Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fiica lui Liviu Vârciu neagă că ar sta încă pe banii părinților. Din ce își câștigă traiul Carmina

Fiica lui Liviu Vârciu neagă că ar sta încă pe banii părinților. Din ce își câștigă traiul Carmina

04 iul. 2024, 22:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

În urmă cu ceva timp, s-a zvonit că Liviu Vârciu ar fi nemulțumit că fiica lui nu muncește și că mai mult ar pierde vremea pe TikTok, totul pornind de la comentariile prezentatorului TV. Carmina a lămurit situația, spunând că nu s-a pus problema să nu își câștige singură existența, din contră.

Liviu Vârciu și fiica lui au o relație strânsă, iar în urmă cu ceva timp, prezentatorul TV a făcut câteva declarații despre care fata lui spune că au fost înțelese greșit, căci își câștigă singură banii, împreună cu iubitul ei, cu care a pus bazele unei afaceri.

Fiica lui Liviu Vârciu neagă că ar sta încă pe banii părinților

Într-un videoclip postat pe TikTok, fiica lui Liviu Vârciu a povestit că a văzut că au apărut o mulțime de reacții în urma declarațiilor făcute de tatăl ei, așa că a ținut să lămurească situația. Carmina a declarat că nu stă încă pe banii părinților, căci muncește de câțiva ani. Are și o afacere împreună cu iubitul ei și spune că se descurcă singură din punct de vedere financiar.

„În primul rând, o să încep cu faza aia cu „Nu mai credeți tot ce vedeți pe Internet pentru că nu este ok” (…) Eu îmi câștig banii singură de mult timp, am o afacere împreună cu prietenul meu de mult timp, care merge foarte bine. Sunt creator de conținut, am diverse campanii și trei la mână, nu înțeleg de unde până unde ar fi problema oricui dacă le-aș cere și în momentul de față bani părinților mei. Nu le cer, stați liniștiți, muncesc, nu stau pe TikTok toată ziua, de asta nici nu am timp uneori să postez, de aia nici nu sunt atât de activă pentru că nu îmi permite timpul, nu am timpul necesar. Am foarte multe chestii de făcut, am o grămadă de proiecte de rezolvat, nu-mi arde mie să frec menta pe TikTok”, a spus Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, într-un videoclip postat pe TikTok.

Carmina spune că le cere bani părinților doar atunci când este vorba de situații urgente

Carmina a mai spus că are o relație apropiată și cu mama ei, iar femeia nu a refuzat să o ajute niciodată atunci când este vorba de situații urgente, din contră.

Tânăra a mai povestit că femeia care i-a dat viață i-a dat mereu bani atunci când erau astfel de cazuri, iar Carmina spune că momente de genul sunt rare, căci încearcă să se descurce mereu singură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024