Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fiica Andreei Tonciu învață la o școală privată, în București. Cum se pregătește vedeta pentru începerea noului an

Fiica Andreei Tonciu învață la o școală privată, în București. Cum se pregătește vedeta pentru începerea noului an

06 sept. 2024, 22:01,
în Cancan ultimă oră

Andreea Tonciu se pregătește pentru începerea noului an școlar! Încă câteva zile îi mai despart pe cei mici de finalul vacanței de vară, astfel că și vedeta s-a conformat și a dezvăluit ce face ca să se asgiure că fiicei sale nu îi lipsește nimic. Fiica ei învață la o școală privată din București.

Andreea Tonciu este o mamă devotată, iar familia ei are mereu prioritate. Este o perioadă încărcată acum în viața vedetei, căci fiica ei începe școala. Au avut o mulțime de lucruri de pregătit, căci Andreea Tonciu și-a dorit ca în prima zi de școală fiicei sale să nu îi lipsească nimic.

Andreea Tonciu și-a pregătit fiica pentru școală

Bruneta și-a înscris fiica la o școală privată, unde beneficiază de foarte multe facilități. De asemenea, nici îmbrăcămintea nu este o problemă pentru fiica Andreei Tonciu, căci la școală poartă uniformă.

Așadar, Andreea Tonciu i-a cumpărat lucrurile de care are nevoie pentru noul an școlar. Vedeta a spus că începe pregătirile cu câteva săptămâni înainte în fiecare an, ca să se asigure că totul este pregătit cu suficient timp înainte de începerea școlii. Andreea Tonciu a făcut declarații despre fiica ei, la Știrile Antena Stars.

„Ne pregătim cu două, trei săptămâni înainte, pentru că vreau ca totul să fie pus la punct, Rebecca să fie în prima zi de școală foarte aranjată, să aibă tot ce îi trebuie la ea. Este la o școală privată și este cu uniformă. Am ales o școală privată pentru că îmi place foarte mult ca Rebecca să învețe într-un mediu ok”, a declarat Andreea Tonciu, la Știrile Antena Stars.

Ce taxe sunt la școlile private din București

Majoritatea vedetelor și-au înscris copiii la școli private. Taxele în București diferă de la școală la școală, dar și în funcție de anul de studiu. În ceea ce privește grădinița și clasele mai mici, taxele pot fi de la 3.000 euro în sus.

Prețul crește semnificativ pentru elevii de gimnaziu și liceu, unde taxa de școlarizare poate fi de peste 20.000 euro pe an. Sunt, de asemenea, școli private și unde taxa de școlarizare la liceu este de sub 10.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *