Prima pagină » Cancan » Fiica Elenei Udrea are o copilărie tristă. Cu cine își petrece timpul Eva Maria

Fiica Elenei Udrea are o copilărie tristă. Cu cine își petrece timpul Eva Maria

16 ian. 2024, 13:58, 1 ,
în Cancan

Eva Maria, fiica Elenei Udrea, are parte de o copilărie tristă deoarece nu o are alături pe cea care i-a dat viață. În tot acest timp, micuța are noroc de tatăl ei, Adrian Alexandrov, care ar face orice să o vadă fericită. În plus, Eva Maria mai are noroc și de cel mai bun prieten al ei, cățelușul Oscar, care îi mai alungă tristețea.

Elena Udrea se află în spatele gratiilor, motiv pentru care nu poate fi aproape de fiica ei, Eva Maria. Micuța, însă, se află în grija partenerului său de viață, Adrian Alexandrov. Iubitul fostei blonde de la Cotroceni a încărcat o imagine emoționantă pe rețelele de socializare. Timpul și-l petrece și cu patrupedul Oscar, cel mai bun prieten al ei! Și totuși, zâmbetul fiicei Elenei Udrea ascunde o mare tristețe.

Fiica Elenei Udrea are o copilărie tristă

Micuța Eva Maria, fiica Elenei Udrea, se află în grija tatălui. Fetița își petrece timpul alături de Adrian Alexandrov, dar și de patrupedul Oscar, cel mai bun prieten al omului. Pe rețelele de socializare, iubitul fostului Ministru al Turismului s-a fotografiat cu fiica sa în curte, la Corbeanca.

Zâmbetul fetiței ascunde o tristețe, având în vedere că fosta blondă de la Cotroceni se află în spatele gratiilor. Iar acesta este motivul pentru care nu poate fi aproape de fiică. În tot acest timp, Adrian Alexandrov suplinește absența mamei.

La împlinirea vârstei de 50 de ani, de sărbătorile de iarnă, Udrea a avut parte de o surpriză în penitenciar. A fost vizitată de partenerul de viață și de fiica lor, fiind sărbătorită cu „tort și multe îmbrățișări”, așa cum precizase Adrian Alexandrov.

Elena Udrea se află în spatele gratiilor

Elena Udrea a avut calitatea de ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului (a fost aleasă în 2008). Alături de alți 7 inculpați, a fost acuzată în dosarul „Gala Bute”. Se află în închisoare de aproape doi ani. Fostul ministru al Turismului a primit condamnarea la închisoare la data de 7 aprilie 2022.

În dosarul respectiv, Elena Udrea a primit 6 ani de închisoare. Decizia este definitivă. La o oră și jumătate după ce a fost pronunțată condamnarea, fosta blondă de la Cotroceni a fost prinsă de autoritățile bulgare. Părăsise România prim Vama Giurgiu. A fost preluată la data de 16 iunie 2022 de autoritățile române. Se află la Penitenciarul Târgșor.

Comentarii
  • Hai ca sunteti scirbosi de prosti !, ati ajuns sa deplingeti viata unei parasute infractoare care a jecmanit , furat si a mintit de a rupt !, care conditiona si lua spagi cu sacii la orice aprobare !, zeci de mii si sute de mii de euro bucata !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *