Prima pagină » Radio » Actualitate » Fiica cea mică a lui Adrian Minune este însărcinată. Cum a reacționat la aflarea veștii

Fiica cea mică a lui Adrian Minune este însărcinată. Cum a reacționat la aflarea veștii

01 nov. 2022, 11:40,
BZI.ro, în Radio

Când fiica cea mică a lui Adrian Minune și-a anunțat tatăl că este însărcinată, mamelistul a avut o reacție atât de bucurie, cât și de uimire. Chiar dacă Adriana are doar 19 ani, artistul se declară încântat că va deveni din nou bunic. În plus, Adrian Minune este de părere că astfel se îmbogățește, nepoții fiind un dar de la Dumnezeu.

Adrian Minune, unul dintre cei mai de succes interpreți de manele, are și o familie frumoasă împreună cu soția sa, Cati. Cei doi au trei copii, două fete și un băiat. Karmen, fiica cea mare, în vârstă de 25 de ani, l-a făcut bunic pe Adrian Minune în urmă cu trei ani, când a născut o fetiță. Iar de curând, și Adriana, fiica cea mică, l-a anunțat pe manelist că este însărcinată cu iubitul ei, Nicu.

Fiica cea mică a lui Adrian Minune este însărcinată

În momentul în care a aflat că fiica cea mică este însărcinată, Adrian Minune a avut o reacție uimitoare! Adriana Simionescu are doar 19 ani, dar este pregătită să devină mămică alături de partenerul ei de viață. Așadar, Adrian Minune va deveni iarăși bunic! Interpretul de manele se declară fericit de noile vești! Adriana Simionescu, fiica cea mică, va deveni mămică. Iată că îndrăgitul interpret așteaptă cu nerăbdare ca familia lui să fie mai numeroasă și consideră că îmbogățește, deoarece nepoții sunt un adevărat dar de la Dumnezeu!

„Da! Voi fi din nou bunic! Asta nu înseamnă că am îmbătrânit, înseamnă că sunt mai bogat, am mai mulți oameni în casă. Adriana nu a ținut secret, nici ea nu a știut că e gravidă, s-a întâmplat”, a declarat Adrian Minune la Xtra Night Show!

Adriana Simionescu are mari emoții

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, va deveni mămică alături de iubitul ei Nicu, cel cu care se va și căsători. Tânăra a confirmat în urmă cu câteva zile sarcina:

„Da, sunt însărcinată, avem foarte mari emoții”, a mărturisit Adriana Simionescu.

Adriana Simionescu a povestit că mama ei i-a dat câteva sfaturi de aur din momentul în care a aflat despre sarcina. Fiica lui Adrian Minune susține că dacă va avea vreodată probleme în relația de dragoste cu Nicu va încerca să repare, astfel încât iubirea dintre ei să fie infinită:

„Mama mi-a spus așa: «Nu vreau să îți spun prea multe, pentru că știu că ești emoționată și te simți în al nouălea cer și nu vreau să îți tai aripile… Dar vezi că noi, femeile din familia noastră, nu cumpărăm lucruri noi, ci le reparăm pe alea vechi». Adică în momentul în care o rotiță scârțâie în relația noastră, noi trebuie să o reparăm, nu să zicem că eu îmi găsesc pe altcineva și el pe altcineva”, a dezvăluit Adriana Simionescu, în emisiune la Teo Trandafir.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *