Prima pagină » Radio » Actualitate » Fiica lui Michael Douglas a atras toată atenția la Cannes. Tânăra a purtat o rochie „curajoasă”

Fiica lui Michael Douglas a atras toată atenția la Cannes. Tânăra a purtat o rochie „curajoasă”

17 mai 2023, 14:22,
în Radio

Carys, fiica în vârstă de 20 de ani a lui Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, a atras toată atenția la Festivalul de la Cannes. Tânăra a defilat pe covorul roșu alături de părinții ei purtând o rochie destul de curajoasă, care îi lăsa destul de multă piele la vedere. Oricum, tot ce se poate spune este că fiica celebrilor actori a moștenit frumusețea mamei sale.

Michael Douglas a trăit momente memorabile în deschiderea Festivalului de Film de la Cannes, ediția cu numărul 76. Actorul a primit Palme d’Or onorific și a fost însoțit pe covorul roșu de frumusețile din familia sa, soția Catherine Zeta-Jones și fiica de 20 de ani, Carys.

Fiica lui Michael Douglas a atras toată atenția la Cannes

Vedetele covorului roșu, din prima zi a festivalului, au fost Michael Douglas, soția Catherine Zeta-Jones și fiica lor, Carys Zeta Douglas. Catherine Zeta-Jones și Carys Zeta Douglas au fost superbe în rochii de seară, cu un machiaj impecabil și coafuri elegante. Potrivit Page Six, Carys a îmbrăcat o creație Elie Saab, din dantelă, cu foarte multe decupaje sexy, care îi lăsau pielea la vedere.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas s-au căsătorit în anul 2000, după un an de relație. Pe 8 august 2000 a venit pe lume primul copil, Dylan, iar pe 20 aprilie 2003 s-a născut Carys. Cei doi tineri au toate șansele să devină actori mari, ca și părinții lor, dar și ca bunicul lor, legendarul Kirk Douglas, care a murit pe 5 februarie 2020, la 103 ani.

Dylan și Carys au trecut cu brio testul covorului roșu, căci de mici își însoțesc părinții la evenimente. Mai mult, Dylan este, la rândul lui, un tânăr actor cu potențial, care își face părinții mândri. Frumuseșțea în familie se împarte în mod egal între Catherine și fiica ei, Carys, care a împlinit recent 20 de ani. Tânăra este model și nu e de mirare, căci are toate atuurile necesare.

Michael Douglas a primit Palme d’Or onorific

Actorul din „Basic Instinct” şi „Wall Street” a primit Palme d’Or onorific la cea de-a 76-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes. Însă, a fost premiat și cu câte un pupic și de către frumusețile cu care a defilat la braț, soția și fiica.

„Înseamnă foarte mult pentru mine. Sunt chiar mai în vârstă decât Festivalul”, a spus Michael Douglas.

De-a lungul anilor, Michael Douglas a prezentat patru filme în competiţie la Cannes: „The China Syndrome”, în 1979, „Basic Instinct”, în 1992, „Free Fall”, în 1993 şi „My Life with Liberace”, în 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *