Prima pagină » Cultural » Fiica lui Smiley este răsfățată de întreaga familie. Artistul a fost surprins în ipostaze inedite alături de micuța Josephine

Fiica lui Smiley este răsfățată de întreaga familie. Artistul a fost surprins în ipostaze inedite alături de micuța Josephine

02 feb. 2023, 10:13,
în Cultural

Fiica lui Smiley este răsfățată de întreaga familie. Cântărețul radiază de fericire de când Gina Pistol a adus-o pe lume pe frumoasa Josephine. Smiley reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară un bărbat împlinit. Recent, artistul a fost surprins în ipostaze inedite alături de micuța Josephine.

Fiica lui Smiley este răsfățată de întreaga familie

Smiley radiază de fericire de când a devenit tată. Faimosul cântăreț se declară un bărbat împlinit alături de partenera lui de viață, Gina Pistol, și de fiica lor, micuța Josephine. Artistul reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Smiley are o carieră de succes în muzică și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de lumina reflectoarelor, Smiley este un tată devotat și petrece mult timp cu fiica sa, Josephine. Recent, Gina Pistol a dezvăluit cum se descurcă în ipostaza de mamă și cât de mult o ajută partenerul ei de viață.

,,Este un tată perfect pentru Josephine. Dansează balet cu ea dimineața. Îi citește povești, poezii, îi cântă, se joacă cu ea. Ei au ritualul lor în fiecare dimineață. Ea își pune fustița de balet, Andrei pune Ceaikovski și dansează împreună Lacul Lebedelor, apoi ea are o colecție de cărți muzicale și le răsfoiesc împreună. Așa cum am mai zis, este un tată perfect și minunat pentru ea.”, a declarat aceasta.

Gina Pistol se află într-o formă fizică de invidiat și se menține tânără. Aceasta se dedică în prezent fiicei sale și partenerului ei de viață, Smiley, pentru care are doar cuvinte de laudă. Viața celor doi s-a schimbat radical după ce au devenit părinți. Micuța Josephine este în centrul atenției și este răsfățată de întreaga familie. Smiley postează des fotografii cu fiica sa de care este tare mândru. Și celebrul om de radio și televiziune Mihai Morar se mândrește cu copiii săi și se declară un bărbat împlinit alături de soție.

Ce spune Gina Pistol despre provocările din viața privată

De ceva vreme Gina Pistol s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se dedica fiicei sale, Josephine. Smiley este mai fericit ca oricând alături de partenera sa de viață și nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii de familie deosebite, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Recent, Gina Pistol a dezvăluit cum reușește să îmbine profesia cu viața de familie și cum decurge o zi normală alături de Smiley și de fiica lor.

„Atunci când reuşim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. Punem muzică şi dansăm. Încă de dimineaţă. E cel mai bun exerciţiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi. Stăm împreună. Mâncăm în tihnă. O băgăm împreună la somnul de după-amiază. Citim poveşti… E o rutină banală pentru mulţi oameni, dar pentru noi înseamnă foarte mult.”, a declarat Gina Pistol.

Smiley și Gina Pistol au o fetiță superbă și se bucură din plin de viața de familie. Cei doi radiază de fericire de când sunt părinți și se dedică în totalitate micuței Josephine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`