Prima pagină » National » Fiica minoră a șefului de cabinet al deputatului PNL, Pecingina Gheorghe, ar fi fost abuzată sexual de un patron al unui restaurant
Fiica minoră a șefului de cabinet al deputatului PNL, Pecingina Gheorghe, ar fi fost abuzată sexual de un patron al unui restaurant

Fiica minoră a șefului de cabinet al deputatului PNL, Pecingina Gheorghe, ar fi fost abuzată sexual de un patron al unui restaurant

30 aug. 2021, 10:21,
în National

Acuzații grave în judeţul Gorj unde un afacerist, patron al unui restaurant, este acuzat că ar fi abuzat sexual o minoră în vârsta de doar 15 ani. Acesta mai este acuzat de faptul că ar fi drogat adolescenta. Minora în vârstă de 15 ani ar fi fiică șefului de cabinet al deputatului PNL, Pecingina Gheorghe.

Laurențiu Maronidis în vârstă de 48 de ani recunoaşte că a întreţinut relaţii sexuale cu minora dar infirmă acuzaţia că ar fi drogat-o sau că ar fi forţat actul sexual.

Un patron de restaurant și piscină ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră

Reporterii de la gorjexpress.ro au publicat imagini cu un patron de restaurant şi piscină chiar în timpul actului sexual cu o minoră. De altfel, minora ar fi fiică șefului de cabinet al deputatului PNL, Pecingina Gheorghe. Potrivit unor înregistrări video şi audio, omul de afaceri i-a făcut avansuri fetei care frecventa complexul pe care îl deţine Maronidis în Tg. Jiu.

Conform unor tineri din cercul de prieteni, minora ar fi refuzat avansurile făcute de afacerist dar cel din urmă le-ar fi pus vodkă şi droguri în băuturile răcoritoare. Așa a reușit afaceristul să-i ia mințile minorei, iar de mai bine de două săptămâni, a întreținut, în mai multe rânduri, relații sexuale cu acesta, într-o încăpere a complexului de agrement.

Afaceristul ar fi întreținut relații sexuale cu cel puțin două minore

Afaceristul ar fi întreținut relații sexuale cu cel puțin două minore, cu vârste de 14 și 15 ani, în ultimele săptămâni, după ce acestea ar fi consumat substanțe interzise la piscina deținută de acesta.

Într-o discuție înregistrată, bărbatul recunoaște că a întreținut relații sexuale cu una dintre minore și motivează că nu i-a cerut buletinul ca să vadă ce vârstă are, ba mai mult își asumă ce a făcut.

”Imaginile le-a primit și nevastă-mea. Asta e! Sunt un nenorocit! Îmi asum, mă duc și la pușcărie”, afirmă acesta.

Martorii care se aflau în complexul respectiv spuneau că afaceristul frecventa des baldachinul unei minore şi că se atingea în zona intimă. De altfel, incidentul s-a produs într-o seară la începutul lunii august după ce afaceriastul a luat-o pe minoră cu maşina din oraș şi a dus-o la piscină. Acesta i-a cerut să-l sărute iar ulterior a început să o atingă în zonele intime. Afaceristul recunoaște că în acea seară nu s-a întâmplat nimic pentru că fata a început să plângă, așa că a dus-o acasă cu mașina.

Începând de a doua zi, susțin cei din cercul de apropiați ai feţei, se pare că afaceristul a pus în aplicare o nouă strategie și a început să-i pună minorei alcool și alte substanțe, în băuturile răcoritoare. ”Le punea vodkă în limonadă și rom în milkshake. Le mai punea și altceva, pastile sau un drog”, spun sursele citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *