Prima pagină » Titlurile zilei » Fiica lui Gigi Fedeleș a pus mâna pe Cavalerul Medieval și a oprit toată activitatea! Cristiana a trimis toți angajații acasă și vrea să vândă afacerea tatălui ei – EXCLUSIV/FOTO

Fiica lui Gigi Fedeleș a pus mâna pe Cavalerul Medieval și a oprit toată activitatea! Cristiana a trimis toți angajații acasă și vrea să vândă afacerea tatălui ei – EXCLUSIV/FOTO

03 feb. 2024, 02:00,
Alexandra MAISNER, în Titlurile zilei

Fiica lui Gigi Fedeleș a pus mâna pe restaurantul Cavalerul Medieval. Locația va fi închisă și vândută în următoarea perioadă

La finalul anului 2023, celebrul bucătar Gigi Fedeleș a încetat din viață la vârsta de 53 de ani, la Piatra Neamț, suferind un infarct. Unicul moștenitor a rămas fiica sa, Cristiana Fedeleș, ce locuiește în Anglia, dar care a fost nevoită să vină în România atunci când tatăl său s-a stins din viață.

Fiica lui Gigi Fedeleș a pus mâna pe Cavalerul Medieval și a oprit toată activitatea

Cristiana Fedeleș, fiica regretatului bucătar Gigi Fedeleș, a dezbătut moștenirea lăsată de tatăl său. Astfel, aceasta a rămas unicul proprietar al restaurantului Cavalerul Medieval, o locație celebră din Iași, unde renumitul bucătar gătea inclusiv pentru medici din oraș.
Recent, Cristiana Fedeleș a decis să închidă restaurantul și să-l vândă. Fiica regretatului bucătar nu a dorit să ofere declarații cu privire la motivele pentru care a luat această decizie, însă avocata sa, Simona Sava, a oferit câteva detalii.

„Moștenitorul de drept al domnului Gigi Fedeleș înțelege să nu continue activitatea societății, prin urmare, este vorba despre o dizolvare, ceea ce înseamnă că activitatea se încheie. În momentul în care se dizolvă societatea, locația se va vinde”, a declarat Simona Sava, avocat al Cristianei Fedeleș.

Fosta soție a lui Gigi Fedeleș, Carmen Fedeleș, a refuzat să facă orice comentariu.

Dispută pe terenul unde a fost construit restaurantul

De-a lungul timpului, Gigi Fedeleș a fost în conflict cu fosta soție, Carmen Fedeleș. Astfel, aceasta l-a dat în judecată, motivul fiind banii. Femeia nu ar fi recunoscut o plată de aproape 10.000 de euro ce trebuia făcută de bucătar pentru fiica lor, Cristiana, plecată la studii în Anglia, astfel că l-a dat în judecată pe fostul soț, apoi a apelat la serviciile executorului judecătoresc pentru a vinde terenul de sub restaurantul din zona CUG. La acea vreme, Gigi Fedeleș a explicat că a reușit să dovedească că nu are nicio datorie față de copil, deoarece plățile au fost efectuate. În final, executorii au anulat licitația pentru valorificarea terenului de sub Cavalerul Medieval.

„Cavalerul Medieval a luat naștere dintr-o pasiune pentru legendele epocii cavalerești și o dorință de a le readuce în atenția oaspeților într-o lumină modernă. Restaurantul este amenajat sub forma unui castel de apărare de tip englezesc, ale cărui elemente arhitecturale te poartă înapoi în secolele XII-XIII. Sunt puse la dispoziție două săli cu o capacitate de 70 persoane -120 de persoane, respectiv 200-300 de persoane, fiind astfel o alegere potrivită atât pentru evenimentele mai restrânse, cât și pentru cele mai largi”, este descrierea locației, de pe platforma oficială.

Fiica lui Gigi Fedeleș a pus mâna pe Cavalerul Medieval și a hotărât să închidă celebrul restaurant. Locația urmează să fie vândută.

Comentarii
  • Nu mai alergați după averi și bani…oricum moștenitorii va vor vinde munca și agoniseala

  • Nu putea sa gestioneze afacerea ,trebuia sa stea acolo toată ziua ,

  • Adevărat

  • Asa este

  • Poate va ajunge la cineva care o sa gestioneze cum trebuie acea afacere sau chiar va aduce un plus-valoare. Mai bine decât să rămână pe mana unei persoane fără experiență.

  • Se intoarce in mormanta sarmanu….

  • Casa părintească nu se vinde

    Se va alege praful de toată munca și dăruirea lui Gigi. Cavalerul Medieval era un brand al Iașului. Păcat.

  • lepra ingrasata pe banii tatalui toaca si distruge in loc sa continue munca de o viata a lui Gigi Fedeles.

  • Nu mai mincati kkt,ce sa faca fata,poate are alte prioritati decit sa stea acolo toata ziua. Nu se-ntoarce nimeni nicaieri,asta e viata.

  • E clar dar multi nu inteleg asta si se agita toata viata ca idiotii sa stranga averi.
    Te agiti sa agonisesti si cand pleci pe lumea cealalta nu iei nimic cu tine, absolut nimic.
    Mai mult se bucura altii de bunurile si banii tai si nu cred ca se merita efortul asta.

  • Nu va cumpăra nimeni kitsch-ul ăla.

  • Bravo ei ,cine dracu își bate capul cu prostia din RO .Da ,taica-su era din generația mai veche și era obișnuit cu mentalitatea din RO.
    Cine o să cumpere o să continue desigur ,dar îți trebuie nervi de fier

  • cavalerul pizdieval

    in sfarsit se termina panarama din veceul ala
    acolo vara colcaiau viermii pe carne si bautura era din pastile de la basarabeni
    sa vina vidanjele si excavatoarele sa curate locul

  • Bravo ei! Asta era si planul lui gigi. Pentru cine a muncit daca nu pentru copilul lui?

  • Are dreptate fata.
    Auzi ce panaramă de reclamă: „Cavalerul Medieval a luat naștere dintr-o pasiune pentru legendele epocii cavalerești și o dorință de a le readuce în atenția oaspeților într-o lumină modernă.”

    Ce legende cavalereşti în Iaşi a visat patronul ?!? Când in Apus era Renaşterea, Iaşiul nici măcar cetate nu era, ci doar o adunătură de sate

  • In loc sa l vanda Gigi si sa cheltuie el la batranete il vinde Cristiana si toaca banii cum a tocat si Carmen 250 mii de euro ,partea ei de la Gigi ,pe operatii estetice si barbati

  • Ce sa conduca ea,nu o duce capul

  • Toată viața ea tocat banii amândouă lui saracu Gigi una îl fură pe o parte cealaltă pe altă parte iar acum se bat cu pumnul în piept ca l-au iubit !!! 2 zdrențe ordinare care s-au bucurat toată viața lor de pe urmele lui Gigi !!! Fiisa a rămas 2 ani repetentă și numai eu știu câți bani bagă taicasu în ea pe pregătire în Anglia iar curva aia de Carmen a ajuns să numai aibă bani nici după ce bea apă stă cu ușile închise și nu dă bonuri la clienți !!! Ele au fost cele mai fericite femei când a murit Gigi râdeau la înmormântare cu gura până la urechi iar Cristiana stătea cu țigara în gură și făcea spectacol în față la atâta lume !!!

  • Fost vecin a lui carmen

    Asta știe cum a câștigat banii in anglia și că dădea banii pe droguri ,in fine la urma că ajunge boschetara și ea și mama ei !

  • unde mai merge homalaul de Striblea sugaciul lui Gigi, sa manince si sa se imbate ca porcul?????

  • Anonim
    februarie 3, 2024 la 12:54 pm
    E clar dar multi nu inteleg asta si se agita toata viata ca idiotii sa stranga averi.
    Te agiti sa agonisesti si cand pleci pe lumea cealalta nu iei nimic cu tine, absolut nimic.
    Mai mult se bucura altii de bunurile si banii tai si nu cred ca se merita efortul asta.

    EXACT FRATE !! DE AIA EU NICI NU MI BAT CAPUL SA STRANG CEVA….CALATORII PAPI, EXCURSIII CU SOTIA…..CA O VIATA AVEM, CE DUMNEZEU !!!

  • Păi ce ați vrea să facă ? Dacă nu se pricepe și nu este în stare să ducă pe umeri o astfel de afacere care la noi, mai ales după așa zisa pandemie, statul s-a străduit să o distrugă, salariații te fură de te rup, impozitele sunt uriașe, pretențiile salariațilorn mai ales ale bucătarului sunt mari, gazul și curentul electric te rup la bani, mai bine că o vinde, cine cumpără valorifică utilajele apoi dărâmă șandramaua și construiește un bloc de 10 etaje cu apartamente de 30 mp.

  • Gigi dacă vindeai afacerea ,îți găseai una tânără sa ți refaci viata ,nu mai alergați după bani ,ca vor cheltui neamurile .

  • S a desfiintat locul Unde marele striblea grohaia? Era impreuna cu securistul Av Nechita? Doua jigodii, se scapa de puscarie , unul pe altul. Marele Nechita Ionel, toti cei aparitia de el au ajuns in puscarie . Un securist fugarit de constanteti, ce panarama de om.

  • Acolo trebuie dărâmat și făcut un bloc de înălțime medie de minim 40 etaje. Zona e ferită de cutremure ! CUT-ul e foarte bun iar PUB-ul e pe măsură🍑🥕

  • Mai ales PUB-ul e bun, că au și Guinness.
    Nu minți că e greșeală de tastare. P-ul e departe tare de G, pe tastatura. Ești inginer așa cum sunt eu cosmonaut.

  • Pacat de tatal ei… Alta boarfa pe gratis…

  • G e departe de tastatura, bolovane.
    PlUG, nu GYB, cum zici tu

  • De asta nu e bine sa strangi nimic, cheltuie, fumeaza, bea si nu lasa la neamuri nimic, ca isi bat joc de munca ta pe urma.

  • daca vrei sa lasi ceva de neuitat la neamuri, lasa-le basini imbuteliate in peturi de jumate, cu eticheta cu anu si luna.

  • Ca sa nu arunc cu noroi in unii “dezvoltatori” imobiliari cu 2 clase sau “pestisori” de acvariu sau alti patroni din astia care is hapsani dupa bani si sa faca averi … mai e si un pietar care i a intrat pamantul dintre degetele de la picioare in gura, cu aprozar prin Dacia tot hapsan dupa bani … eu raman la concluzia mea … Bea , mananca , fte canta ca te asteapta o groapa adanca

  • Ce treabă au doctorii că mâncau acolo ?
    Orice om a mâncat acolo, indiferent de ce funcție a avut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *