Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fiica lui Florin Salam, prima reacție după ce și-a părăsit soțul: „Sunt mama perfectă”. Betty Salam și Cătălin Vișănescu s-ar fi despărțit acum câteva luni

Fiica lui Florin Salam, prima reacție după ce și-a părăsit soțul: „Sunt mama perfectă”. Betty Salam și Cătălin Vișănescu s-ar fi despărțit acum câteva luni

14 iul. 2024, 09:00,
în Cancan ultimă oră

Fiica lui Florin Salam și soțul ei nu ar mai forma un cuplu de câteva luni. Cei doi s-ar fi separat, asta după ce Betty Salam și-ar fi părăsit soțul. Ar fi deja împreună cu un alt manelist, Iuly Neamțu.

Fiica lui Florin Salam și soțul ei sunt împreună de ani buni și au împreună un copil, un băiețel. De curând, în presă s-a zvonit că Betty Stoian și-ar fi părăsit soțul. S-ar fi despărțit în urmă cu câteva luni, iar între timp, fiica manelistului și-ar fi făcut un nou iubit, pe Iuly Neamțu.

Fiica lui Florin Salam, prima reacție după ce și-a părăsit soțul

Într-un mesaj postat pe Instagram, Betty Stoian se consideră cea mai bună mamă pentru fiul pe care îl are împreună cu soțul ei, Cătălin Vișănescu. Tânăra spune că, într-adevăr, există ceva probleme, dar nu își dorește să își expună viața și nici situațiile prin care în această perioadă. Este convinsă că viitorul va aduce schimbări benefice în viața ei.

„Vreau să închid repede subiectul acesta! Mă cunoașteți doar pe plan profesional! Și ce credeți? Mă consider și sunt – the best mom (n.r. cea mai bună mamă). Vorbesc în numele celor care vor să mă denigreze pe mine ca om. Da, sunt om! Și eu am probleme, dar îmi place să trăiesc frumos. Mă străduiesc să mă ridic pe orice plan, că sunt ambițioasă și îi mulțumesc bunului Dumnezeu că am o minte calculată. Așa că, aveți răbdare. Voi deveni cea mai bună versiune a mea. Stați cuminți! Zâmbește, Betty vă iubește. P.S. Nu mai judecați în necunoștință de cauză”, a scris Betty Stoian, pe Instagram.

Era sigură că nu vor ajunge vreodată la separare

În urmă cu ceva timp, Betty Stoian spunea că nu își vede viața fără soțul ei și era sigură că nu vor ajunge vreodată la separare, căci au trecut până și peste acele momente dificile în relația lor și au devenit și mai uniți decât la început.

„Nu avem cum să divorțăm niciodată, ne iubim și ne respectăm! Mai sunt și zile mai puțin bune, însă asta nu înseamnă că nu ne iubim, nu trebuie să fie totul perfect. Sper să fim un exemplu pentru cei de acasă, pentru că în ziua de astăzi nu prea se mai găsesc relații care durează”, declara fiica lui Florin Salam, într-un interviu acordat pentru Spynews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 august 2024
13 august 2024