Prima pagină » Cancan » Fiica Ronei Hartner, împiedicată să își viziteze mama la mormânt. Tatăl Rocco Sedano e cel care se opune

Fiica Ronei Hartner, împiedicată să își viziteze mama la mormânt. Tatăl Rocco Sedano e cel care se opune

22 mart. 2024, 12:09,
în Cancan

Sumalya, fiica Ronei Hartner, nu poate să își viziteze mama la mormânt, deoarece tatăl ei, Rocco Sedano, s-ar opune. Aceste declarații au fost făcute recent de către Rinda, sora regretatei actrițe. Astfel, adolescenta este împiedicată să își aline dorul de mamă, pentru că tatăl ei nu-i permite să vină în România.

Nici la câteva luni de la decesul Ronei Hartner, controversele create în jurul fostului ei soț nu se termină. După ce s-a aflat că fiica regretatei artiste nu își vizitează mama la mormânt, a ieșit la iveală adevăratul motiv pentru care Rita Sumalya nu merge la cimitir. Rinda a dezvăluit că vinovatul ar fi, de fapt, chiar Rocco Sedano.

Fiica Ronei Hartner, împiedicată să își viziteze mama la mormânt

După divorț, legătura dintre Rona Hartner și Rocco Sedano nu a fost una deloc bună, după cum au povestit apropiații regretatei artiste în ultimele luni. Acum, Rinda Hartner, sora Ronei, a dezvăluit încă un aspect șocant cu privire la fostul ei cumnat.

Potrivit Rindei, motivul pentru care Rita Sumalya nu își vizitează mama la mormânt nu ar fi faptul că nu și-ar dori ea să facă acest lucru, ci pentru că tatăl ei nu îi permite. Din cauza faptului că Rita se află acum în Franța, adolescenta are nevoie de semnătura lui Rocco Sedano pentru a veni în România, însă bărbatul nu ar fi de acord să i-o ofere.

„Tatăl fetei are rolul avut în ultimii 15 ani. Unul de decor. Un tata e tată când e lângă copil toți anii, nu începând cu 15 ani… Lupul își schimbă blana, dar năravul nu. Continuăm… Fata e bine, cu mama. Singura chestie care e mai dificilă e că fata ar vrea să vină în țară la mormântul mamei ei, dar nu poate să iasă fără semnătura lui. Tatăl nu dă semnătura. Până una-alta, fata e bine și asta e cel mai important”, a declarat Rinda Hartner.

Mama Ronei Hartner suferă cumplit

Deși au trecut câteva luni de când regretata cântăreață s-a stins, rudele sale încă nu se pot obișnui cu pierderea enormă pe care au suferit-o. În podcast-ul moderat de Adrian Artene, Rinda Hartner mărturisea că mama ei încă suferă cumplit și că nici nu poate privi fotografiile cu Rona, dar nici să-i asculte piesele, căci dacă ar face aceste lucruri, durerea ar deveni mult mai greu de suportat.

Adrian Artene:- „Mamei dumneavoastră ce îi spuneți pentru a îi mângâia durerea?”
Rinda Hartner:- „Ce să îi spun mamei? Să îi mângâi durerea mamei e foarte greu, ea încă nu poate să conceapă asta. E greu, îi zic «mama, totuși, suntem fericiți noi, în supărarea noastră, că putem să o mai auzim în muzică, putem să o mai vedem în filme, gândește-te la cei care își pierd un copil, un frate, o soră și nu mai au… tot ce ne-a lăsat Rona, le e și mai greu lor»”, a spus Rinda Hartner, la „Altceva cu Adrian Artene”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`