Prima pagină » Actualitate » Fiica lui Călin Donca a vorbit despre tatăl ei aflat în arest! „Cum e tata în realitate?”
Fiica lui Călin Donca a vorbit despre tatăl ei aflat în arest! „Cum e tata în realitate?”

Fiica lui Călin Donca a vorbit despre tatăl ei aflat în arest! „Cum e tata în realitate?”

10 oct. 2023, 09:25,
în Actualitate

Fiica lui Călin Donca a vorbit despre tatăl ei aflat în arest. Milionarul Călin Donca a spus, în mod repetat, faptul că adevărata sa avere este familia. După ce Orianda Donca a postat mai multe mesaje prin care le mulțumește tuturor pentru susținere, fiica acesteia surprinde cu un mesaj postat pe contul de Instagram al tatălui său.

Fiica lui Călin Donca a vorbit despre tatăl ei aflat în arest!

Acum, când omul de afaceri Călin Donca are probleme cu legea, fiica lui a postat un mesaj emoționant pe contul tatălui său. Acesta a fost arestat preventiv pentru infracțiunile de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital.

Una dintre fiicele sale apare într-un clip postat online, în care spune că tatăl ei a fost înțeles greșit de opinia publică.

„Vreți să știți cum e tata în realitate?”, își începe fata postarea pe contul de Instagram al tatălui ei.

Fetița susține că tatăl ei este „minunat“ și petrece mult timp împreună cu ea.

„E la fel ca la televizor. Se joacă cu noi, dormim împreună, ne uităm la documentare, facem lecții împreună, mergem peste tot cu el, este minunat”, mai spune fetița.

Din momentul în care a fost reținut și arestat, Călin Donca și-a folosit familia pentru a convinge opinia publică de faptul că este nevinovat și că adevărul său va prevala în fața acuzațiilor care i se aduc.

„Îmi pare rău să vă spun că credeți că nu e așa, dar este cu adevărat el. Te iubim, tata”, mai spune fata în videoclip.

Soția lui Călin Donca este în doliu

La puțin timp după ce videoclipul a fost postat pe contul de Instagram al lui Călin Donca, Orianda, soția sa, a făcut un anunț trist. Soția milionarului se află în doliu, după ce un membru al familiei s-a stins din viață la vârsta de doar 50 de ani.

„Pe lângă tot circul în care suntem acum, din păcate ne luăm la revedere de la scumpul nostru unchi Silvi. Suntem șocați de brusca întâmplare. Infarct la 50 de ani fără nici un simptom înainte. Pentru mine personal a fost ca un tată, s-a implicat în creșterea mea cu multă iubire și dăruire, iar mai târziu și cu copiii mei”, a scris Orianda Donca pe contul său de Instagram, în secțiunea Instastory.

Omul de afaceri Călin Donca este unul dintre cei mai tineri milionari din România, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost acuzat de delapidare, evaziune și înșelăciune cu criptomonedă. Orianda și Călin Donca au cinci copii, iar acum aceștia trec prin momente dificile din cauza anchetei care îl vizează pe antreprenorul din Brașov.

Călin Donca se află în arest, însă transmite în continuare mesaje prin intermediul familiei sale. Acum, fiica lui Călin Donca a vorbit despre tatăl ei aflat în arest, pentru a sensibiliza opinia publică. Concluzia mesajului video este că oamenii l-a înțeles greșit pe afaceristul din Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *