Prima pagină » Cancan » Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit cu Virgil Boglea. Ce mesaj le-a transmis fosta vedetă tv

Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit cu Virgil Boglea. Ce mesaj le-a transmis fosta vedetă tv

30 sept. 2024, 10:53,
Cezar Bulgaru în Cancan

Pe 28 septembrie fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit cu Virgil Boglea. Într-un eveniment plin de bucurie, aceasta s-a căsătorit cu bărbatul alături de care trăiește o relație de iubire profundă. Ceremonia a fost marcată de un moment special, în care cei doi au anunțat că vor deveni părinți, dezvăluind totodată și sexul bebelușului!

Fiica fostei prezentatoare TV și-a oficializat relația civilă cu bărbatul vieții ei, un avocat de renume. Cei doi au rostit „DA” în fața ofițerului stării civile, unindu-și astfel destinele pentru totdeauna!

Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit cu Virgil Boglea

Pe 28 septembrie, familia Ralucăi Moianu a trăit o dublă fericire. Mara, fiica în vârstă de 19 ani, și-a unit destinele cu bărbatul iubit, iar cuplul a anunțat și sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Raluca Moianu va deveni bunică de băiețel. Tânăra a ales o rochiță albă scurtă, care îi evidenția silueta de invidiat.

Îmbrăcată într-o rochie mini din dantelă, Mara a reușit să păstreze secretul sarcinii până la marele anunț. Ea și Virgil Boglea, în vârstă de 33 de ani, vor deveni părinți anul viitor. Cei doi și-au trăit povestea de iubire fără a fi afectați de diferența de vârstă de 14 ani dintre ei.

Raluca Moianu a transmis un mesaj emoționant pe contul său de Facebook, după ce fiica sa a rostit „DA” în fața ofițerului stării civile.

„Ea e totul pentru mine. My Precious. Să fiţi fericiţi! Să vă iubiţi mereu!”, este mesajul transmis de fosta prezentatoare TV.

Cine este Virgil Boglea

Bărbatul alături de care fiica Ralucăi Moianu trăiește o frumoasă poveste de iubire este Virgil Boglea, un avocat de renume. Acesta a fost avocatul lui Gigi Becali și în prezent îl reprezintă pe Mario Iorgulescu.

Între Mara și Virgil Boglea există o diferență de vârstă de 14 ani, însă, cu toate acestea, dragostea dintre ei a reușit să învingă orice prejudecată.

Mara își dorește să devină magistrat, însă mama sa a declarat anterior că și-ar prefera să o vadă notar. Rămâne de văzut dacă experiența acumulată în ultimele luni ca notar va influența alegerea sa profesională și o va determina să urmeze sfatul mamei.

„Vrea să fie magistrat. Eu aș vrea să fie notar. E numai decizia ei. Sper din tot sufletul ca examenul să nu fie foarte greu, să reușească să intre la facultate. Apoi ca facultatea să nu fie una extrem de grea încât să nu facă față. Sper din tot sufletul să își găsească drumul. Dacă ea are nevoie de sprijin, eu am să fiu acolo. Nu mă amestec, fiindcă sunt deciziile ei, e viața ei”, mărturisea Raluca Moianu pentru unica.ro.

Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit cu Virgil Boglea în acest weekend, iar fosta prezentatoare tv a fost extrem de mândră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`