Prima pagină » Actualitate » Fiica lui Kim Kardashian a dat tot din casă: „Nu ai gătit pentru noi de doi ani. Ești foarte bună la tăiat castraveți cu sare”

Fiica lui Kim Kardashian a dat tot din casă: „Nu ai gătit pentru noi de doi ani. Ești foarte bună la tăiat castraveți cu sare”

14 oct. 2024, 17:58,
Simona Ciobanu în Actualitate

North West a oferit recent fanilor o privire amuzantă în viața ei de familie, dezvăluind că mama ei, Kim Kardashian, nu a gătit pentru ea de doi ani! Într-un interviu pentru revista Interview, fiica de 11 ani a vorbit sincer despre viața alături de familia Kardashian, spre deliciul fanilor. În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri mamă-fiică, Kim a întrebat-o pe North ce părere are despre abilitățile ei culinare. Cu un simț al umorului caracteristic, North nu a ezitat să fie sinceră.

„Nu ai mai gătit pentru noi de mult timp”, a glumit North, adăugând: „Ultima dată când ai gătit a fost acum două Halloween-uri”. Kim a râs, amintindu-și de acea ocazie: „Am făcut mac and cheese, pui prăjit și pâine de porumb”, a spus ea, adăugând în glumă: „Sunt un ponei cu un singur truc”.

Dar North nu s-a oprit aici, continuând să glumească despre mama ei: „Ești foarte bună la tăiat castraveți cu sare”, a spus ea, făcând referire la gustările preferate ale lui Kim.

Având în vedere că familia are acces la bucătari privați, adesea văzuți în emisiunea lor The Kardashians, nu e de mirare că Kim, cu imperiul ei de miliarde de dolari, nu petrece prea mult timp în bucătărie.

Fiica lui Kim Kardashian, North West, a dat tot din casă

Această discuție plină de umor a oferit o privire rară asupra relației dintre Kim și North. Din glumele lor, a fost evident că, în ciuda statutului lor public, relația lor este bazată pe căldură și amuzament.

Deși Kim nu mai gătește des, ea se asigură că cei patru copii ai săi — North, Saint (7 ani), Chicago (5 ani) și Psalm (4 ani) — sunt bine îngrijiți, în special în timpul vizitelor la tatăl lor, Kanye West, și noua lui soție, Bianca Censori.

Kim este atentă să mențină stabilitatea în viețile copiilor, chiar și atunci când aceștia sunt cu Kanye și Bianca. Trimite bone de încredere și echipe de securitate pentru a-i însoți în călătoriile lor, prioritizând astfel bunăstarea lor.

Această abordare protectoare vine după ce Kim și-a finalizat divorțul de Kanye în noiembrie 2022, după opt ani de căsnicie. Deși împart custodia copiilor, Kim se asigură că aceștia sunt bine îngrijiți, indiferent de circumstanțe.

Kanye și Bianca, căsătoriți într-o ceremonie neoficială la doar două luni după divorțul de Kim, au atras atenția cu aparițiile lor publice, inclusiv o controversată călătorie în Italia. Însă, Kim rămâne vigilentă, asigurându-se că viața copiilor rămâne stabilă și supravegheată, indiferent de context.

Deși Kim își implică copiii în reality show și pe rețelele sociale, Kanye a ales o abordare diferită, aducându-i pe scenă în timpul evenimentelor sale. Luna trecută, el a urcat pe scenă alături de North în Coreea de Sud, într-un concert transmis live pe YouTube, unde au încântat mii de fani pe stadionul Goyang din Seul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`