Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fiica lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru se confruntă cu probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu Zora

Fiica lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru se confruntă cu probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu Zora

20 mart. 2022, 15:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au trecut prin câteva zile destul de grele, asta pentru că fiica lor, Zora, s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Astfel, tânăra le-a povestit urmăritorilor ei din mediul online că fetița ei a avut mai bine de o lună o răceală de care a scăpat cu greu, însă în cele din urmă, micuța s-a însănătoșit și acum este bine, din nou.

Alice Cavaleru: „A făcut bronșită după ce a fost răcită mai bine de o lună”

Alice Cavaleru, partenera de viață a lui Vladimir Drăghia, a adunat o comunitate generoasă de fani în mediul online, iar mereu tânără îi ține la curent pe urmăritorii săi cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa, însă o perioadă nu a mai fost chiar atât de activă pe rețelele de socializare, asta pentru că fetița sa, Zora, a fost bolnavă.

Așadar, pe Instagram, Alice Cavaleru a povestit că Zora a făcut bronșită, după ce a fost răcită mai bine de o lună, însă în prezent, micuța se simte bine și s-a vindecat complet. Cu toate acestea, pe perioada cât a fost bolnavă, Vladimir și Alice s-au confruntat cu zile destul de grele, asta pentru că fiica lor a făcut febră mare.

De asemenea, Alice a mai povestit în mediul online că fiica sa, deși aflată la o vârstă fragedă, pe parcursul perioadei cât nu s-a simțit bine a dat dovadă de înțelepciune, fapt ce a încurajat-o și mai tare pe mămică și i-a dat putere să treacă peste această perioadă.

”Au fost zile grele (febră mare) pentru Zorilut. A făcut bronșită după ce a fost răcită mai bine de o lună. Pentru mine a fost la fel de greu pentru că ea nu prea a făcut febră. Azi s-a simțit mai bine, dar pe seară a făcut iar febră.

Stătea în pat, ghemuită lângă mine și am întrebat-o dacă mă lasă să mă duc să aduc sirop ca să-i scadă febră.

-Nu, lasă, mami, că mă fac eu bine…

M-a încurajat că o să fie bine și în acel moment am simțit atâta înțelepciune din partea ei. Aveam nevoie după atâta zile de griji și nopți nedormite! Cum știu ei să ne mângâie pe suflet!
I-am dat siropul până la urmă, s-a făcut bine.”, a scris Alice Cavaleru pe rețelele de socializare.

Partenera lui Vladimir Drăghia, despre cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mămică

Cu ceva timp în urmă, Alice Cavaleru a oferit un interviu Andreei Raicu și a povestit despre cum s-a schimbat viața sa de când a devenit mămică, dar și despre faptul că a reușit să adune o comunitate generoasă de fani pe rețelele de socializare.

“Cred că oamenii au găsit la mine o doză de realitate în online. Eu și Vladimir suntem două persoane cu picioarele pe pământ, iar conturile noastre de socializare ne reflectă așa cum suntem. Ah, și cred că mai e și fericirea noastra. Oamenii s-au bucurat la bucuria noastra.

Dar nu în ultimul rând, Zora. Cred că ea este de fapt lipiciul. Obisnuiam să glumesc și să mă prezint ca mama Zorei.”, a declarat Alice Cavaleru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *