Prima pagină » Cancan » Fiica lui Ștefan Bănică, filmată într-o ipostază neașteptată. Lavinia Pîrva a publicat imaginile

Fiica lui Ștefan Bănică, filmată într-o ipostază neașteptată. Lavinia Pîrva a publicat imaginile

28 dec. 2023, 13:50,
în Cancan

Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin, a fost filmată de curând într-o ipostază neașteptată, de către Lavinia Pîrva. Adolescenta a mers acasă la tatăl ei unde s-a distrat de minune cu fratele ei mai mic. După cum bine se știe, Violeta Bănică are o relație foarte bună cu Radu Ștefan și Alexandru, iar cei trei nu se consideră frați vitregi.

Fiica lui Ștefan Bănică, filmată într-o ipostază neașteptată

Lavinia Pîrva a filmat-o pe fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. într-o ipostază neașteptată și a urcat imaginile pe internet. Despre ce este vorba?! De când a intrat pentru prima dată în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas, indiferent de situație.

De asemenea, cântăreața este foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii ei aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Ei bine, așa s-a întâmplat și de curând, căci bruneta a surprins un moment de colecție între Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., și micuțul Alexandru, fiul Laviniei Pîrva și al artistului. Adolescenta s-a jucat cu frățiorul mai mic atunci când a mers în vizită la tatăl său, iar soția părintelui ei nu a ezitat să filmeze momentul dintre frați și să urce videoclipul pe rețelele de socializare.

„Asta se întâmplă când îi apucă joaca”, a scris Lavinia Pîrva în dreptul imaginilor cu Violeta și fratele ei mai mic, Alexandru.

Violeta Bănică a moștenit talentul tatălui ei

Nu de mult, în cadrul concertului lui Ștefan Bănică Jr., fiica lui adolescentă, Violeta, a urcat pe scenă alături de părintele ei. Totuși, la scurt timp după acest eveniment, mama tinerei, Andreea Marin, a făcut o serie de declarații despre talentul Violetei în domeniul artistic, precizând că are o voce extraordinară, însă adolescenta preferă să țină asta mai mult pentru ea.

„Îmi doresc ca Violeta să capete și curajul de a cânta în public, are și o voce specială, deocamdată, evită, e perfecționistă și crede că trebuie să țină doar pentru ea această pasiune.

Eu sper însă că, într-o zi, va simți altfel, împărtășind compozițiile ei, cântate poate chiar de ea, voce, plus pian. Mă bucură mult să o văd pe scenă, fără trac, mă așteptam să aibă emoții evoluând în fața a mii de oameni, dar mi-a întrecut așteptările.(…)

Violeta urmează tradiția familiei, mama mea cânta minunat la pian și la acordeon, mi-a transmis această bucurie de a trăi prin muzică, în familia tatălui Violetei, precum știți, muzica înseamnă tradiție, dar chiar dacă ea a ales pentru viitorul ei să studieze Dreptul, este foarte talentată, scrie și compune minunat, nu doar cântă bine și cu pasiune la pian, face lecții de când era de-o șchioapă”, a declarat recent Andreea Marin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *