Prima pagină » Cancan » Fiica și iubitul Elenei Udrea au plecat în excursie. Detaliul care le-a adus aminte de fostul ministru

Fiica și iubitul Elenei Udrea au plecat în excursie. Detaliul care le-a adus aminte de fostul ministru

20 nov. 2023, 10:59,
în Cancan

Fiica Eva Maria și iubitul Elenei Udrea au plecat zilele trecute în excursie, pentru a profita de vremea frumoasă de toamnă. Fetița crește văzând cu ochii și este de o frumusețe angelică, luând din trăsăturile ambilor părinți. Elena Udrea și-a văzut fiica ultima dată în luna septembrie, la Mănăstirea Ghighiu, aceasta primind o permisie de câteva ore.

Eva Maria crește pe zi ce trece și este foarte frumoasă, prezentând trăsături fizice pur și simplu superbe. Cu toate acestea, în ochii săi se poate citi tristețea. Deși tatăl ei, Adrian Alexandrov,  încearcă să îi fie alături întotdeauna, bărbatul nu poate să înlocuiască rolul mamei copilei.

Fiica și iubitul Elenei Udrea au plecat în excursie

Din anul 2016, Alexandrov Adrian are o relație cu Elena Udrea. Cei doi au și o fiică, de 5 ani, pe nume Eva Maria, care a rămas în grija tatălui, mai tânăr cu 13 ani decât mama. În timpul în care Elena Udrea este în spatele gratiilor, iubitul ei a luat-o pe fiica loc și a dus-o în excursie. Cei doi au vrut să profite de ultimele zile frumoasă de toamnă și bine au făcut deoarece vremea s-a schimbat radical.

Ajunși la destinație, în proximitatea destinației turistice, Adrian Alexandrov a dat peste ceva ce i-a adus aminte de Elena Udrea. Este vorba despre celebra frunză care a devenit logoul de promovare turistică pentru România, creată de iubita sa. Cu acest prilej, Adrian Alexandrov i-a luat apărarea fostului ministru al Turismului.

„După ce a fost demonizată celebra frunză a Elenei Udrea, ulterior s-au gândit să o redescopere și să își dea seama că, într-adevăr, deservește scopului”, a spus Adrian Alexandrov pe pagina de Facebook.

Cum arată acum fetița Elenei Udrea

Recent, Adrian Alexandrov a făcut publică o imagine emoționantă cu fetița pe care o are împreună cu Elena Udrea. În ochii micuței de 5 ani se poate citi dorul de mamă. Ultima dată cele două s-au văzut pe 10 septembrie, înainte de ziua de naștere a fetiței, când Elena Udrea a primit o permisie de câteva ore.

Elena Udrea și-a văzut ultima dată fiica la Mănăstirea Ghighiu. Cele două au petrecut aici trei ore împreună, după care fostul ministru a trebuit să se întoarcă la închisoare. Partenera lui Adrian Alexandrov s-a plâns în repetate rânduri că a cerut să își vadă copilul, fără să fie luată în seamă.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au cunoscut în anul 2016. Se știau deja din vedere în momentul în care au ieșit la prima întâlnire. S-au întâlnit la o sală de fitness din București, însă nu au interacționat la propriu decât atunci când bărbatul a invitat-o la cafea, oferindu-i cartea lui de vizită.

Din acest punct, totul a devenit poveste, relația dintre Elena Udrea și Adrian Alexandrov fiind considerată una dintre cele mai sudate. Provocările pe care le-au depășit împreună demonstrează cât de multă încredere au unul în celălalt. Nu au renunțat niciodată la ei, nici când au trecut prin dificultăți.

Povestea „frunzei” marca Elena Udrea

În iulie 2010, Elena Udrea anunța noul brand turistic al României, „Explore the Carpathian Garden”, care a avut un spectacol de lansare în China. Nu mai puțin de 200 de mii de euro a costat evenimentul, iar logo-ul, acea frunză care a fost aspru criticată, aproape 900.000 de euro. Mulți spuneau, la vremea respectivă, că a copiat altă identitate vizuală și râdeau de ideea sa, ca în 2022, paradoxal, ministrul Turismului să decidă „reînvierea” proiectului, spunând:

„În ultimii 10-12 ani, aproape nimeni nu mai foloseşte acest brand, acest logo, nici măcar Ministerul. Am emis un ordin de ministru prin care am consfiinţit obligativitatea tuturor celor 18.300 de structuri de primire turistică să-l afişeze. La interior să apară alături de certificatul de clasificare emis de Minister, iar la exterior în zona de intrare, acolo unde este sigla unităţii de primire”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *