Prima pagină » Cancan » Fiica Andreei Tonciu a ajuns din nou la spital. Vedeta a așteptat ambulanța câteva ore

Fiica Andreei Tonciu a ajuns din nou la spital. Vedeta a așteptat ambulanța câteva ore

16 aug. 2021, 13:20,
BZI.ro, în Cancan

Noi probleme de sănătate pentru fiica Andreei Tonciu, care s-a confruntat cu probleme de sănătate în acest weekend și a ajuns la spital. Culmea, totul s-a întâmplat la numai o lună de când micuței i se făcuse din nou rău și ajunsese la Urgențe. De data aceasta, Andreea Tonciu s-a panicat și pentru că a avut de așteptat Ambulanța câteva ore.

Andreea Tonciu se confruntă cu probleme pe care numai o mamă le poate înțelege cu adevărat. Vedeta a fost nevoită să cheme din nou Ambulanța pentru fiica ei. Și aceasta deoarece micuței i s-a făcut rău pentru la doar o lună de zile după ce mai fusese la Urgențe. Andreea Tonciu s-a panicat și a sunat la Ambulanță, spune ea, timp de trei ore, iar până la urmă a venit un echipaj la locuința lor.

Fiica Andreei Tonciu, din nou la spital

Rebeca, fetița Andreei Tonciu, a acuzat stări de rău, iar bruneta s-a panicat. Fosta concurentă Bravo ai stil a sunat la Ambulanță pentru a solicita un echipaj care să vină să o ia la spital pe fetița ei. Andreea s-a arătat revoltată de faptul că a sunat timp de trei ore la numărul unic de urgență, până când a venit un echipaj de pe Ambulanță.

„De trei ore am sunat la Salvare. Imposibil așa ceva. Nici acum nu a venit. Sper să vină, să fie la noi, că de trei ore și jumătate aștept”, s-a plâns Andreea Tonciu celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Îngrijorarea vedetei a fost cu atât mai mare cu cât fiicei ei i s-a făcut rău la doar o lună distanță de la altă internare în spital. Atunci Rebeca a fost răcită și Andreea a spus că se alertează la orice semn că fiica ei nu este bine.

Andreea Tonciu a concurat în finala Bravo ai stil

Andreea Tonciu nu mai este cea pe care o știam odată, când bruneta uimea cu aparițiile incendiare ori poza dezbrăcată. Astfel, în ultimul sezon al emisiunii Bravo ai stil, vedeta TV a făcut o figură frumoasă în emisiunea de fashion de la Kanal D. Atunci, Andreea Tonciu a ajuns în finala Bravo ai stil, și puțin a lipsit chiar să o câștige. Totuși, chiar dacă a pierdut, Andreea a fost la înălțime pe tot parcursul emisiunii.

Cu această ocazie, ea a câștigat foarte mulți fani, care i-au apreciat aparițiile, însă a avut și contestatari. Deseori, bruneta a fost supusă unui tir neplăcut de comentarii fiind criticată pentru imaginile postate. De multe ori, aceasta era acuzată că face abuz de photoshop pentru a părea mai slabă. În altă ordine de idei, putem spune că Andreea Tonciu a adus o pată de culoare în emisiunea Bravo ai stil!

Și revenind la fetița Andreei Tonciu, vedeta este foarte atașată de micuța ei pe care o iubește ca pe ochii din cap. Nu de puține ori a spus că tot ce o interesează este copilul și familia ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *