Prima pagină » Radio » Actualitate » Fiica înfiată de Daciana Sârbu și Victor Ponta are aproape 9 ani. Maria este foarte fericită în noua ei familie

Fiica înfiată de Daciana Sârbu și Victor Ponta are aproape 9 ani. Maria este foarte fericită în noua ei familie

11 sept. 2023, 11:02,
BZI.ro, în Radio

Maria, fiica înfiată de Daciana Sârbu și Victor Ponta, are aproape 9 ani, pe care îi va împlini pe data de 24 septembrie 2023. În prezent, copila este foarte fericită și se simte minunat în noua ei familie în care s-a integrat perfect. Victor Ponta și Daciana Sârbu au adoptat-o pe fetiță în urmă cu trei ani, iar destinul său s-a schimbat de atunci.

După onomastica fetiței mici, Daciana Sârbu și Victor Ponta vor avea în curând un nou motiv de sărbătoare în familie. Maria, fiica adoptată în urmă cu trei ani, va împlinit 9 anișori, iar părinții ei îi vor organiza cu siguranță o petrecere, la fel ca anul trecut. În prezent, fetița înfiată de Daciana și fostul premier este toată numai un zâmbet și se simte minunat în noua ei familie, în care a găsit și doi frăți care o adoră.

Fiica înfiată de Daciana Sârbu și Victor Ponta are aproape 9 ani

Chiar dacă a ajuns într-o familie care îi putea oferi totul, și dragoste, dar și lucruri materiale, micuței nu i-a fost ușor la început. Purta în sufletul ei trauma anilor de la casa de copii și, chiar dacă Daciana nu a spus prin ce a trecut micuța, a lăsat să se înțeleagă că a avut o viață extrem de grea: „a trăit în cinci ani când într-o viață de om”.

Anul trecut, Daciana Sârbu a publicat pe Instagram câteva imagini de la aniversarea Mariei, fetița pe care ea și Victor Ponta au adoptat-o în anul 2020. Fostul premier și soția lui sunt căsătoriți din 2008, au împreună o fetiță de 15 ani, pe Irina, iar Ponta mai are un băiat din relația cu fosta soție, Roxana Ponta. Andrei s-a născut în 2003, iar părinții săi au divorțat în 2004.

Astfel, în familia Ponta sunt acum trei copii și multă veselie.

„La mulți ani, fetiță minunată! Familia ta este aici pentru tine”, a scris Daciana Sârbu pe pagina de Instagram, pe 24 septembrie 2022, publicând și imagini de la petrecere.

Daciana Sârbu, fost membru al Parlamentului European, actualmente patroana unui lanț de cofetării în București, i-a pregătit atunci Mariei un tort spectaculos, căci nu degeaba și-a luat diplomă de cofetar tocmai la Paris.

Povestea tulburătoare a Mariei

Invitată la podcastul lui Mihai Morar, Daciana Sârbu a povestit pentru prima dată despre procesul de adopție al Mariei, despre piedicile pe care le-a întâmpinat, dar și despre acomodarea fetiței în noua ei familie. Mai întâi, Daciana și Victor Ponta au fost acreditați ca familie adoptatoare, procedură care a durat destul de mult.

„Este normal să dureze, pentru că se explică în ce situații poți să te afli. Nu este ușor. Ți se spune tot ce poate fi mai rău, ceea ce este foarte bine, este extraordinar. Mulți nu se așteaptă la ce urmează”, a povestti Daciana Sârbu.

După ce au obținut certificatul de părinți adoptatori au consultat direct lista de copii greu adoptabili pentru că singura lor dorință a fost să fie fată, așa cum a cerut fiica lor Irina.

„Nu ne-am dorit un copil perfect, nu ne-am dorit o situație ideală. Ne-am dorit să putem oferi iubire pentru că aveam de oferit și trecând prin câte am trecut noi, ca familie, nu am considerat că o situație dificilă ar fi fost așa imposibil de dus”, a mai explicat soția lui Victor Ponta.

Din mai mulți copii au ales-o pe Maria, pentru că Dacianei Sârbu i s-a părut că seamănă cu Victor Ponta și pentru că a avut un zâmbet molipsitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *