Prima pagină » Radio » Actualitate » Fiica lui Adrian Minune a publicat primele imagini după ce s-a aflat de sarcină. Ce se vede pe ecografie

Fiica lui Adrian Minune a publicat primele imagini după ce s-a aflat de sarcină. Ce se vede pe ecografie

24 nov. 2022, 15:44,
în Radio

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, a publicat primele imagini după ce s-a aflat de sarcină. Aceasta s-a pozat împreună cu sora ei, Karmen, iar în mână ține pozele de la ecografie. Fiica lui Adrian Minune și Nicu, viitorul ei soț, urmează să devină părinți la sfârșitul primăverii viitoare.

Adriana Simionescu, în vârstă de 19 ani, fiica cea mică a lui Adrian Minune, nu-și poate exprima fericirea în cuvinte, după ce a aflat că este însărcinată cu primul ei copil. În urmă cu o lună, Adriana a anunțat că urmează să devină mămică pentru prima dată. Acum, tânăra a fost la un control și a făcut o ecografie, astfel că a făcut publică prima imagine cu sarcina ei. Acesta a fost un moment deosebit de emoționant pentru familia manelistului Adrian Minune.

Fiica lui Adrian Minune a publicat primele imagini după ce s-a aflat de sarcină

Vizibil emoționată și mai fericită ca niciodată, alături de sora ei, Karmen, Adriana abia și-a stăpânit emoțiile. Cele două fiice ale lui Adrian Minune s-au pozat împreună și au publicat imaginea pe conturile de socializare.

„Sunt fericită să vă anunț despre această minune care mi se întâmplă! Vă spun sincer că am emoții! Este o etapă nouă din viața mea, care vine cu multe schimbări! Nu mai puteam ține secret față de voi… așa că, VOI DEVENI MĂMICĂ ❤️”, a fost mesajul Adrianei Simionescu de pe Instagram.

Karmen, sora mai mare a Adrianei, se declară cea mai fericită viitoare mătușă. Cântăreața le-a dezvăluit urmăritorilor de pe rețelele de socializare că abia așteaptă să-și cunoască nepoțelul sau nepoțica.

„Sunt mândră să vă spun că O SĂ FIU MĂTUȘA KARMEN! 👼🏼 Am ajuns la o nouă etapă a vieții în care nu mai facem noi prostii, ci va trebui să fim polițiste între copiii noștri. Ce poate fi mai frumos? Revenim cu «gender reveal» când aflăm dacă Sofi va avea un verișor sau o verișoară!”, a scris Karmen pe contul său de Instagram.

Adriana Simionescu a fost nevoită să-și amâne căsătoria cu Nicu

Vestea că urmează să devină mămică vine chiar înainte ca Adriana Simionescu să împlinească 20 de ani, pe data de 9 decembrie, moment ideal pentru a pune de o dublă petrecere.

Adriana formează un cuplu de mulți ani cu Nicu, bărbatul alături de care trebuia să se căsătorească în urmă cu un an, însă, planurile le-au fost anulte din cauza unui necaz în familie. Însă noul an pare să se anunțe ca fiind unul de poveste.

Cel mai probabil, în 2023 cei doi își vor oficializa relația în fața lui Dumnezeu și se vor aventura cu mare bucurie în experiența vieții de părinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *