Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fiica Emiliei Ghinescu a terminat liceul. Ce mesaj i-a transmis artista Erikăi

Fiica Emiliei Ghinescu a terminat liceul. Ce mesaj i-a transmis artista Erikăi

08 iul. 2024, 22:20,
în Cancan ultimă oră

Emilia Ghinescu este o mamă mândră datorită copiilor ei. Astăzi a fost o zi importantă în familia artistei deoarece fiica mijlocie, Erika a afla notele obținute la Bacalaureat și se pare că punctajul a fost unul maxim. Acum urmează pregătirea pentru examenul de admitere la facultate, unde este susținută de cea care i-a dat viață.

Emilia Ghinescu o laudă pe fiica ei care a terminat liceul cu note maxime. Artista a publicat și o fotografie cu absolventa, adăugând și un mesaj de încurajare pentru ea.

Fiica artistei a terminat liceul

Emilia Ghinescu este mama a trei copii frumoși și se poate considera o femeie împlinită. Are o carieră de succes în industria muzicală, iar familia ei îi aduce multă bucurie. Astăzi a fost motiv de bucurie pentru fiica mijlocie, deoarece a aflat notele obținute la examenul de Bacalaureat.
Erika Turcu a obținut note maxime la examenul maturității, așa cum mai este și denumit. Emilia Ghinescu a publicat o fotografie cu tânăra pe rețelele de socializare, adâugând și un mesaj de încurajare. Pentru adolescentă urmează încă o provocare înainte să se bucure de vacanța de vară și anume admiterea la Facultatea de Medicină.

„Felicitări, fetița mea de 10! Urmează admiterea …îți țin pumnii și sunt lângă tine! @turcuerika_”, a scris Emilia Ghinescu pe contul ei de Instagram.

Cu ce se ocupă copiii Emiliei Ghinescu

Emilia Ghinescu este o mamă mândră și mereu spune cât îi apreciază pe cei trei copii. În timp ce băiatul cel mare este pasionat de IT, făcând o carieră în acest domeniu, mezina familiei vrea să-i calce pe urme și să intre în industria muzicală.

În ceea ce o privește pe Erika, tânăra își dorește să intre la Facultatea de Medicină și se pregătește intens pentru admitere. Vrea să urmeze rezidențiatul în chirurgie estetică, însă artista consideră că fiica ei își poate schimba decizia în timpul anilor de studiu.

„Cea mijlocie, Erika, învață pentru Facultatea de Medicină, anul acesta avem examen, este un examen destul de greu, destul de dificil, dar eu am încredere în ea pentru că este un copil extrem de cuminte și extrem de deștept și inteligent. Merge pe partea de estetică, însă vom vedea ce se va întâmpla în facultate, pentru că, de regulă, în facultate își cam schimbă opțiunile, iar cel mare are 26 de ani și merge pe partea de IT”, a spus artista la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`