Prima pagină » Cultural » Fiica cântăreței Andreea Bănică are probleme la liceul privat, unde învață. “Ar trebui să fie tratată ca o fetiță normală”

Fiica cântăreței Andreea Bănică are probleme la liceul privat, unde învață. “Ar trebui să fie tratată ca o fetiță normală”

19 dec. 2023, 09:44,
în Cultural

Fiica cântăreței Andreea Bănică este în centrul atenției după dezvăluirile făcute de mama sa în legătură cu problemele pe care le are la liceu.

Artista a dezvăluit că este preocupată de modul în care fiica ei este tratată la școală. Vedeta intenționează să facă o vizită la instituția unde Sofia este elevă. Artista dorește ca fetița ei să fie ca orice alt copil și nu fiica unei persoane publice.

Fiica cântăreței Andreea Bănică are probleme la liceul privat, unde învață

Sofia are 14 ani acum și este în clasa a IX-a. „Nu îmi place când i se atrage atenția și i se spune că este frumoasă și poate că nu vrea să învețe. Sunt niște răutăți care nu au loc, nu au locul lor în ziua de astăzi. Suntem la o școală privată și ar trebui să fie tratată ca o fetiță normală, a unui om normal, nu ca fetița mea.

Sunt deranjante remarcile acestea, dar le mai las puțin așa… Făceau aluzie la faptul că este frumoasă și nu trebuie să învețe sau nu vrea să învețe. Deși Sofia are note bune, a învățat tot timpul bine, a terminat cu medii peste 9,50 în fiecare an, din clasa întâi, până în clasa a opta. Este un copil silitor, eu nu am stat și nu am făcut niciodată lecțiile cu ea. Merită să fie tratată normal.”, a zis vedeta pentru Antena Stars, notează Spynews.

De la ce se ceartă Andreea Bănică și Lucian Mitrea

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt căsătoriti atât civil, cât și religios de 15 ani, iar povestea lor de iubire a început cu mult timp înainte de a se căsători. Cei doi au reușit să construiască nu doar o familie puternică, ci și un mic imperiu în industria muzicală și artistică.

Lucian Mitrea, impresar și partenerul de viață al Andreei Bănică, și-a dedicat toată viața atât pe plan personal, cât și profesional, alături de aceasta. Colaborarea în cuplu nu este întotdeauna simplă, iar cei doi artiști au dezvăluit într-un interviu pentru unica.ro că au destule certuri, dar se împacă la fel de rapid.

Lucian Mitrea a explicat cum găsesc un echilibru între viața profesională și cea de familie: „Nu prea o echilibrăm. Ne mai certăm, ne mai împăcăm. Aseară ne-am împăcat’. Și Andreea Bănică a completat: „Noi ne certăm zilnic și zilnic ne împăcăm. N-au trecut 24 de ore. De-aia suntem veseli azi’.

Cu toate acestea, în pofida disputelor zilnice, cei doi au construit o relație solidă și de lungă durată. Andreea Bănică a dezvăluit că, chiar și după atâția ani de relație, Lucian Mitrea rămâne un bărbat gelos, deși are încredere deplină în soția sa. Impresarul este cel care mereu cedează atunci când apar discuții sau neînțelegeri în cuplu, făcând mereu un pas în direcția reconcilierii.

„Eu sunt țâfnoasă, țin cu mine când știu că am dreptate. Sunt împătimită, înverșunată. (…) El este gelos. Hai, hai, hai, recunoaște. Recunoaște. Nu vrea să recunoască. Este, este. Vă spun eu. Am pățit un episod anul trecut, dar e ok, trecem peste, nu recunoaște. Shhh, nu spune nimic!’, a declarat Andreea Bănică pentru sursa mai sus-menționată.

Recent, Andreea Bănică a vorbit despre problemele pe care le are fiica ei la liceul pe care îl urmează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *