Prima pagină » Actualitate » Fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală! Cum a venit îmbrăcată tânăra

Fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală! Cum a venit îmbrăcată tânăra

10 sept. 2024, 08:12,
în Actualitate

Fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală. Pentru Mikaela a fost prima zi de liceu. Aceasta pare a fi a moștenit de la părinții ei simțul modei, așa că a purtat o ținută elegantă cu această ocazie.

Fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală!

Iulia Albu este o mamă foarte implicată, așa că bineînțeles că nu putea să lipsească într-o zi atât de importantă. Vedeta și-a însoțit fiica în prima zi de liceu și a postat un videoclip cu adolescenta pe rețelele de socializare.

Mikaela are 14 ani și a ales să meargă la Școala Superioară Comercială Nicolae Kretzulesc din București. Fiica Iuliei Albu are planuri mărețe de viitor, așa că nu a ales întâmplător o unitate de învățământ de prestigiu. Colegiul se află în top 10 licee din România.

Iulia Albu are toate motivele să fie mândră de fiica ei. Mikaela i-a moștenit câteva trăsături și se vede cu ochiul liber că este atrasă de zona modei. Adolescenta și-a ales cu grijă ținuta, așa că în prima zi de liceu și-a făcut apariția într-un outfit elegant și clasic.

Mikaela a preferat să aibă un aspect natural, fără machiaj. Adolescenta a purtat o cămașă albă, cu o fundă mare, un sacou bleumarin, jeanși închiși la culoare, dar și o geantă verde care îi completa look-ul, dând un strop de culoare.

Iulia Albu a imortalizat momentul

Iulia Albu a publicat videoclipul cu fiica ei din curtea liceului, dar și un mesaj prin intermediul căruia a trasmis că Mikaela începe oficial clasa a noua! Emoțiile au fost mari pentru majoritatea părinților, iar vedeta nu a putut să țină un moment atât de important departe de ochii fanilor.

„Clasa a noua”, a scris Iulia Albu pe Instagram.

Multe persoane au comentat la postarea Iuliei Albu. Videoclipul publicat pe Instagram a strâns peste 9.000 de aprecieri în trei ore. Fanii i-au transmis succes Mikaelei cu această ocazie și nu au putut să nu observe asemănarea izbitoare dintre vedetă și fiica ei.

Mihai Albu a mers și el alături de fiica sa la deschiderea noului an școlar.

„Am fost la deschidere, la eveniment. Era emoționată și eu, de asemenea. Nu am apucat foarte mult să vorbim pentru că era o atmosferă încărcată, dar ne-am privit, ne-am făcut cu mâna. Am filmat-o un pic și o să urmeze și sfaturile”, a menționat Mihai Albu.

Creatorul de pantofi i-a dat ș i câteva sfaturi fiicei sale, cu această ocazie. Mihai Albu a zis că i-a dat aceleași sfaturi pe care i le-a dat întotdeauna tinerei adolescente, în special acela de a rămâne un elev serios.

„Sunt aceleași sfaturi pe care i le-am dat până acum: să fie serioasă, să trateze cu foarte multă seriozitate totul. Este o etapă foarte importantă din viața ei. Noi îi suntem alături, o sprijinim și o vom consilia în așa fel în cât să-i meargă bine”, a mai spus creatorul de pantofi după ce fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *