Prima pagină » Cancan » Fiica Elenei Udrea devine tot mai frumoasă pe zi ce trece. Cum a fost fotografiată recent Eva Maria

Fiica Elenei Udrea devine tot mai frumoasă pe zi ce trece. Cum a fost fotografiată recent Eva Maria

08 dec. 2023, 11:52,
în Cancan

Fiica Elenei Udrea devine tot mai frumoasă pe zi ce trece și crește văzând cu ochii, însă nu are șansa de a o avea alături pe mama ei. În prezent, fostul ministru al Turismului ispășește o pedeapsă privativă de libertate, ca urmare a condamnării în dosarul Gala Bute. În tot acest timp, Eva Maria este crescută de Adrian Alexandrov, partenerul Elenei Udrea, care are grijă ca micuței să nu-i lipsească nimic.

Eva Maria, fiica Elenei Udrea, a petrecut ziua de 1 Decembrie alături de tatăl ei, Adrian Alexandrov. Micuța a apărut în mediul online ținând în mână steagul țării. Tatăl ei a postat imaginile pe internet, mândru de micuța lui.

Fiica Elenei Udrea devine tot mai frumoasă pe zi ce trece

Eva Maria, fiica fostei politiciene Elena Udrea, a captat atenția publicului în zi de mare sărbătoare, în timp ce purta cu mândrie steagul național în mână. Aceste imagini au devenit rapid virale, stârnind curiozitatea și admirația privitorilor pentru modul în care Udrea și Alexandrov și-au crescut micuța.

Într-o serie de fotografii surprinse pe 1 Decembrie, Eva Maria apare cu ochii strălucitori și un zâmbet luminos pe chip, ținând în mână steagul țării, în timp ce într-o altă fotografie are steagul desenat pe obraz. Gestul său de a ține steagul în mână a fost foarte apreciat de internauți.

Imaginile emoționante au stârnit reacții pozitive în rândul comunității online, unde oamenii au apreciat deschiderea și implicarea lui Adrian Alexandrov în a explica sentimentul de unitate națională și patriotismul fiicei sale.

Eva Maria, fiica Elenei Udrea, a reușit să încânte și să inspire câteva reacții pozitive prin gestul său de a ține steagul în mână de 1 Decembrie. Imaginile emoționante au fost postate pe rețelele de socializare de tatăl ei, cel cu care își petrece majoritatea timpului, deoarece mama ei este la închisoare.

Elena Udrea, întâlnire copleșitoare cu fiica ei

Ultima dată când Elena Udrea a reușit să își vadă fiica a fost în septembrie. S-a întâmplat chiar de onomastica micuței, la Sfânta Maria, când fostul politician spunea pe Facebook ca nu a mai avut voie de mult să își vadă copilul.

„Este al doilea an în care solicit să mi se acorde permisie măcar de 24 de ore pentru a fi acasă de ziua de naștere a fetiței mele, care luna aceasta împlinește 5 anisori, dar mi se refuză acest drept.

Deși legea prevede posibilitatea ca deținuții să meargă acasă pentru 10-30 de zile anual, tocmai pentru că menținerea legăturii cu familia s-a dovedit esențială în reabilitarea celor care executa o pedeapsă cu închisoarea, în practică această posibilitatea este aproape inexistentă”, spune Elena Udrea în urmă cu ceva timp.

Și totuși, pe 8 septembrie, Elena Udrea a reușit să o vadă pe fiica ei. Cele două s-au întâlnit la Mănăstirea Ghighiu, iar mama și fiica au petrecut trei ore în aer liber. Mai apoi, Adrian Alexandrov a vorbit despre întâlnire dintre cele două, spunând că nu a fost vorba despre o permisie, ci un eveniment organizat de penitenciar pentru ca mamele să petreacă timp alături de copiii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *