Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fiica lui Mădălin Voicu suferă de o boală care a făcut ca nașterea să se producă mai devreme

Fiica lui Mădălin Voicu suferă de o boală care a făcut ca nașterea să se producă mai devreme

27 apr. 2022, 23:01,
în Cancan ultimă oră

Ioana Voicu a născut, zilele trecute, o fetiță care va purta numele Ecaterina. Chiar dacă a venit pe lume înainte de termen, micuța este o splendoare. Însă fiica lui Mădălin Voicu suferă de o boală care a făcut ca nașterea să se producă mai devreme.

”A fost mai greuț, dar a trecut. Nu trebuia să se nască acum. Este prematur, puțin, nu exagerat. Totul a fost bine, nu mă așteptam. Pur și simplu am avut o hemoragie și am ajuns de urgență la spital. Mă gândeam că se întâmplă după Paște, cel puțin. Fetița este bine, mănâncă, doarme, este sănătoasă, i s-au făcut toate analizele, totul este bine”, a povestit Ioana Voicu, care a devenit pentru prima oară mamă.

Vedeta speră ca recuperarea să nu fie complicată

Ioana Voicu a spus că operația a fost mai complicată. Vedeta a mai transmis că suferă de endometrioză și a fost nevoie să fie supusă unei intervenții, iar recuperarea este mai dureroasă.

”La mine a puțin mai greu. A fost operația mai complicată. Pe lângă cezariană, am avut o intervenție. Sufăr de endometrioză. A trebuit să îmi și cauterizeze și câteva chisturi. Recuperarea este puțin mai dureroasă, dar când o văd îmi trece tot. Are sigur buzele mele, ceea ce este foarte bine. Pot să spun că este foarte dulce. Nu a ieșit vânătă, roșie, este pur și simplu o păpușă”, a mai spus vedeta.

Mădălin Voicu a aflat abia când sarcina era avansată

Mădălin Voicu a aflat că va fi bunic abia pe 16 ianuarie, cu o zi înainte ca fiica lui, Ioana, de 33 de ani,să facă publică vestea. El a aflat la un fel de petrecere dată de Ioana pentru a-l anunța. Acesta recunoaște că îți dorea un nepoțel, dar fiica lui era convinsă că va deveni mamă de fată.

”Eu îmi doream să fie băiat, nu din misoginism, dar voiam să fie băiat pentru că, după părerea mea, băieții sunt mai ușor de crescut. Se va descurca, este foarte ambițioasă și este cu un instinct de mamă… Știu că o să fie totul în regulă. E și foarte riguroasă și disciplinată Ioana. Sper să contribui și eu la educația fetei. Mi-e drag să fac acum pe bunicul de fată pentru că e prima experiență”, a spus la vremea respectivă Mădălin Voicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`