Prima pagină » Titlurile zilei » Fiica milionarului Dan Șucu a deschis o afacere la Iași. A investit peste un milion de euro într-un proiect inedit – FOTO

Fiica milionarului Dan Șucu a deschis o afacere la Iași. A investit peste un milion de euro într-un proiect inedit – FOTO

Cristina Șucu, fiica milionarului Dan Șucu, fondatorul Mobexpert, a deschis o afacere unică în Iași. Împreună cu soțul și cumnatul său, tânăra a investit peste un milion de euro într-un business din domeniul divertismentului

Cristina Șucu, fiica lui Dan Șucu, fondatorul Mobexpert, a deschis o afacere unică în Iași. Tânăra antreprenoare împreună cu soțul, Vlad Alexandru Ciocârlan, și Mihnea Mustățea, fratele acestuia, se ocupă, la Iași, de o afacere din domeniul divertismentului. Vlad Alexandru are 38 de ani, iar Cristina Șucu are 32 de ani, fiica din prima căsătorie a milionarului. Aceștia sunt dezvoltatorii proiectului intitulat „Hype Energize”. Pentru că dețin, în București, o afacere în domeniul divertismentului, s-au gândit să o extindă și în alte orașe. Astfel, la Iași au construit o sală de jocuri, cu mai multe camere, cu diferite activități interactive. Fratele lui Vlad, Mihnea Mustățea, un tânăr în vârstă de 24 de ani, gestionează afacerea din Iași.

Cristina, fiica lui Dan Șucu, a deschis o afacere, la Iași, împreună cu soțul și cumnatul său

Antreprenorii susțin că este singurul business de acest fel din România.

„Este afacerea fratelui meu și a soției lui, au întemeiat acest lanț de afaceri acum 10 ani. Avem mai multe afaceri de divertisment în București, dar în Iași este singura. Este un loc de divertisment, cu mai multe camere, cu diferite jocuri, cu lasere, cu pătrate luminoase, cu diverse culori: albastru, roșu, mov, verde. Sunt jocuri interactive, care sunt foarte interactive și te motivează să câștigi. Toate categoriile de vârstă pot participa la aceste atracții”, a spus managerul localului, Mihnea Mustățea.

Businessul din București s-a extins la Iași

Managerul mai spune că fratele și soția lui au mai multe afaceri în acest domeniu în București, iar noul business deschis la Iași reprezintă pentru ei începutul unei povești de succes în domeniul afacerilor. Pentru că el locuiește în Iași, spune că a fost o oportunitate pentru fratele și cumnata să extindă afacerea. Pentru cei 3 tineri are o semnificație emoțională și spun că „au pus suflet” în construirea ei.

„Să-ți consumi energia negativă acumulată după o zi stresantă la birou, să zicem, aici. Fiind prima locație din afara Bucureștiului, pentru noi acest loc este foarte important și are o semnificație aparte, este începutul unei povești frumoase de afacere sută la sută românească și este copilul nostru mai îndepărtat”, a precizat tânărul afacerist Mihnea.

Doi tineri din Iași, șomeri în pandemie, au o afacere de succes acum.

Tinerii au investit peste un milion de euro în afacerea din Iași

Cei trei antreprenori au investit în locul de joacă modern peste un milion de euro. Camerele sunt dotate cu dispozitive performante, dar și costisitoare. Au costat zeci de mii de euro pentru că au mai multe funcții, astfel că nu se plictisesc repede cei care vin în acest loc din Iași. Managerul susține că investiția este din fonduri personale și din câștigurile pe care le-au obținut, timp de 10 ani, din afacerile din București.

„Am investit în această afacere mult, peste un milion de euro, dar a meritat. Clienții sunt mulțumiți, ieșenii vin să se distreze. Deși e deschis de puțin timp, noi suntem mulțumiți de profitul pe care-l avem în urma interacțiunilor cu clienții. Noi oferim și premii celor care obțin punctaj mare, precum un ursuleț, o piesă vestimentară, depinde. Jumătate de oră costă 50 de lei pentru o persoană, o oră – 90 de lei, și două ore – 150 de lei de persoană”, a mai adăugat Mihnea Mustățea.

Corina Dogaru este o altă ieșeancă cu o afacere de succes. O altă afacere a fost deschisă, la Iași, de Cristina Șucu, fiica milionarului Dan Șucu, fondatorul Mobexpert și unul dintre acționarii echipei de fotbal Rapid.

Comentarii
  • Da, da! „Inteligentă” reclamă: „Sunt jocuri interactive, care sunt foarte interactive”! :))))

  • In timp ce toata lumea de pe glob se prabuseste financiar in jur , in timp ce multe state sunt datoare vindute , in faliment , in timp ce economia tarii a luato foarte rau la vale si supravietuieste prin inprumuturi masive si printari de bani , voi prezentati asemenea prostii !, mai bine ati prezenta romanilor cursuri de supravietuire intrun colaps economic !

  • Oamnei de succes, de foarte succes

    O alta poveste de succes a unor tineri care au pornit de la zero….

  • Indianul Talpă-Iute

    Paravan pentru spălare de bani.

  • Și dacă e singura afacere de felul asta, ce? Inseamna că e și buna?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
27 iulie 2024
27 iulie 2024