Prima pagină » Cultural » Fiica lui Adrian Enache va naște în curând o fetiță. Tatăl copilului este un afacerist celebru din România

Fiica lui Adrian Enache va naște în curând o fetiță. Tatăl copilului este un afacerist celebru din România

28 iul. 2023, 09:57,
BZI.ro, în Cultural

Fiica lui Adrian Enache va naște în curând o fetiță. Artista este în culmea fericirii și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe. La început, Diana Enache a ținut ascunsă sarcina, însă ulterior a recunoscut că va deveni mamă. Tatăl copilului este un afacerist celebru din România.

Fiica lui Adrian Enache va naște în curând o fetiță

Diana Enache radiază de fericire. Aceasta va avea un copil cu nimeni altul decât fiul afaceristului Sorin Ovidiu Vîntu. Fata lui Adrian Enache este extrem de discretă când vine vorba de viața sa privată și evită să apară prea des la evenimentele mondene.

La vârsta de 26 de ani, fiica lui Adrian Enache se declară o femeie împlinită. Aceasta are o carieră de succes în muzcă, iar pe plan personal este fericită alături de iubitul ei. Vedeta va deveni în curând mamă și se pregătește pentru viața de familie. Diana Enache are doar cuvinte de laudă când vine vorba de bărbatul care i-a cucerit inima și cu care va avea un copil.

,,Suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Ne înțelegem foarte bine, ne completăm și simt că suntem pe aceeași lungime de undă și asta cred eu că este cel mai important.”, a spus Diana Enache.

Ce spune artista despre relația cu părinții ei celebri

Diana Enache va aduce pe lume în curând o fetiță. Vestea a bucurat întreaga familie, mai ales pe tatăl ei, celebrul artist Adrian Enache. Tânăra a moștenit talentul tatălui ei și cântă împreună la evenimentele private. Diana Enache are doar cuvinte de laudă pentru părinții săi, cu care are o relație deosebită.

„Am o relație extraordinară cu ambii părinți. Mă înțeleg foarte bine. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare zi pentru familia pe care o am. Sunt recunoscătoare. Știu că sună clișeic, dar chiar fac asta. Apropiații știu că am o relație specială cu Dumnezeu, cu Diviniatea. Sunt un om credincios și recunoscător pentru tot ceea ce am. Am o relație minunată cu el (n.r. tatăl ei), suntem ca doi frați, cântăm împreună. Pe lângă relația normală tată – fiică, noi și cântăm împreună. Ceea ce este minunat.

Trebuie să recunosc că am emoții și mai mari atunci când este el alături de mine, pentru că este ca un examen pe care îl dau constant. Vreau să fie bine și nu vreau să dezamăgesc și vreau să avem reușite împreună. Am avut întotdeauna o relație foarte deschisă, am vorbit aproape orice, am fost ca un frate și soră tot timpul. Până la urmă, pentru mine a fost o balanță: tata – care e mai nebun din fire – și maică-mea – care e foarte serioasă. Și cum extremele se atrag, iată că … (râde) se creează lucruri frumoase.”, a mărturisit vedeta tv.

Diana Enache așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe și se declară o femeie împlinită alături de iubitul ei celebru. Tânăra artistă este o prezență discretă la evenimentele mondene și își ține familia departe de ochii curioșilor. Fiica lui Adrian Enache se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *