Fiica preotului din Maramureş a trimis un mesaj iubitului, cu câteva minute înainte de a se arunca de la etaj

08 sept. 2022, 13:55,
BZI.ro, în Actualitate

Maria Tomoioagă, fiica de 18 ani a preotului din Maramureș, care s-a aruncat marți, 6 septembrie, de la etajul 12 al unui bloc din Cluj, alăsat familiei, dar și iubitului ei un mesaj înainte de a-și pune capăt zilelor.

Acum urmează zile grele pentru familia preotului din Parohia I Moisei, aceştia trebuind să se ocupe de înmormântarea fiicei lor de doar 18 ani care a ales să își ia viața.

Fiica preotului din Maramureş a trimis un mesaj iubitului înainte de a se sinucide

Anunţul tragediei în care a fost implicată fiica preotului din Maramureş s-a produs la ora 16.15, printr-un apel la numaruld e urgenţă 112. Echipa de medici sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânăra în vârstă de 18 ani din Moisei, decât să constate decesul. Fiica preotului din Maramureş suferise leziuni incompatibile cu viața.

Cu toate acestea, s-a descoperit că la ora 16:04, Maria a trimis un mesaj către cel pe care îl iubea.

În acest caz, anchetatorii susțin că gestul a fost premeditat.

„Sper să mă ierți într-o zi că nu am avut puterea să continui. Pentru că sincer eram prea mental f***** . Dar te iubesc enorm de mult și am încredere în tine că o să fie bine și că o să te descurci. Sper să îți amintești de mine in a good way pentru că nu aș suporta să știu că suferi. Așa a fost să fie. Și sunt sigură că toată lumea o să poată să își vadă de treabă și să treacă peste. Și să își amintească de mine in a good way în loc să plângă după mine, pentru că asta îmi doresc cel mai tare”, a scris Maria.

Acum, conform oficialilor Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, înmormântarea fetei va avea loc direct la cimitir și nu în biserică, iar clopotele nu vor fi trase.

„Va fi o slujbă mult mai scurtă. Se respectă doar rânduiala care se face în astfel de cazuri. Ori rânduiala e clară. Se respectă canoanele bisericești”, au precizat oficialii Episcopiei.

O tânără de 18 ani, fiică de preot, s-a aruncat de la etaj

Adolescenta Maria Tomoioagă, cea care s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc, era fiica unui preot ortodox din Moisei, județul Maramureș. Tragedia a avut loc în data de 6 septembrie, în Cluj Napoca. Localnicii din sat spun despre Maria că ar fi fost o fată liniștită.

Totodată, gura oamenilor mai spune şi că fata ar fi avut un iubit cu care familia nu ar fi fost de acord, motiv pentru care ar fi mutat-o la școală în Cluj Napoca.

„La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 16:15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 122, cu privire la faptul că pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca, o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o tânără de 18 ani, din județul Maramureș, pentru care medicii, din păcate, au pronunțat decesul.

Trupul femeii va fi transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, fiind deschis un dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

De altfel, reamintim că în data de 3 mai a acestui an, o mamă de 33 de ani s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc de 10 etaje din Timișoara, împreună cu cei doi copii ai săi.

Cu toate acestea, înainte de a comite acest gest, fiica preotului din Maramureș a lăsat un mesaj de adio familiei, dar și iubitului său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *