Prima pagină » Cultural » Fiica Oanei Roman are nevoie de psiholog din cauza lui Marius Elisei. „Este extrem de afectată…”

Fiica Oanei Roman are nevoie de psiholog din cauza lui Marius Elisei. „Este extrem de afectată…”

11 oct. 2023, 10:56, 2 ,
în Cultural

După ultimele evenimente ce au avut loc în viața lor, fiica Oanei Roman are nevoie de psiholog din cauza lui Marius Elisei. La nouă ani și jumătate, Isabela simte absența tatălui din viața ei, iar Oana Roman a considerat că un psiholog o poate ajuta să depășească traumele cu care se confruntă în prezent.

Oana Roman afirmă că fiica ei este foarte afectată emoțional în acest moment.

Vedeta nu este străină de terapie la psiholog și acum a decis să ducă și pe fiica ei la o primă ședință pentru a putea gestiona mai bine absența tatălui din viața ei, care a apărut după divorț. În timp ce recent a menționat că Marius Elisei nu plătește pensie alimentară pentru fiica lor, Oana Roman dezvăluie că bărbatul nu se implică deloc în creșterea Isabelei, iar aceasta resimte în mod evident această absență.

Fiica Oanei Roman are nevoie de psiholog din cauza lui Marius Elisei

Potrivit declarațiilor Oanei Roman, se pare că Marius Elisei nu se implică deloc în creșterea fiicei lor, Isabela. El nu contribuie nici financiar, nici fizic în ceea ce o privește pe Isa și, din acest motiv, fetița are nevoie de asistență psihologică.

„Trebuie să merg la școală să o iau pe Isa și apoi să o duc să facă prima ședință cu o doamnă psiholog cu care va putea vorbi pentru că are mare nevoie. Este extrem de afectată emoțional din cauza lipsei totale și bruște a tatălui din viața ei”, a declarat Oana Roman pe Instagram.

Recent, Oana Roman a afirmat că Marius Elisei nu contribuie financiar la îngrijirea fiicei lor și nu a achitat niciodată pensie alimentară.

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.

Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta.

Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă”, a dezvăluit Oana Roman, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Marius Elisei s-a mutat cu noua iubită

Marius Elisei și-a schimbat radical viața, la câteva luni bune de la despărțirea de Oana Roman. A plecat de acasă, a profitat de viața de burlac și acum iubește din nou.

Pentru Marius Elisei, viața merge înainte după ce s-a despărțit de fosta soție și s-a implicat într-o nouă relație. Mai mult, bărbatul și iubita sa au decis să nu piardă deloc timpul și să ducă relația la următorul nivel. Astfel că, în cel mai recent interviu pe care l-a acordat, Marius Elisei a dat totul din casă și a surprins pe toată lumea.

Conform spuselor sale, el și noua sa iubită locuiesc deja împreună, căci, după cum subliniază el, au trecut vremurile când pasul acesta trebuia făcut doar după câteva luni sau chiar ani de relație. Au simțit că asta trebuie să facă și au făcut, observând că se înțeleg de minune și sub același acoperiș. El gătește, ea face curățenie și niciodată, până acum, nu au ajuns la discuții aprinse.

Oana Roman a afirmat că fiica ei are nevoie de psiholog din cauza lui Marius Elisei, care își vede liniștit de viață.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *