Prima pagină » Cancan » Fiica cea mică a lui Adrian Minune divorțează! Adriana Simionescu și Nicu și-au spus ADIO, la nici două luni după nuntă

Fiica cea mică a lui Adrian Minune divorțează! Adriana Simionescu și Nicu și-au spus ADIO, la nici două luni după nuntă

06 sept. 2024, 11:26,
în Cancan

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, divorțează după două luni de la nuntă, din cauza relației tensionate cu soțul ei. Veste surprinde pe toată lumea deoarece vine la scurt timp după ce și sora Adrianei, Karmen, a anunțat despărțirea de soț. Adriana Simionescu și Nicu au mai fost în pragul unei despărțiri și înainte de nuntă, însă atunci au decis să își mai acorde o șansă.

Un nou divorț se anunță în familia lui Adrian Minune. Dacă în urmă cu doar câteva zile Karmen anunța că, după cinci ani de căsnicie, relația ei cu Bogdan Căplescu a ajuns la final, acum a venit rândul mezinei. La nici două luni după nuntă, aceasta și Nicu au hotărât să își spună adio, potrivit Cancan.

Fiica cea mică a lui Adrian Minune divorțează

În urmă cu două luni, în data de 14 iulie 2024, era petrecere mare în familia lui Adrian Minune. Adriana Simionescu ajungea în fața altarului pentru a-și uni destinul cu cel al lui Nicu, tatăl fetiței sale. La acea vreme, cei doi au făcut petrecere mare, căci evenimentul a fost unul dublu: nuntă și botez. Însă, la nici două luni, Adriana pare că a decis că relația cu alesul său nu mai poate continua.

Deși în urmă cu doar două luni își jurau iubire eternă, Adriana Simionescu și Nicu au ajuns acum la despărțire. Se pare că relația lor, deși au încercat, nu a mai funcționat, așa că acum se pregătesc de divorț. Vestea a surprins multă lume, mai ales că vine la scurt timp după ce și sora Adrianei, Karmen, a anunțat divorțul.

În ceea ce îi privește pe Adriana Simionescu și Nicu, nu este pentru prima dată când ar avea probleme în relație. Chiar înainte de nuntă au fost în pragul despărțirii. Pe vremea când Adriana era însărcinată, relația a avut mult de suferit și aproape și-au spus adio.

Au încercat să-și mai dea o șansă

După nașterea fiicei lor, Noa-Zenayda, cei doi declarau că s-au reîndrăgostit și au decis să își mai acorde o șansă. Însă, se pare că lucrurile nu au funcționat nici de această dată, așa că acum sunt în prag de divorț.

„Relația mea cu Nicu s-a schimbat, a trecut prin multe, și bruște, și abrupte. Pe toată perioada sarcinii a fost alături de mine, dar ne-am și certat foarte mult. Lucrurile astea vin la pachet cu hormonii. Situația e în felul următor, tu deja ești mamă, ai un copil în tine, el nu, și atunci nu simte ce simți tu. Nu reușeam să ne înțelegem.

El nu vedea punctul meu de vedere, dar a avut foarte multă răbdare cu mine, eu nu aș fi avut. El este un soț iubitor, bun, cald, chiar dacă poate nu arată uneori. După ce am născut, ne-am reîndrăgostit (…) Important e că nu am renunțat niciunul, iar lucrurile astea ne-au întărit. Și în cea mai proastă zi a mea, omul acesta nu mă lasă”, declara Adriana Simionescu, în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *