Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fiica lui Ilie Năstase, vedetă pe un site pentru adulți. Descrierea cu care vrea să atragă bărbații

Fiica lui Ilie Năstase, vedetă pe un site pentru adulți. Descrierea cu care vrea să atragă bărbații

25 mai 2022, 21:15,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Charlotte Năstase, fiica adoptivă a fostului mare jucător de tenis Ilie Năstase, a anunțat că și-a făcut cont pe o celebră platformă pentru adulți. Fiica lui Ilie Năstase a declarat că nu este nici o rușine să ai cont pe OnlyFans, o platformă cu conținut pentru adulți, unde trebuie să plătești pentru a vedea pozele îndrăzețe ale fetelor.

Una dintre fiicele lui Ilie Năstase și-a deschis cont pe un site de adulți. Aceasta și-a invitat admiratorii să o vadă pe onlyfans, o platformă care găzduiește conținut exclusiv pentru adulți. Astfel, contra unei sume lunare, fanii o pot vedea pe fiica fostului jucător de tenis în ipostaze explicite. Amintim că tot acolo, alte femei, precum Larisa Drăgulescu, realizează și diverse materiale video, la cerere.

Una dintre fetele lui Ilie Năstase și-a deschis cont pe un site pentru adulți

Una dintre fiicele lui Ilie Năstase are cont pe OnlyFans, site-ul pentru adulți. Este vorba despre Charlotte Năstase, în vârstă de 32 de ani. Aceasta și-a invitat admiratorii să o urmărească pe acest site, unde, contra sumei de 37 de dolari, o pot vedea în imagini explicite.

Tânăra și-a făcut și o descriere sugestivă contului: și-a botezat sânii Chloe și Coco, iar fundul l-a botezat drept Rolex. Aceasta a mai dezvăluit că are un piercing la un sfârc și că ar vrea să își pună unul și în celălalt sfârc.

„Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el”, a scris aceasta pe platformă.

După ce a apărut informația și în presă, Charlotte Năstase a avut o reacție imediată: „Asta a fost rapid!”.

Ce spune Trăistariu despre decizia lui Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, de a-și face cont pe OnlyFans

Mihai Trăistariu are și el cont pe această platformă pentru adulți și nu crede că fiica lui Ilie Năstase a făcut asta pentru bani. Artistul este de părere că nu este nimic rușinos în această situație.

Solistul a vorbit despre acest site, unde, surpriză, figurează mai multe vedete de top din lume, inclusiv Jennifer Lopez, și unde fiecare divă își postează fotografii în ipostaze sexy.

„De ce să n-aibă cont și ea, sunt o grămadă de vedete care au cont aici. Sunt tot felul de vedete înscrise pe platforma pentru adulți, nu este rușinos, depinde cum privești. Poate se simte mai sexy, nu cred că a făcut-o pentru bani, tocmai ea, nu este cazul ei.

De exemplu, Jennifer Lopez, care și ea are cont, își pune poze cu un picior ieșit din cadă, poză care nu mergea pe Facebook, căci lumea ar fi zis: Ce, ai înnebunit?”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru ego.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *