radio și televiziune din România. Foarte cunoscut din punct de vedere profesional, prezentatorul a fost tot timpul mai rezervat în ceea ce privește viața sa de familie. De 17 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gabriela, femeia care i-a dăruit trei copii. Acum însă Mihai Morar a ținut să împărtășească și fanilor un pic din bucuria sa de părinte.

Fiicele lui Mihai Morar au luat note mari la Evaluarea Națională

Miercuri, 28 iunie, Mihai Morar a avut toate motivele de bucurie datorită reușitei fiicelor gemene și a ținut să împărtășească acest lucru cu fanii de pe rețelele de socializare. După ce a văzut notele la Evaluarea Națională 2023, prezentatorul de radio a făcut un mesaj emoționant pentru Mara și Cezara, gemenele sale în vârstă de 15 ani. Evident, felicitările au curs din partea fanilor, pentru reușita acestora.

Fiicele lui Mihai Morar au muncit enorm și au învățat asiduu pentru a ajunge la performanță, iar eforturile le-au fost răsplătite. Astfel, Mara și Cezara au reușit să-și facă părinții mândri, ambele obținând medii de peste 9.50 la Evaluarea Națională 2023. Iar cu așa reușită, era și greu să nu fie lăudate de tatăl lor.

„Mândru de ele! Munca lor, cinstea lor, voința lor, credința lor. Și bucuria noastră nemărgintă. Nu-i fericire mai mare pentru un părinte decât să-și vadă copiii crescând mai buni decât el. Iar valoarea lor e mai mare decât Evaluarea! ❤️❤️”, a scris Mihai Morar pe Instagram.

În mai puțin de o oră de când a făcut postarea, a strâns mai bine de 12.000 de aprecieri, dar și sure de comentarii. Inclusiv Simona Gherghe și Amalia Enache le-au lăudat pe fetele prezentatorului de radio.

Mihai Morar are trei fiice

De mai bine de 16 ani, Mihai Morar are o căsnicie fericită cu Gabriela. Soția sa l-a făcut tatăl a trei fetițe superbe, Mara și Cezara, pe care le-a lăudat cu ocazia Evaluării Naționale, și Roua, mezina familiei, care are doar 4 ani. În urmă cu câțiva ani, într-un interviu, Mihai Morar a povestit despre începuturile poveștii de dragoste cu mama copiilor săi.

„Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună. Așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară.

Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci… nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți. De ziua ei am cerut-o în căsătorie. A fost o complicitate cu colegii mei de atunci. Era ziua ei, iar niște colegi din radio i-au făcut o surpriză de ziua ei, un weekend la un hotel.

Eu am luat inelul. Era prima zăpadă din iarna respectivă, ningea ca în povești, iar eu i-am oferit inelul”, spunea Mihai Morar în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *