Prima pagină » Radio » Actualitate » Fiica lui Marius Moga apare mereu cu fața blurată în poze. Artistul a explicat motivul

Fiica lui Marius Moga apare mereu cu fața blurată în poze. Artistul a explicat motivul

29 iun. 2022, 09:35,
BZI.ro, în Radio

Maria Elisabeta, fiica lui Marius Moga, apare în imagini alături de părinți însă nu i se vede niciodată fața ori este blurată. Motivul pentru care se întâmplă acest lucru a fost povestit chiar de către tatăl său. Astfel, Marius Moga și Bianca Lăpuște au precizat că își feresc deocamdată copil de supraexpunere media.

Artistul și compozitorul Marius Moga și soția sa, Bianca Lăpuște, au devenit părinți pe 7 octombrie 2015. Astfel, de la acea dată, poți număra pe degetele ocaziile în care fiica lor a apărut pe Internet sau la TV. Cei doi au decis să nu publice poze cu chipul micuței, pe rețelele sociale, și au și explicat și motivul. Cu toate acestea, recent, Maria Elisabeta și-a surprins tatăl cu o întrebare despre această situație.

Motivul pentru care fiica lui Marius Moga apare cu fața blurată în poze

Smiley și Gina Pistol nu sunt nici primii, nici ultimii părinți celebri care au decis să nu arate chipul copilului. Ștefan Bănică și Lavinia Pârva, Cristina Ich și Alex Pițurcă, Anca Lungu sunt doar câteva celebrități, care ne vin acum în minte, la repezeală. Adela Popescu, Andreea Bălan, Cabral au fost și ei în aceeași situație, însă cu timpul, când copiii au mai crescut, au mai pus pe Instagram câte o poză cu ei, în care li se vedea chipul, sau au mai apărut în pictoriale glossy.

Marius Moga și Bianca Lăpuște au o fetiță superbă, pe nume Maria Elisabeta, care în toamnă va împlini 7 anișori. În plus, cei doi au împlinit, pe 25 iunie, 7 ani de la cununia civilă și totul pare roz în familia lor, mai ales că lucrează împreună, la casa de producție a lui Marius, „DeMoga Music”. În aprilie anul trecut, Moga a fost generos și a publicat o poză în care se vede fețișoara frumoasă a fetiței sale, însă micuța are privirea în jos. Recent, într-un interviu pentru Ego.ro, Marius Moga a explicat această alegere pe care unii o tot comentează și contestă, de a nu expune copilul pe rețelele sociale.

„O luăm cu noi, dar, în principiu, la evenimentele unde știm că se fac poze cam evităm. Noi, până acum, nu am postat-o pe social media cu fața la vedere. Ne-a întrebat: «Tati, mami, eu de ce sunt mereu cu fața blurată?». Am zis: «Este mai bine. Când o să te hotărăști și o să știi sigur că vrei treaba aceasta, o să o facem». Încercăm să o creștem ca pe un copil care nu este afectat de supraexpunere”, a declarat Marius Moga.

Cum este Marius Moga ca soț și tată

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Marius Moga a vorbit despre cum reușește, împreună cu Bianca Lăpuște, să aibă o relație atât de frumoasă și o căsnicie puternică.

„Ne ascultăm reciproc, ne iubim și ne respectăm, iar atunci când aceste elemente se îmbină, eu zic că ai rețeta ideală”, a spus compozitorul.

Îndrăgitul artist este extrem de mândru de soția sa, care îl susține în proiectele sale muzicale, fără a neglija familia.

„Mi-am dat seama, pe măsură ce am cunoscut-o mai bine, că Bianca este o zână, face magie și în ceea ce privește zona profesională, și pentru familie. Ea este o mamă dedicată și o soție incredibilă. De multe ori nu știu cum poate jongla cu toate aceste lucruri, de aceea și pentru multe alte motive are toată iubirea și admirația mea”, a mai precizat Marius Moga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *