Prima pagină » Cultural » Fiica lui Cătălin Crișan este de o frumusețe rară. Daria are 22 de ani

Fiica lui Cătălin Crișan este de o frumusețe rară. Daria are 22 de ani

23 nov. 2022, 14:47,
BZI.ro, în Cultural

Cătălin Crișan are 35 de ani de carieră în muzică, iar copiii lui au ales să îi ducă numele mai departe în muzică și teatru. Daria este în ultimul an la Teatru, iar Raris este în primul an la Conservator.

Cea mică, Lara, se pare că este singura din familie care nu îi va călca pe urme, însă artistul susține că nu trebuie să cânte toată familia. Cătălin Crișan rămâne unul dintre cei mai iubiți artiști români, iar bucuria lui cea mare este că ambii copii din căsătoria cu medicul Lucia Bubulac îi calcă pe urme în ceea ce privește muzica.

Fiica lui Cătălin Crișan este de o frumusețe rară

Daria a câştigat trofeul „Mamaia Copiilor” în 2014, iar doi ani mai târziu, a luat și premiul cel mare la „Virgin Radio Talent Hunt”. Raris a participat la emisiunea „Next Star” de la Antena 1, unde s-a făcut remarcat. Cu toate că avea în palmares premii la festivaluri, Daria a vrut inițial să devină medic și s-a numărat printre primii candidați admiși la Medicină.

“Daria a renunțat la Medicină în primul an și acum e în ultimul an la Institutul de Teatru, culmea este că nimic nu este întâmplător în lume, eu i-am spus de mult, eu am terminat Institutul de Teatru la clasa lui Florin Zamfirescu, iar ea este la clasa fetei lui Florin Zamfirescu. De Raris mă bucur extrem de mult că a intrat la Conservator, chiar a fost o surpriză, e în primul an la Conservator. Mă bucur extrem de mult că fac ce își doresc, îmi doresc din tot sufletul să mă depășească, măcar să aibă 35 de ani de carieră cum împlinesc eu anul acesta, să aibă 70 de ani de carieră. Să vină cel puțin atâta lume la spectacole la ei după 35 de ani de carieră, câtă vine la mine”, a declarat, pentru Unica.ro, Cătălin Crișan.

Daria îl uimește mereu pe celebrul ei tată

Cântărețul s-a obișnuit cu surprizele pe care i le pregătește Daria din punct de vedere profesional și nu caută să afle detalii din timp.

“Mi-a zis că vrea să-mi facă o surpriză în decembrie când e totul gata, merge pe ideea: “Tata, te invit să vezi finalul, până atunci nu spun nimic!”

Ce s-a ales de Lucia Bubulac, prima soție a lui Cătălin Crișan

Prima soție a lui Cătălin Crișan a spus da noilor provocări după divorțul de celebrul cântăreț, iar viața pare să îi surâdă. Lucia Bubulac a lansat o carte, are un cabinet de medicină de familie și a intrat în Top 100 de femei de succes din România. Lucia are un cabinet de medicină de familie de peste 30 de ani, însă, pentru a-și înțelege mai bine pacienții, ea a făcut și studii de psihologie.

Medicul Lucia Bubulac s-a reinventat la cei 58 de ani pe care îi are. Timpul nu pare să fi trecut peste fosta soție a lui Cătălin Crișan, astfel că femeia arată la fel de bine ca în tinerețe. Ba am putea spune că arată mai tânără, mai plină de viață. Cu un trup ca tras prin inel și un păr blond, strălucitor, fosta soție a artistului pare să fie în cea mai bună formă a sa.

Iar în ceea ce privește partea profesională, Lucia Bubulac are cu ce se lăuda. Timp de patru ani a fost asistent universitar la Facultatea de Medicină UMF „Carol Davila” din București, iar de doi ani s-a mutat la catedra de Medicină de Familie.

„Toate lucrurile acestea mi-au folosit, pentru că și teza mea de doctorat are implicații în domeniul psihologiei, cancerul fiind, până la urmă, «răul suprem» și de fapt un semnal de alarmă că trebuie să schimbi ceva în viața ta, poate stilul alimentar, modul în care percepi realitatea, felul în care gândești sau poate toate la un loc”, a afirmat Lucia Bubulac pentru Fanatik.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *