Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fiica Cristinei Cioran se confruntă cu probleme de sănătate: „Ți se rupe sufletul în bucăți când auzi cum plânge”

Fiica Cristinei Cioran se confruntă cu probleme de sănătate: „Ți se rupe sufletul în bucăți când auzi cum plânge”

12 mai 2022, 19:45,
în Cancan ultimă oră

Fiica Cristinei Cioran se confruntă cu probleme de sănătate, iar prezentatoarea de televiziune a făcut mărturisiri pe rețelele de socializare despre micuță, care este răcită de mai bine de cinci zile, dar și cum îi este alături în această perioadă.

Cristina Cioran, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din țara noastră, este o mămică model și are mare grijă de fetița ei. Fiica vedetei se confruntă cu probleme de sănătate. Ce le-a mărturisit blondina urmăritorilor din mediul online.

Fiica Cristinei Cioran, probleme de sănătate

Prezentatoarea TV este foarte activă pe paginile de socializare și împărtășește multe momente cu urmăritorii ei din mediul online. De data aceasta, Cristina Cioran le-a mărturisit oamenilor că fiica ei este răcină de cinci zile.

„A cincea zi de muci… aspirator… ser… apă de mare… plâns… nopți nedormite… Știu că o să ziceți că așa e cu bebeluș, dar ți se rupe sufletul în bucăți când auzi cum plânge și vezi că nu poate respira. Nu știu dacă te obișnuiești vreodată cu asta…”, a scris Cristina Cioran.

Cristina Cioran a născut prematur prin cezariană, pe data de 18 iulie 2021, iar fetița ei a mai rămas sub supravegherea mediciilor, la incubator, vreme de 6 săptămâni. Vedetei i se rupe sufletul de micuța ei, mai ales când o aude că plânge din cauză că nu poate respira.

Prezentatoarea de televiziune este o mămică model

Cristina Cioran are mare grijă de copilașii ei, iar în ultima vreme are parte de multe nopți nedormite. Fetița vedetei este răcită de apoximativ cinci zile, iar blondina nu știe ce să mai facă pentru a-i fi alături.

Vedeta este o mămică model și demnă de urmat de multe femei din țara noastră. Cristina Cioran își iubește enorm copilașii și ar mai vrea să aducă pe lume micuți, dar nu știe cu exactitate dacă se va întâmpla acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *