Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fiica lui Gigi Becali îşi face palat. Teodora Becali calcă pe urmele patronului de la FCSB

Fiica lui Gigi Becali îşi face palat. Teodora Becali calcă pe urmele patronului de la FCSB

17 mai 2022, 23:30,
în Cancan ultimă oră

Fiica lui Gigi Becali îşi face palat. Teodora Becali şi soţul ei, Mihai Mincu, îşi doresc să se mute în casă nouă, în Pipera. Mai au de făcut doar un pas până să înceapă construcţia.

Teodora are un teren lângă reşedinţa patronului de la FCSB şi a primit de la arhitecţi schiţa palatului. Îl analizează acum şi mai lipseşte doar să îşi dea acordul.

Fiica lui Gigi Becali îşi face palat

Fiica cea mare a finanţatorului vicecampioanei României este pregătită să facă o investiţie uriaşă. Potrivit cancan.ro, locuinţa va fi una grandioasă, chiar dacă are un singur etaj. În faţa imensei vile ar urma să fie amplasată o piscină uriaşă. Teodora Becali conduce un Bentley de 250.000 de euro, primit cadou în urmă cu un an de la tatăl ei. Are pe mână o avere uriaşă!

Tânăra de 27 de ani este implicată în afacerile familiei. A preluat de la Ioan Niculae un ansamblul hotelier din stațiunea Venus, de pe litoralul românesc. A cumpărat fostul hotel Inter, deținut de Interagro, grupul de firme al lui Ioan Niculae. Fostul stabiliment al omului de afaceri, ajuns după gratii, tocmai a fost inaugurat sub denumirea Becali Hotels.

Afacerea va fi coordonată de Teodora, fiica lui Gigi Becali care îşi face palat. Hotelul din Venus a fost scos la licitație de fostul patron de la Astra Giurgiu în 2019, iar Gigi Becali l-a cumpărat în toamna anului 2021, în schimbul sumei de 6,8 milioane de euro.

Theodora Becali se ocupă de afacerile familiei

Noul hotel al familiei Becali este alcătuit din 70 de camere duble, dintre care 54 sunt cotate la 5 stele, iar 16 la 4 stele. În plus, clădirea cuprinde 10 camere din categoria family și 12 apartamente.

„L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie (n.r. – Ioan Niculae) și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii să și câștig ceva, i-l dau înapoi omului”, spunea Gigi Becali, în urmă cu ceva timp, pentru Economica.net.

La finalul anului trecut s-a aflat că Gigi Becali nu mai are Palatul din Aleea Alexandru, evaluat la 10 milioane de euro. Omul de afaceri a anunţat că nu va mai ţine decât FCSB şi Arcom, cele mai mari surse de finanţare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`